15. nap: Álompasid / csajod.
Nincsen igazán "álompasim" vagy ilyesmi. Mondjuk sosem volt.
29 napos kihívás
2017. április 18. 11:59
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Olyan emberekkel lennék, akiket szeretek és akikkel jól érzem magam. És elutaznék Izlandra, hogy legalább egy percet eltölthessek ott.
Olyan emberekkel lennék, akiket szeretek és akikkel jól érzem magam. És elutaznék Izlandra, hogy legalább egy percet eltölthessek ott.
2017. április 18. 12:55
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amit kedvelek:
x édesség
x sorozatok
x Dél-Korea
x chingu-k(barátaim)
x zenéket
x fanfic-ek
x alpakák,pandák,zsiráfok
x harapdálni az embereket
Amiket nem:
x divat kpopperek
x pókok és rovarok
x homofóbiát
x rasszizmust
x tömeget
x hideget és a túl meleget
x metró mozgólépcsői
x kórházak
Amit kedvelek:
x édesség
x sorozatok
x Dél-Korea
x chingu-k(barátaim)
x zenéket
x fanfic-ek
x alpakák,pandák,zsiráfok
x harapdálni az embereket
Amiket nem:
x divat kpopperek
x pókok és rovarok
x homofóbiát
x rasszizmust
x tömeget
x hideget és a túl meleget
x metró mozgólépcsői
x kórházak
2017. április 18. 13:57
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Persze..
J.K. Rowling - Harry Potter könyvsorozat
Leiner Laura - Bexi sorozat
Bella Thorne - Autumn ajándéka (kövezzetek meg)
Jay Asher - Tizenhárom okom volt
Most hirtelen ennyi jutott eszembe
Persze..
J.K. Rowling - Harry Potter könyvsorozat
Leiner Laura - Bexi sorozat
Bella Thorne - Autumn ajándéka (kövezzetek meg)
Jay Asher - Tizenhárom okom volt
Most hirtelen ennyi jutott eszembe
2017. április 18. 21:56
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1. „azért nem írok vissza, mert nem akarok beszélni veled, hagyjál már békén"
2. „direkt másolsz le mindent, amit én csinálok, vagy én látom rosszul?"
3. „nem haragudhatsz rám örökké"
meg nem tudom, közölném a ma látott, tökéletes külsővel megáldott személlyel, hogy tök jól néz ki, meg szeretem, még akkor is, ha soha nem láttam ezelőtt és soha többet nem is fogom.
1. „azért nem írok vissza, mert nem akarok beszélni veled, hagyjál már békén"
2. „direkt másolsz le mindent, amit én csinálok, vagy én látom rosszul?"
3. „nem haragudhatsz rám örökké"
meg nem tudom, közölném a ma látott, tökéletes külsővel megáldott személlyel, hogy tök jól néz ki, meg szeretem, még akkor is, ha soha nem láttam ezelőtt és soha többet nem is fogom.
2017. április 18. 23:06
khm, km, szóval ez itt zsófi: túl sok kávét iszik, indokolatlanul sokat beszél a macskájáról és egy arrogáns világmáker, aki közel tizennyolcnak vallja magát, de amúgy még tizenhét sincs. csak tengődik a nagyvilágban, nevet a saját viccein és jövőképével ijesztgeti a családját. két perc se kell és szerelembe esik, rosszabb napjain sárkányjelmezben megy iskolába és - és amúgy ennyi.
2017. április 19. 06:57
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
nem szoktam zavarban lenni.
nem szoktam zavarban lenni.
2017. április 19. 10:57
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Egyszerű, de lenyűgöző személyiségű.
Egyszerű, de lenyűgöző személyiségű.
2017. április 19. 16:05
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
3. nap: Írd le a napodat.
Reggel mikor felkeltem, hirtelen elgondolkoztam rajta mikor mentem ki, hogy tán majd egy évet aludtam és újra karácsony környékén vagyunk-e.. Tiszta hó minden. Tetejében még áram se volt háromnegyed négyig.:""D Illetve a szolgáltatóm, és a netem is fel-fel adta a leckét, mert hol volt, hol nem. Szóval egész nap untam magam, nyomtam a telefonom és érdeklődtem máshol is ilyen szar e helyzet... Végül az is lemerült. Így átmentem anyumhoz beszélgetni, és végre visszajött minden. És most végre happiness van. (Nem mintha így nem unatkoznék, de még mindig jobban letudom kötni magam:""D)
Reggel mikor felkeltem, hirtelen elgondolkoztam rajta mikor mentem ki, hogy tán majd egy évet aludtam és újra karácsony környékén vagyunk-e.. Tiszta hó minden. Tetejében még áram se volt háromnegyed négyig.:""D Illetve a szolgáltatóm, és a netem is fel-fel adta a leckét, mert hol volt, hol nem. Szóval egész nap untam magam, nyomtam a telefonom és érdeklődtem máshol is ilyen szar e helyzet... Végül az is lemerült. Így átmentem anyumhoz beszélgetni, és végre visszajött minden. És most végre happiness van. (Nem mintha így nem unatkoznék, de még mindig jobban letudom kötni magam:""D)
2017. április 19. 16:14
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
még nincsen annyira nagyon
még nincsen annyira nagyon
2017. április 19. 18:13
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Szeretnék a nyáron angolból nyelvvizsgázni, ami magától értetődő, hiszen később angolt szeretnék tanítani egy általános iskolában. Emellett szeretném kiadatni valamelyik regényemet, ugyanis az angol nyelv mellett az írás áll a legközelebb hozzám.
Szeretnék a nyáron angolból nyelvvizsgázni, ami magától értetődő, hiszen később angolt szeretnék tanítani egy általános iskolában. Emellett szeretném kiadatni valamelyik regényemet, ugyanis az angol nyelv mellett az írás áll a legközelebb hozzám.
2017. április 19. 19:44
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Szívesen lennék grafikus.
Szívesen lennék grafikus.
2017. április 19. 20:07
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
21. nap: Öntsd ki a szíved!
néha egyszerűen felfoghatatlan, hogy miért vannak ennyire nyomorék és nem normális, egyediség nélküli emberek.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
nem nagyon tudok mondani, mert ami rossz az úgyse érdekel.
néha egyszerűen felfoghatatlan, hogy miért vannak ennyire nyomorék és nem normális, egyediség nélküli emberek.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
nem nagyon tudok mondani, mert ami rossz az úgyse érdekel.
2017. április 19. 20:52
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
nincs legjobb barátom.
nincs legjobb barátom.
2017. április 19. 20:59
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
szeretem: Fisherman's Friend, lajháros matrica messengeren, nagy és meleg kardigánok, macskám, sötétben világítós falracsillagok, irodalom, polipok, önkritika, tejszínes tea, Geréb Dezső
nem szeretem: fiatalabbak befolyásolása ("terelgetése"), kutyák, rágó, szükségtelen megkülönböztetés, internetes viták, divatból használt szarkazmus, "kedvel" szó, pókok, animált hangulatjelek, (még egy dolog, hogy meglegyen a tíz)
szeretem: Fisherman's Friend, lajháros matrica messengeren, nagy és meleg kardigánok, macskám, sötétben világítós falracsillagok, irodalom, polipok, önkritika, tejszínes tea, Geréb Dezső
nem szeretem: fiatalabbak befolyásolása ("terelgetése"), kutyák, rágó, szükségtelen megkülönböztetés, internetes viták, divatból használt szarkazmus, "kedvel" szó, pókok, animált hangulatjelek, (még egy dolog, hogy meglegyen a tíz)
2017. április 19. 21:56
8. nap: Négy dolog ami, amit elszeretnél mondani különböző embereknek
-Szeretlek
-Sajnálok mindent
-Miért én?
Gondold át hogy mit adtam én, és hogy mit adott más..
-Szeretlek
-Sajnálok mindent
-Miért én?
Gondold át hogy mit adtam én, és hogy mit adott más..
2017. április 20. 06:41
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
tűzoltó.
ne kérdezd
tűzoltó.
ne kérdezd
2017. április 20. 13:07
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
x Zene
x A számomra fontos emberek nélkül
x Emlékek
x Sorozatok
x Kakaó
x Kaja(főleg pehely)
x Zene
x A számomra fontos emberek nélkül
x Emlékek
x Sorozatok
x Kakaó
x Kaja(főleg pehely)
2017. április 20. 14:42
15. nap: Álompasid / csajod.
nincsenek elvárásaim, bár jobb szeretem a nem olyan rövid hajú srácokat, belsőleg pedig hasonló tulajdonsággókkal rendelkezzen, mint én. különben van barátom, szóval mondhatni ő az "álompasim"
nincsenek elvárásaim, bár jobb szeretem a nem olyan rövid hajú srácokat, belsőleg pedig hasonló tulajdonsággókkal rendelkezzen, mint én. különben van barátom, szóval mondhatni ő az "álompasim"
2017. április 20. 16:06
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Csak a tipikus dolgok... Ha bárki megbámul, ha előttem nevet valaki, ha sutyorognak körülöttem, ha idegen emberekkel kell beszélnem, ha beszélnem kell emberek előtt, ha mások előtt kell csinálnom valamit, meg hasonlók. És ez természetesen a zavar lehető legrosszabb értelemben vett változata.
Csak a tipikus dolgok... Ha bárki megbámul, ha előttem nevet valaki, ha sutyorognak körülöttem, ha idegen emberekkel kell beszélnem, ha beszélnem kell emberek előtt, ha mások előtt kell csinálnom valamit, meg hasonlók. És ez természetesen a zavar lehető legrosszabb értelemben vett változata.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: