23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
"Már másfél éve várok rád, nem tudom hol lehetesz, de ha hallod ezt a számot, tudd hogy másfél évet késtél"
Ez az átírt Bexi idézet jó kezdés volt :'D
Na szóval, az van hogy még mindig szeretlek, és nem tudom hogy mikor fog ez az érzés végre elmúlni. Arra már rájöttem hogy te nem érzel így, hiszen a tudtomra adtad egy igen k*csög módon. Nem tudom hogy miért hazudtál, és állítottál olyat, ami nem is igaz rám, de én még ezután is tudlak szeretni, ami azért valljuk be, nagy teljesítmény. Tudom hogy soha nem leszünk együtt, mert ez már csak így van, de legalább tudnám hogy őszintén mit érzel most irántam.
29 napos kihívás
2017. november 16. 20:39
2017. november 17. 18:11
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
1.) Úgy érzem rossz századba születtem.
2.) El fogok késni.
3.) Hogy vinné el a rigóbácsi.
4.) Mit nézel???
5.) Úúúúristen.
6.) Mi a f*sz?
7.) Kíííínos.
1.) Úgy érzem rossz századba születtem.
2.) El fogok késni.
3.) Hogy vinné el a rigóbácsi.
4.) Mit nézel???
5.) Úúúúristen.
6.) Mi a f*sz?
7.) Kíííínos.
2017. november 18. 17:04
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Olyannal aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű.
Olyannal aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű.
2017. november 20. 21:00
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
Ha néznek /lol/
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Főszerkesztő
Ha néznek /lol/
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Főszerkesztő
2017. november 25. 14:28
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Nem. Mert ha meglátsz valakit, akkor attól még nem tudsz beleszeretni, mert nem is ismered, max. megtetszik. Ha később megismered, akkor tudsz beleszeretni.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
~ Ha eljön velem MondoConra
~ Ha néz velem horror filmet
~ Ha ölelget
~ Ha elvisz a mekibe
Nem. Mert ha meglátsz valakit, akkor attól még nem tudsz beleszeretni, mert nem is ismered, max. megtetszik. Ha később megismered, akkor tudsz beleszeretni.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
~ Ha eljön velem MondoConra
~ Ha néz velem horror filmet
~ Ha ölelget
~ Ha elvisz a mekibe
2017. december 25. 18:37
1. nap - Írj néhány alapinformációt magadról:
Tizenéves, Gal Gadot és Emeraude Toubia nagy rajongói, álmaiban K.J. Apa felesége, film, sorozat- és zenefüggő.
Tizenéves, Gal Gadot és Emeraude Toubia nagy rajongói, álmaiban K.J. Apa felesége, film, sorozat- és zenefüggő.
2017. december 25. 20:58
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
régen elkezdtem, de sohase jutottam a végére, szóval..
1. nap - Írj néhány alapinformációt magadról.
Gabriellának hívnak, amit rettentően utálok, mindenki Gabinak szólít; ez pedig nehezen elviselhető. Szeretem az őszinteséget és azt, ha valaki sok önbizalommal rendelkezik, emellett intelligenciával. Kedvenc évszakom a tél, színem pedig a zöld.
1. nap - Írj néhány alapinformációt magadról.
Gabriellának hívnak, amit rettentően utálok, mindenki Gabinak szólít; ez pedig nehezen elviselhető. Szeretem az őszinteséget és azt, ha valaki sok önbizalommal rendelkezik, emellett intelligenciával. Kedvenc évszakom a tél, színem pedig a zöld.
2017. december 26. 22:08
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
2. nap - 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
10 dolog, amit kedvelek: önbizalom, naplemente, sárga szín, rágó, Thiam, bögrék, kávé, villámlás, tél, őszinteség
10 dolog, amit nem kedvelek: vallás, karácsony, mézeskalács, meleg időjárás, biológia, édességek, Franciaország, az irodalom tanárom -igaz ez nem dolog, whatever-, tea, homofóbia
10 dolog, amit kedvelek: önbizalom, naplemente, sárga szín, rágó, Thiam, bögrék, kávé, villámlás, tél, őszinteség
10 dolog, amit nem kedvelek: vallás, karácsony, mézeskalács, meleg időjárás, biológia, édességek, Franciaország, az irodalom tanárom -igaz ez nem dolog, whatever-, tea, homofóbia
2017. december 27. 17:00
|
|
jolyneジョースター ☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.27. Hozzászólás: 22660 Csatolások: 283103 Azonosító: 267051 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
A nevem Zoé, februárban fogom betölteni a tizenhatodik életévemet. Nagyon nehezen tudok megnyílni az emberek előtt, illetve sokszor menekülök el az én kis képzeletbeli világomba. Borzasztóan érzékeny vagyok, szinte minden héten sírok valamiért. Nagyon szeretek olvasni, sorozatozni, filmezni és persze zenét hallgatni.
A nevem Zoé, februárban fogom betölteni a tizenhatodik életévemet. Nagyon nehezen tudok megnyílni az emberek előtt, illetve sokszor menekülök el az én kis képzeletbeli világomba. Borzasztóan érzékeny vagyok, szinte minden héten sírok valamiért. Nagyon szeretek olvasni, sorozatozni, filmezni és persze zenét hallgatni.
2017. december 28. 09:29
|
|
jolyneジョースター ☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.27. Hozzászólás: 22660 Csatolások: 283103 Azonosító: 267051 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
- • amiket kedvelek:
könyveket, sorozatokat, gyönyörű dolgokat, mitológiát, angol nyelvet, misztikus/spirituális dolgokat, fehérneműket, ékszereket, parfümöket, romantikus dolgok.
- • amiket nem kedvelek:
mindenféle ítéleteket, homofóbiát, rasszizmust, iskolát, sportokat, rovarokat, bunkóságot, megalázást, gyümölcsös csokikat, amikor lassú a wifi.
2017. december 29. 14:43
|
|
jolyneジョースター ☆ |
|
3. nap: Írd le a napodat.
7:25 kor keltem, ugyanis mentem moziba a szüleimmel és a húgommal a Pólusba megnézni a The Last Jedi című remekművet. A film után ebédeltünk a KFC-ben, s utána vásárolgatunk még egy kicsit. A nap további részében meg szerintem lustálkodni, sorizni és olvasni fogok, illetve lehet, hogy még megnézek majd egy filmet is.
7:25 kor keltem, ugyanis mentem moziba a szüleimmel és a húgommal a Pólusba megnézni a The Last Jedi című remekművet. A film után ebédeltünk a KFC-ben, s utána vásárolgatunk még egy kicsit. A nap további részében meg szerintem lustálkodni, sorizni és olvasni fogok, illetve lehet, hogy még megnézek majd egy filmet is.
2017. december 30. 21:15
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Eszter hívnak, melyjel sosem dicsekszem annyira itt Starityn, mert egyszerűen utálom. Tizenhárom éves múltam decemberben, szeretek aludni (xd), sorozatot nézni, olvasni és telefonozni. Főbb jelenzőim közé tartozik az érzékenység, hisz akármin el tudom sírni magam, (pl.: fanvideók, ha valaki kiabál velem, stb.), és a zárkozotság. Nem könnyen nyilok meg emberek előtt és nagyon ritkán van, hogy megtalálom valakivel a közös hangot. Borzalmasan antiszociális vagyok, ha nem élet halál helyzet van általában itthon maradok, telefonozok, sorozatot nézek, olvasok, (piálok, de cssssh)néha annyira sincs kedvem, hogy egy megbeszélt találkozóra elmenjek. jah és szerintem ennyi, mert így is sokat írtamxdd
Eszter hívnak, melyjel sosem dicsekszem annyira itt Starityn, mert egyszerűen utálom. Tizenhárom éves múltam decemberben, szeretek aludni (xd), sorozatot nézni, olvasni és telefonozni. Főbb jelenzőim közé tartozik az érzékenység, hisz akármin el tudom sírni magam, (pl.: fanvideók, ha valaki kiabál velem, stb.), és a zárkozotság. Nem könnyen nyilok meg emberek előtt és nagyon ritkán van, hogy megtalálom valakivel a közös hangot. Borzalmasan antiszociális vagyok, ha nem élet halál helyzet van általában itthon maradok, telefonozok, sorozatot nézek, olvasok, (piálok, de cssssh)néha annyira sincs kedvem, hogy egy megbeszélt találkozóra elmenjek. jah és szerintem ennyi, mert így is sokat írtamxdd
2017. december 31. 00:34
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
kedvelem: viharok, hosszú autóutak, sorozatok, könyvek, őszinteség, kedvenc karaktereim, fanvideókat instagrammon és youtubeon, Angliát és az angol nyelvet, spotifyt, anyukámat.meg amúgy az egész családot, de számomra ő a legfontosabb.
nem kedvelem: meleg időjárást, fizika, német nyelv, sok embert, kiabálást, homofóbiát, rasszizmust, antifeminizmust, Donald Trumpot, háborúkat.
kedvelem: viharok, hosszú autóutak, sorozatok, könyvek, őszinteség, kedvenc karaktereim, fanvideókat instagrammon és youtubeon, Angliát és az angol nyelvet, spotifyt, anyukámat.meg amúgy az egész családot, de számomra ő a legfontosabb.
nem kedvelem: meleg időjárást, fizika, német nyelv, sok embert, kiabálást, homofóbiát, rasszizmust, antifeminizmust, Donald Trumpot, háborúkat.
2017. december 31. 09:17
|
|
jolyneジョースター ☆ |
|
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
- • London voltam már mondjuk ott, de nagyon hiányzik
• Oslo itt is hasonló a helyzetem, mint Londonnal
• Stockholm
• New York
• Chicago
2018. január 01. 10:16
|
|
jolyneジョースター ☆ |
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
- • amikor az iskolára gondolok
• élet borzalmaitól
• a jövőgondolatától
• amikor az idő túl gyorsan telik, főleg amikor otthon vagyok
• nagy veszekedésektől
• amikor meghalnak a kedvenc karaktereim
• ha a shipjeim szakítanak; mással jönnek össze; nem jönnek össze
2018. január 01. 23:14
|
|
|
3. nap: Írd le a napodat.
nagyon esemény dús lesz
Szóval felkeltem 13:15 fele, anyukám felhozta nekem az agyámba reggelit, mert ők elmentek apukámmal a kutyával sétálni és nem akarta, hogy a macska megegye. Megettem a reggelit aztán megnéztem a Skinsből egy részt. Aztán ebédeltünk, aztán megnéztem a Miss Stevenst, ezek után megvacsoráztam, majd megfürödtem, meg megcsináltam földrajzra egy feladatnak a felét, és azóta Skins részeket néztem, és most fejeztem be a 6. évadot, szóval teljesen üresnek érzem magamat.
nagyon esemény dús lesz
Szóval felkeltem 13:15 fele, anyukám felhozta nekem az agyámba reggelit, mert ők elmentek apukámmal a kutyával sétálni és nem akarta, hogy a macska megegye. Megettem a reggelit aztán megnéztem a Skinsből egy részt. Aztán ebédeltünk, aztán megnéztem a Miss Stevenst, ezek után megvacsoráztam, majd megfürödtem, meg megcsináltam földrajzra egy feladatnak a felét, és azóta Skins részeket néztem, és most fejeztem be a 6. évadot, szóval teljesen üresnek érzem magamat.
2018. január 02. 00:16
|
|
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
Családom, könyvek, sorozatok, telefonom, wifi, zene.
Családom, könyvek, sorozatok, telefonom, wifi, zene.
2018. január 02. 09:32
|
|
jolyneジョースター ☆ |
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
nagyon szeretek olvasni, enélkül a cselekvés nélkül nem igen tudnám elképzelni az életemet.
nagyon szeretek olvasni, enélkül a cselekvés nélkül nem igen tudnám elképzelni az életemet.
- • kedvenc könyveim: The Infernal Devices, Mara Dyer-trilógia, Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, The Mortal Instruments, A Song of Ice and Fire, IT.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: