2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Kedvelem: a könyveket, a naplókat, a filmeket, a sorozatokat, a tetoválásokat, a piercingeket, a rózsákat, a virágokat, a dunapartot, a gyertyákat
Nem kedvelem:
az előítéletet, a pedofíliát, a kétszínűséget, a beképzeltséget, az állatkínzást, a testápoló krémeket, fejkendőket, a vezetékes egereket, az aprópénzt, a hajlítható billentyűzetet
3. nap: Írd le a napodat.
Itthon vagyok egész nap betegen, kicsit fáradtan. Tv - t néztem, és az udvaron fetrengtem a fűben..
29 napos kihívás
2017. május 11. 20:43
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
idegen emberek mosolya, ha életem szerelme végigrángat a folyosón miközben amúgy mennék én magamtól is, ha valaki vesz nekem vegán-dinós gumicukrot, (nem interneten zajló) vitatkozások, zene, ha mindenki egy helyen van baráti társaságomból, a macskuszom, ha nem leszek rosszul a sok koffeintől, őszinteség, amikor a legközelebbi barátaim és a családom együtt társasozik velem
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
egy lány, akit még tizenkét évesen ismertem meg, és annak ellenére, hogy mostanra teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat, én még mindig "életem legfontosabb emberei" listáján tartom. és azért, mert csodálatos ember, és anélkül segített nekem és a hülye kis tinifejemnek, hogy bármiféle köszönömöt elvárt volna, és én is egyszer ilyen ember szeretnék lenni. aki ott van ha kell, azt hiszem.
21. nap: Öntsd ki a szíved!
nem.
22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
nem.
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
nem.
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
"szeretném ha befogná" "szeretné, ha befognám?" "remélem nem felejtettem el megetetni a macskát" "hány órám is lesz még?" "miért kell a tanároknak facebookot használni?" "és nekem miért kell?"
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
nem hiszem, hogy van egyszerű személyiség. de gondolom a kérdés arra vonatkozik hogy mennyire számít nekem a népszerűség, hát, semennyire, gondolom? azért ha Paris Hilton öribarijának választana, azt nem bánnám.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
ez nagyon változó.
idegen emberek mosolya, ha életem szerelme végigrángat a folyosón miközben amúgy mennék én magamtól is, ha valaki vesz nekem vegán-dinós gumicukrot, (nem interneten zajló) vitatkozások, zene, ha mindenki egy helyen van baráti társaságomból, a macskuszom, ha nem leszek rosszul a sok koffeintől, őszinteség, amikor a legközelebbi barátaim és a családom együtt társasozik velem
egy lány, akit még tizenkét évesen ismertem meg, és annak ellenére, hogy mostanra teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat, én még mindig "életem legfontosabb emberei" listáján tartom. és azért, mert csodálatos ember, és anélkül segített nekem és a hülye kis tinifejemnek, hogy bármiféle köszönömöt elvárt volna, és én is egyszer ilyen ember szeretnék lenni. aki ott van ha kell, azt hiszem.
nem.
nem.
nem.
"szeretném ha befogná" "szeretné, ha befognám?" "remélem nem felejtettem el megetetni a macskát" "hány órám is lesz még?" "miért kell a tanároknak facebookot használni?" "és nekem miért kell?"
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
nem hiszem, hogy van egyszerű személyiség. de gondolom a kérdés arra vonatkozik hogy mennyire számít nekem a népszerűség, hát, semennyire, gondolom? azért ha Paris Hilton öribarijának választana, azt nem bánnám.
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
ez nagyon változó.
2017. május 11. 21:05
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Igen, de nem tudnám értelmesen megindokolni.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Szőkék, kék szeműek és skandinávok előnyben, de amúgy fogalmam sincs. (bárkibe képes vagyok belezúgni fél perc alatt)
Igen, de nem tudnám értelmesen megindokolni.
Szőkék, kék szeműek és skandinávok előnyben, de amúgy fogalmam sincs. (bárkibe képes vagyok belezúgni fél perc alatt)
2017. május 11. 22:03
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
macskak, finom kajak, zene, huvos ido, megfigyelni/elemezgetni a kornyezetem, forumozas, rajzolas, anime, netes teszteket toltogetni, utazni (csak ne kocsival)
naiv emberek, tomeg dolgok, "hegy" -alaku-sotetre festett-szemoldok, stresszes emberek kozeleben lenni, harsany/sokat beszelo/idegesito szemelyek, biologia, tortenelem, allatkinzok/vadaszok/horgaszok, helyesirasi hibak, meleg
macskak, finom kajak, zene, huvos ido, megfigyelni/elemezgetni a kornyezetem, forumozas, rajzolas, anime, netes teszteket toltogetni, utazni (csak ne kocsival)
naiv emberek, tomeg dolgok, "hegy" -alaku-sotetre festett-szemoldok, stresszes emberek kozeleben lenni, harsany/sokat beszelo/idegesito szemelyek, biologia, tortenelem, allatkinzok/vadaszok/horgaszok, helyesirasi hibak, meleg
2017. május 12. 10:49
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
3. nap: Írd le a napodat.
a pentekem hosszu es unalmas. felkeltem ugye haromnegyed 5-kor, go buszhoz, majd nulladik amivel egyutt 8 oram van. ilyen szepsegek, mint a nemet matek, fizika, tori stb...nekem az osszes napom unalmas. ma elkezdtem egy nemet konyvet, a temaadoja lesz a jovo tanevi c1 vizsgad prezentaciomnak.
a pentekem hosszu es unalmas. felkeltem ugye haromnegyed 5-kor, go buszhoz, majd nulladik amivel egyutt 8 oram van. ilyen szepsegek, mint a nemet matek, fizika, tori stb...nekem az osszes napom unalmas. ma elkezdtem egy nemet konyvet, a temaadoja lesz a jovo tanevi c1 vizsgad prezentaciomnak.
2017. május 12. 22:03
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
"Feltetted-e valaha magadnak a kérdést, hogy a szörnyek csinálják a háborút, vagy a háború csinálja a szörnyeket?" - Laini Taylor
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Inkább nem szeretném részletezni, ugyanis biztos vagyok benne, hogy káromkodások lennének.
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nem nézek focit.
"Feltetted-e valaha magadnak a kérdést, hogy a szörnyek csinálják a háborút, vagy a háború csinálja a szörnyeket?" - Laini Taylor
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
Inkább nem szeretném részletezni, ugyanis biztos vagyok benne, hogy káromkodások lennének.
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Nem nézek focit.
2017. május 13. 11:12
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
internet
kaja
magamra forditott ido/egyedullet
zene
animek/sorozatok/konyvek (ez kapasbol harom de sebaj xD)
nemi figyelmesseg masok felol sem art...
internet
kaja
magamra forditott ido/egyedullet
zene
animek/sorozatok/konyvek (ez kapasbol harom de sebaj xD)
nemi figyelmesseg masok felol sem art...
2017. május 13. 20:24
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
állatorvos, fodrász, állatgondózó
nem. szerintem hülyeség, nem lehet valakibe egy pillantás alatt beleszeretni, ehhez nyilván több idő kell
-vegyél nekem kaját
-esetleg legyél kaja
-szeresd azt amit én
-nevess a zsidósvicceimen
állatorvos, fodrász, állatgondózó
nem. szerintem hülyeség, nem lehet valakibe egy pillantás alatt beleszeretni, ehhez nyilván több idő kell
-vegyél nekem kaját
-esetleg legyél kaja
-szeresd azt amit én
-nevess a zsidósvicceimen
2017. május 14. 00:58
|
|
Aisha. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 1206 Azonosító: 263428 offline
|
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
zene, dunapart, könyvek, filmek - sorozatok, naplóm, rajzolós füzetem,
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Japán, Görögország, Kína, Argentína, Franciaország
zene, dunapart, könyvek, filmek - sorozatok, naplóm, rajzolós füzetem,
Japán, Görögország, Kína, Argentína, Franciaország
2017. május 14. 12:46
úgy gondolom, a szerelem már első látásnál kialakul, viszont a ragaszkodás és egymás kiismerése teszi, nem is tudom, teljessé? ez a két szerelem elégé eltérő, de mind a kettő szerelem
nem kell elnyerni, adom én magamtól is
(ezaz, befejeztem) (látod anya, elértem valamit) (ámen)
úgy gondolom, a szerelem már első látásnál kialakul, viszont a ragaszkodás és egymás kiismerése teszi, nem is tudom, teljessé? ez a két szerelem elégé eltérő, de mind a kettő szerelem
nem kell elnyerni, adom én magamtól is
(ezaz, befejeztem) (látod anya, elértem valamit) (ámen)
2017. május 15. 19:58
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
Japán
Dél-Korea
egy skandináv ország
Skócia
a leghidegebb orosz város
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
ha meghal a kedvenc karim egy filmben/könyvben/animeben ;,(
dunsztom sincs, inkább kiábrándult szoktam lenni, mint szomorú. talán az igazságtalanság. mondjuk attól is függ kiről-miről van szó.
Japán
Dél-Korea
egy skandináv ország
Skócia
a leghidegebb orosz város
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
ha meghal a kedvenc karim egy filmben/könyvben/animeben ;,(
dunsztom sincs, inkább kiábrándult szoktam lenni, mint szomorú. talán az igazságtalanság. mondjuk attól is függ kiről-miről van szó.
2017. május 15. 20:27
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
16. nap: Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál a földi életed hátralévő idejében?
Bubble Teat innék a hav'-okkal.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Gazdag?! Az nem lenne rossz, vehetnék sok Bubu-t,meg albumot, meg kpop-os dolgokat. Mehetnék koncertekre, meg nyaralni meg egyebek.*-*
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Doctor Who, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries
x Bubble Tea
x Fagyi
x Ha eljutok a kedvenceim koncertjére(mellesleg olyan jeggyel amivel akarok)
x Alpakák(plüss)
x Zsiráfok
x Ha van hely a vonaton, és nem kell nyomorognom rajta.
x Ha jól sikerül lefotóznom azt amit szeretnék
x Ha meghallom a kedvenc zené(im)et valahol
x Kakaó
x Ha a barátaim házában csövelhetek
Ha embert kéne mondanom akkor a szüleim.(ezt nem részletezném miért)
Ha bármi mást akkor a kpop. Megváltoztatott. Elfogadóbb lettem, kicsit nyíltabb, de egyben zárkózott is. 'Barátokat' adott stb.
Bubble Teat innék a hav'-okkal.
17. nap: Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Gazdag?! Az nem lenne rossz, vehetnék sok Bubu-t,meg albumot, meg kpop-os dolgokat. Mehetnék koncertekre, meg nyaralni meg egyebek.*-*
18. nap: Nevezd meg azt a sorozatot, aminek a rabja vagy/voltál.
Doctor Who, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries
x Bubble Tea
x Fagyi
x Ha eljutok a kedvenceim koncertjére(mellesleg olyan jeggyel amivel akarok)
x Alpakák(plüss)
x Zsiráfok
x Ha van hely a vonaton, és nem kell nyomorognom rajta.
x Ha jól sikerül lefotóznom azt amit szeretnék
x Ha meghallom a kedvenc zené(im)et valahol
x Kakaó
x Ha a barátaim házában csövelhetek
Ha embert kéne mondanom akkor a szüleim.(ezt nem részletezném miért)
Ha bármi mást akkor a kpop. Megváltoztatott. Elfogadóbb lettem, kicsit nyíltabb, de egyben zárkózott is. 'Barátokat' adott stb.
2017. május 15. 21:55
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
ritkán olvasok mostanában, de a kedvenc könyvem a Szent Johanna Gimi 5. és 8/2 része.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1: LGBTQ!!
2: az egyelőre és egyenlőre szó két különböző jelentéssel bír.
3: a Nikolett és Nikoletta név nem ugyanaz!!!!
4: igen, még a tejbegrízbe is kell só (nem baj ha csak én értem)
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
ellentétem.. mindene a rózsaszín, de egyébként rajong rockért is. viszont persze nem csak azt hallgat. mindent meg tudok vele beszélni, megbízható. kicsit önfejű is, de így szeretem.. szinte már testvérek vagyunk, lassan 8 éve, hogy ő a legjobb barátnőm:)
nincs
ritkán olvasok mostanában, de a kedvenc könyvem a Szent Johanna Gimi 5. és 8/2 része.
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1: LGBTQ!!
2: az egyelőre és egyenlőre szó két különböző jelentéssel bír.
3: a Nikolett és Nikoletta név nem ugyanaz!!!!
4: igen, még a tejbegrízbe is kell só (nem baj ha csak én értem)
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
ellentétem.. mindene a rózsaszín, de egyébként rajong rockért is. viszont persze nem csak azt hallgat. mindent meg tudok vele beszélni, megbízható. kicsit önfejű is, de így szeretem.. szinte már testvérek vagyunk, lassan 8 éve, hogy ő a legjobb barátnőm:)
nincs
2017. május 16. 18:14
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Bárcsak visszatekerhetném az időt és visszamehetnék kicsivel több mint egy héttel ez előttre.
Azt itt nem osztanám meg..
Köszönöm ezt a felejthetetlen estét nektek. Remélem betartjátok az ígéreteteket és jövőre újra eljöttök hozzánk. Egy álmom vált valóra akkor este, hogy láthattalak/hallhattalak titeket élőben. Legközelebb remélem képet is tudok veletek csinálni. Tényleg nagyon hálás vagyok. Köszönöm.
x "Miért ilyen unalmas az életem?!"
x "Vajon hiányoznék valakinek ha most meghalnék?"
x "Ahh mit kéne enni..?!"
x "Miért lakik mindenki ilyen messze tőlem?!"
x "Miért vagyok ilyen szerencsétlen?!"
x "Honnan lesz ennyi pénzem, mindenre?!"
x "Elakarok menni hozzá."
Egyszerű és lenyűgöző személyiségű.
Bárcsak visszatekerhetném az időt és visszamehetnék kicsivel több mint egy héttel ez előttre.
Azt itt nem osztanám meg..
Köszönöm ezt a felejthetetlen estét nektek. Remélem betartjátok az ígéreteteket és jövőre újra eljöttök hozzánk. Egy álmom vált valóra akkor este, hogy láthattalak/hallhattalak titeket élőben. Legközelebb remélem képet is tudok veletek csinálni. Tényleg nagyon hálás vagyok. Köszönöm.
x "Miért ilyen unalmas az életem?!"
x "Vajon hiányoznék valakinek ha most meghalnék?"
x "Ahh mit kéne enni..?!"
x "Miért lakik mindenki ilyen messze tőlem?!"
x "Miért vagyok ilyen szerencsétlen?!"
x "Honnan lesz ennyi pénzem, mindenre?!"
x "Elakarok menni hozzá."
Egyszerű és lenyűgöző személyiségű.
2017. május 16. 18:40
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
igen, minden nap olvasok, néha csak 50 oldalt, máskor 500-at, ez sok mindentől függ. hülyén fog hangzani, de nem igazán van kedvenc könyvem. rengeteg irományt olvastam már, amit konkrétan letenni nem tudtam, annyira imádtam. scott westerfeld csúfok-szépek-különlegesek trilógiája hatalmas nagy kedvencem, hihetetlenül izgalmas, egyedi és nagyon érdekes ^^ többször újraolvastam már mindegyik könyvet. a másik ilyen az éhezők viadala, tudom, hogy agyon van hájpolva, de én nagyon szeretem. ha típust kellene említeni vagy műfajt akkor scifi, thriller vagy horror. szeretem az ilyen egy-marad-a-végén típusú sztorikat és a virtuális világban játszódókat.
igen, minden nap olvasok, néha csak 50 oldalt, máskor 500-at, ez sok mindentől függ. hülyén fog hangzani, de nem igazán van kedvenc könyvem. rengeteg irományt olvastam már, amit konkrétan letenni nem tudtam, annyira imádtam. scott westerfeld csúfok-szépek-különlegesek trilógiája hatalmas nagy kedvencem, hihetetlenül izgalmas, egyedi és nagyon érdekes ^^ többször újraolvastam már mindegyik könyvet. a másik ilyen az éhezők viadala, tudom, hogy agyon van hájpolva, de én nagyon szeretem. ha típust kellene említeni vagy műfajt akkor scifi, thriller vagy horror. szeretem az ilyen egy-marad-a-végén típusú sztorikat és a virtuális világban játszódókat.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: