5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Hát Londonba újra elszeretnék menni, mert a nyaramat végtelenül felejthetetlenné tette, és egyszer szeretnék oda is költözni, illetve egész Angliát körbe szeretném járni, bár Bristolhoz húz természetesen a legjobban a szívem. Aztán még elszeretnék egyszer menni Norvégiába és jelenleg ennyi, nincs más hely amit nagyon megszeretnék látogatni.
29 napos kihívás
2018. január 03. 15:52
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
2018. január 03. 18:41
1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
- »Tizenhét (lassan tizennyolc) évvel ezelőtt kereszteltek el a szüleim Nikolettának, amit valamiért az emberek (leginkább a tanáraim) egyszerűen képtelenek megjegyezni, ugyanis folyton Nikolettnek hívnak. Az attitűdöm legtöbbször a hangulatomon alapszik, ebből adódóan szörnyen nehéz kiismerni engem. Persze vannak alaptulajdonságaim, mint a túlérzékenység, a segítőkészség, a haragtartás, az alázatosság és a feltétlen szeretet, amivel azokat árasztom el, akik viszonozzák is azt. Szabadidőben írok; legtöbbször regényeket, de mostanában a novellák is elég sokszor vannak terítéken. Imádok zenét hallgatni és sorozatokat nézni. Utóbbiból kedvencem a Game of Thrones, míg előbbiből rengeteg nagy szerelmem van. Amit szeretek magamban az a humorom és az akaraterőm, míg amiket szívesen kinőnék már az a haragtartásom és az érzékenységem.
2018. január 04. 17:27
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
Ha valaki felemeli a hangját, állatkínzás, homofóbia, rasszizmus, iskola, sorozatok, könyvek, jegyeim, kedvenc szereplőim, illetve ismerősök halála.
Ha valaki felemeli a hangját, állatkínzás, homofóbia, rasszizmus, iskola, sorozatok, könyvek, jegyeim, kedvenc szereplőim, illetve ismerősök halála.
2018. január 04. 17:42
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
rég jártam errefelé, van mit bepótolni;
3. nap - Írd le a napodat.
hát igazából írtam egy kémia dolgozatot, ami nem hinném, hogy jobb lesz hármasnál; ugyanis semmit sem tudtam. valamint, tesin nem tesiztem, most meg tanulnom kéne, de ehelyett ezt írom..
4. nap - Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
How To Get Away With Murder; Thiam; Youtube; Lauren Jauregui; kínai kaja; zene
5. nap - Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Svédország; Las Vegas; Ausztrália - több hely nem nagyon akad.
6. nap - Mi az, ami szomorúvá tesz?
az, hogy egy olyan világban élünk, ahol az emberiség tele van rosszindulatú, homofób, rasszista, ítélkező emberekkel. nem értem, mi olyan nehéz abban, hogy másokat elfogadj úgy, amilyen, nem basztatni vele.(:
és igen, ez tesz szomorúvá.. a tudat, hogy ilyen rémesek az emberek; valamint az állatkínzás.
7. nap - Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
nem nagyon vannak tapasztalataim a könyvek világában, de rengeteg olyan könyvet tudnék mondani, ami inkább borzalmas; egy viszont a hatalmas kedvencem, ami pedig a Reboot - Lázadók hajnala.
8. nap - Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1 - olyan jó lenne végre hallani a hangodat, de azt akarom, hogy te is akard hallani az enyémet; ne csak én a tiédet - és hogy kérdezd meg, valamikor hívásozunk-e
2 - az egyik nagyon jó barátnőm vagy, de néha már sok amit csinálsz, sokszor megbántasz, kötözködsz, és olyannal poénkodsz, ami csak neked vicces
3 - régen annyira megbíztam benned, de olyan dolgokat árultál el másoknak, kívülállóknak, akik csak öt percre álltak le veled beszélgetni, amik számomra nagyon fontosak, olyan titkok, amit a hozzám legközelebb álló embereknek mondtam el. de te kikotyogtad, azzal a szöveggel, hogy 'tessék, ismerd meg milyen igazából ez a lány'. a kedvencem, hogy tagadod, majd máskor jössz poénkodni. :rohog:
4 - még most sem tudtam feldolgozni, hogy engem és a mostani osztálytársaidat meghívtad magadhoz szilveszterezni, és csak én mentem el; a mostani barátaid szartak a fejedre. de ezek után én vagyok leszarva, semmibe véve, és ami a legszomorúbb, alig ismerlek már. alig ismerlek téged, aki egész általános iskolában a legjobb barátnőm volt.
9. nap - Mutasd be a legjobb barátod!
azt hiszem kettő ilyen személy lenne, méghozzá:
az egyik lány barna hajjal és szemekkel rendelkezik, és lassan három vagy négy éve ismerem -mi se emlékszünk már mióta lmao-, személyiségileg kevésben hasonlítunk, de számomra ő olyan mint egy nővér. igaz, rengeteget veszekszünk kisebb dolgokon, könnyen felcsesszük a másik agyvizét, de ettől vagyunk barátnők. ez a lány nagyon szeretetreméltó, kedves, és akit szeret, mindent megtenne érte.
a másik szintén ugyanolyan kinézettel rendelkezik; avagy nem annyira, de neki is barna szemei vannak, és barna haja. jobb humorú barátom nincsen, rettentő hasonlóak a vicceink, poénjaink. leginkább azt szeretem benne, hogy mindig vidám, pozitív, nincs benne utálat semmilyen formában, elfogadó. a hangja meg csúcs szuper.
10. nap - Mi a kedvenc idézeted?
az idézeteim leginkább dalszövegekből vannak, de lássuk, mik most a befutók nálam..
I wish I didn't love you again - Little Mix ▬ Lightning
Why can't I say that I'm in love?
I wanna shout it from the rooftops - Little Mix ▬ Secret Love Song
But now it's hard to breathe
I'm not in love, it's just a game we do - Jax Jones ▬ Breathe
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
• hallod
• légyszi
• jesszus
3. nap - Írd le a napodat.
hát igazából írtam egy kémia dolgozatot, ami nem hinném, hogy jobb lesz hármasnál; ugyanis semmit sem tudtam. valamint, tesin nem tesiztem, most meg tanulnom kéne, de ehelyett ezt írom..
4. nap - Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
How To Get Away With Murder; Thiam; Youtube; Lauren Jauregui; kínai kaja; zene
5. nap - Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
Svédország; Las Vegas; Ausztrália - több hely nem nagyon akad.
6. nap - Mi az, ami szomorúvá tesz?
az, hogy egy olyan világban élünk, ahol az emberiség tele van rosszindulatú, homofób, rasszista, ítélkező emberekkel. nem értem, mi olyan nehéz abban, hogy másokat elfogadj úgy, amilyen, nem basztatni vele.(:
és igen, ez tesz szomorúvá.. a tudat, hogy ilyen rémesek az emberek; valamint az állatkínzás.
7. nap - Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
nem nagyon vannak tapasztalataim a könyvek világában, de rengeteg olyan könyvet tudnék mondani, ami inkább borzalmas; egy viszont a hatalmas kedvencem, ami pedig a Reboot - Lázadók hajnala.
8. nap - Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
1 - olyan jó lenne végre hallani a hangodat, de azt akarom, hogy te is akard hallani az enyémet; ne csak én a tiédet - és hogy kérdezd meg, valamikor hívásozunk-e
2 - az egyik nagyon jó barátnőm vagy, de néha már sok amit csinálsz, sokszor megbántasz, kötözködsz, és olyannal poénkodsz, ami csak neked vicces
3 - régen annyira megbíztam benned, de olyan dolgokat árultál el másoknak, kívülállóknak, akik csak öt percre álltak le veled beszélgetni, amik számomra nagyon fontosak, olyan titkok, amit a hozzám legközelebb álló embereknek mondtam el. de te kikotyogtad, azzal a szöveggel, hogy 'tessék, ismerd meg milyen igazából ez a lány'. a kedvencem, hogy tagadod, majd máskor jössz poénkodni. :rohog:
4 - még most sem tudtam feldolgozni, hogy engem és a mostani osztálytársaidat meghívtad magadhoz szilveszterezni, és csak én mentem el; a mostani barátaid szartak a fejedre. de ezek után én vagyok leszarva, semmibe véve, és ami a legszomorúbb, alig ismerlek már. alig ismerlek téged, aki egész általános iskolában a legjobb barátnőm volt.
9. nap - Mutasd be a legjobb barátod!
azt hiszem kettő ilyen személy lenne, méghozzá:
az egyik lány barna hajjal és szemekkel rendelkezik, és lassan három vagy négy éve ismerem -mi se emlékszünk már mióta lmao-, személyiségileg kevésben hasonlítunk, de számomra ő olyan mint egy nővér. igaz, rengeteget veszekszünk kisebb dolgokon, könnyen felcsesszük a másik agyvizét, de ettől vagyunk barátnők. ez a lány nagyon szeretetreméltó, kedves, és akit szeret, mindent megtenne érte.
a másik szintén ugyanolyan kinézettel rendelkezik; avagy nem annyira, de neki is barna szemei vannak, és barna haja. jobb humorú barátom nincsen, rettentő hasonlóak a vicceink, poénjaink. leginkább azt szeretem benne, hogy mindig vidám, pozitív, nincs benne utálat semmilyen formában, elfogadó. a hangja meg csúcs szuper.
10. nap - Mi a kedvenc idézeted?
az idézeteim leginkább dalszövegekből vannak, de lássuk, mik most a befutók nálam..
I wish I didn't love you again - Little Mix ▬ Lightning
Why can't I say that I'm in love?
I wanna shout it from the rooftops - Little Mix ▬ Secret Love Song
But now it's hard to breathe
I'm not in love, it's just a game we do - Jax Jones ▬ Breathe
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
• hallod
• légyszi
• jesszus
2018. január 04. 17:51
|
|
jolyneジョースター ☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.27. Hozzászólás: 22660 Csatolások: 283103 Azonosító: 267051 offline
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
igazság szerint két legjobb barátnőm van: az egyikkel nyolc éven át jártunk egy osztályba (különben egy oviba is jártunk), illetve jelenleg is egy suliba járunk, csak nem vagyunk osztálytársak; a másik legjobb barátom pedig a húgom. mindkettőjükkel bármit megtudok beszélni, sok-sok közös témánk van, valamint bármikor feltudjuk vidítani egymást és mindig megtudjuk egymást nevettetni.
igazság szerint két legjobb barátnőm van: az egyikkel nyolc éven át jártunk egy osztályba (különben egy oviba is jártunk), illetve jelenleg is egy suliba járunk, csak nem vagyunk osztálytársak; a másik legjobb barátom pedig a húgom. mindkettőjükkel bármit megtudok beszélni, sok-sok közös témánk van, valamint bármikor feltudjuk vidítani egymást és mindig megtudjuk egymást nevettetni.
2018. január 04. 18:15
2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
- »Amiket szeretek: csokoládé; szarkazmus; reylo; mémek; Game of Thrones; az új könyvek illata; jól kidolgozott főgonoszok; angol nyelv; irodalom; a platform csizmám.
»Amiket nem szeretek: német nyelv; bogarak; iskola; érzéketlenség; kulturálatlanság; ha bámulnak; matematika; csípős ételek; homofóbia.
2018. január 05. 14:09
|
|
jolyneジョースター ☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.27. Hozzászólás: 22660 Csatolások: 283103 Azonosító: 267051 offline
|
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
nagyon sok kedvenc idézetem van, de ha nagyon muszáj választani, akkor talán ez a három:
nagyon sok kedvenc idézetem van, de ha nagyon muszáj választani, akkor talán ez a három:
- • Hell is empty and all devils are here.
• Be weird. Be random. Be who you are. Because you never know who would love the person you hide.
• Neck kisses, coffee dates, and midnight car rides.
2018. január 05. 16:23
|
|
|
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Igen, és kedvenceim a Harry Potter kötetek, Az Útvesztő összes része, A végzet ereklyéi, Bexi-sorozat, Veronika meg akar halni, Öngyilkos szüzek, Az üvegbúra, Apa randizhatok egy lovaggal? és hirtelen ennyi jutott eszembe.
Igen, és kedvenceim a Harry Potter kötetek, Az Útvesztő összes része, A végzet ereklyéi, Bexi-sorozat, Veronika meg akar halni, Öngyilkos szüzek, Az üvegbúra, Apa randizhatok egy lovaggal? és hirtelen ennyi jutott eszembe.
2018. január 05. 19:05
3. nap: Írd le a napodat.
- »Ahhoz képest milyen rövid volt a napom, nagyon sok minden történt velem. Hála istennek, ma csak hat órám volt az iskolában, és azok viszonylag könnyűek is voltak, így mikor hazaértem nem voltam annyira kifáradva. Viszont a suliban megtudtam egy-két dolgot bizonyos személyekről, amik gyökeresen változtatták meg azt, hogy miként vélekedem róluk. Mind rossz és mind jó irányban is. Sok mindenre rádöbbentem, köztük arra is, hogy eddig azt a személyt tartottam rossznak, aki talán a legemberibb az osztályból, és azokat a személyeket tartottam jónak, akik valójában mindvégig lefelé húztak engem. Szóval, nem semmi nap volt a mai, de végül is örülök, hogy kezdem tisztán látni a dolgokat.
2018. január 06. 00:17
|
|
|
8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
↛Hiányzik a kapcsolatunk.
↛Szeretlek.
↛Elegem van a folytonos feltűnési viszketekségeidből.
↛Ne haragudj rám.
↛Hiányzik a kapcsolatunk.
↛Szeretlek.
↛Elegem van a folytonos feltűnési viszketekségeidből.
↛Ne haragudj rám.
2018. január 06. 11:22
4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
- »a családom; laptopom; zene; kedvenceim; platform csizmám; írás.
2018. január 07. 00:37
|
|
|
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Egy barna hajú, barna szemű leány, akivel 7 éve osztálytársak, és harmadikos korom óta legjobb barátok vagyunk. Vékony testalkatú, sápadt általában és sokat sminkel, amit a tanárok meg is említenek néha. Perverz, mindent, tényleg mindent félre ért, mindig fáradt, sosem úgy öltözködik amilyen az idő és nem viccelek, ha azt mondom, hogy ő az osztályból a legszebb lány.
Egy barna hajú, barna szemű leány, akivel 7 éve osztálytársak, és harmadikos korom óta legjobb barátok vagyunk. Vékony testalkatú, sápadt általában és sokat sminkel, amit a tanárok meg is említenek néha. Perverz, mindent, tényleg mindent félre ért, mindig fáradt, sosem úgy öltözködik amilyen az idő és nem viccelek, ha azt mondom, hogy ő az osztályból a legszebb lány.
2018. január 07. 11:09
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
nem szeretem a focit.
13. nap: Három vallomás, választásod szerint.
1) Nem szeretem a karácsonyt.
2) Szerintem nincs fiú-lány legjobb barátság.
3) Még sohase voltam szerelmes.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
hatalmas álmom megírni, majd ki is adni egy könyvet, de fogalmam sincsen, ennek mennyi esélye van; valamint szívesen dolgoznék pszichológusként. más tervem nagyon nincs.
nem szeretem a focit.
1) Nem szeretem a karácsonyt.
2) Szerintem nincs fiú-lány legjobb barátság.
3) Még sohase voltam szerelmes.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
hatalmas álmom megírni, majd ki is adni egy könyvet, de fogalmam sincsen, ennek mennyi esélye van; valamint szívesen dolgoznék pszichológusként. más tervem nagyon nincs.
2018. január 07. 11:59
5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
- »Upper East Side, Manhattan
»Los Angeles
»London
»Görögország
»Nashville
2018. január 08. 07:39
|
|
|
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
Sometimes I think I was born backwards
Sometimes I think I was born backwards
- -Effy Stonem
2018. január 08. 15:18
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
- »ha egy állat hal meg a filmekben
»ha a kedvenc szereplőim halnak meg
»ha valami szörnyűség történik a kedvenc szereplőimmel
»ha az iskolára gondolok
»ha a szeretteimnek rossz kedve van
»ha korán kell felkelnem
»ha német órára kell mennem
2018. január 08. 16:52
|
|
jolyneジョースター ☆ |
|
- • Elképzelésem sincsen a jövőmre nézve.
• Képtelen vagyok elengedni dolgokat.
• Utálom hallani az igazságot.
2018. január 09. 14:58
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
- »J.K. Rowling - Harry Potter széria
»George R.R. Martin - A tűz és jég dala sorozat
»Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe
»Stephen King - AZ
»Abigail Gibbs - Vacsora a vámpírral
»Suzanne Collins - Az Éhezők Viadala trilógia
»Stephen King - Carrie
»Moliére - Tartuffe
»Dante - Isteni színjáték
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: