27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Könyvtáros.
29 napos kihívás
2018. január 22. 20:45
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
24. nap: Hét dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
•Csak én nem értem a matekot/fizikát?
•Miért ilyen hosszú ez az óra?
•Miért utál az összes tanár?
•Fáradt vagyok.
•Nem járok a legjobb barátommal.
•Mikor jön ki *egyik kedvenc sorozat neve* új neve?
•Fázok.
•Csak én nem értem a matekot/fizikát?
•Miért ilyen hosszú ez az óra?
•Miért utál az összes tanár?
•Fáradt vagyok.
•Nem járok a legjobb barátommal.
•Mikor jön ki *egyik kedvenc sorozat neve* új neve?
•Fázok.
2018. január 23. 16:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Attól függ melyikbe lennék igazán szerelmes.
Attól függ melyikbe lennék igazán szerelmes.
2018. január 23. 16:30
4. nap: 6 dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
5. nap: 5 hely, amit meg akarsz látogatni.
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
- ღ sorozatok
ღ a családom, a barátaim
ღ tea
ღ a kutyám
ღ a kedvenc karaktereim és shipjeim
ღ kötött pulóverek
5. nap: 5 hely, amit meg akarsz látogatni.
- ღ Montenegró (már voltam itt, de még egymilliószor elmennék, ha tehetném.)
ღ Olaszország
ღ Svédország
ღ Kanada
ღ Hollandia
6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
- Az emberek. Az, hogy nem képesek elfogadni, ha valaki más, hogy nem mindenki szeretheti ugyanazokat a dolgokat, mint ő, hogy nem vonzódhat mindenki az ellenkező nemhez, hogy vannak különbségek a személyiségükben. Az, hogy nem képesek elfogadni, hogy igen, különböznek, de mindenki ember, mindenki. Az, hogy pár személy egy olyan embert bánt lelkileg, aki marhára nem érdemli meg — az, hogy abból a pár, egész pontosan két személyből az egyik a bántott ember barátja, és még így is képes lelkileg kínozni a másikat. Az, ahogyan néhányan az állatokkal bánnak. Az, hogy az emberek egymással bánnak. Az emberek tesznek szomorúvá, akármennyire is le akarom tagadni, hogy nincs így.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2018. január 23. 16:50
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
19. nap: 10 dolog (nem ember), ami boldoggá tesz.
- 1 — How To Get Away With Murder
2 — kínai kaja
3 — mindenféle állat
4 — egy másik ember boldogsága, vidámsága
5 — we heart it
6 — zene -nem is értem, miért nem írtam ezt eddig-
7 — leárazás lol
8 — változás kellemetlenül érzem magam, ha ugyanúgy kell kinéznem sok ideig
9 — esős időjárás
10 — minden, ami lgbtq(:
2018. január 24. 17:19
|
|
jolyneジョースター ☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.27. Hozzászólás: 22660 Csatolások: 283103 Azonosító: 267051 offline
|
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
ha az illető:
ha az illető:
- • romantikus, de nem olyan durván.
• jó humorérzékkel rendelkezik
• törődik velem
• azonos érdeklődéssel rendelkezik, mint én
2018. január 24. 17:22
7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Régen gyakran jutott időm olvasni, viszont az elmúlt 3 évben sajnos alig jutottam egy kötetnek is a végére, és igazán hiányzik. Kedvenc könyvem egyértelműen az A táncoló kutya és az Emily & Einstein, de roppant közel áll a szívemhez az Időfutár sorozat és hatalmas kedvencem Az Éhezők Viadala-trilógia is.
8. nap: 4 dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Régen gyakran jutott időm olvasni, viszont az elmúlt 3 évben sajnos alig jutottam egy kötetnek is a végére, és igazán hiányzik. Kedvenc könyvem egyértelműen az A táncoló kutya és az Emily & Einstein, de roppant közel áll a szívemhez az Időfutár sorozat és hatalmas kedvencem Az Éhezők Viadala-trilógia is.
8. nap: 4 dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
- ღ Észre sem veszed, vagy ha igen, nem tudsz mit tenni az ellen, hogy akivel most vagy, azt nem érdekled. Nem csodálom, hogy szomorú vagy, amikor nem mosolyogva köszön neked, hiszen a rossz napokon rád fér egy szeretted mosolya. Viszont ha tudnád, én mennyit mosolyognék az ő helyében, ahányszor meglátlak... őrültnek néznél.
ღ Mindig is rosszul esett, hogy sokszor ő volt előrébb, mint én, hiszen tudtam, hogy egy nap eljutsz arra a pontra, ahol most vagy - hogy amikor szükséged lenne rá, ő nem lesz ott.
ღ Szép vagy, egy igazi csoda a mai világban, és sajnálom, hogy csak arra összpontosítasz, amit nem szeretsz magadon - miközben rengeteg olyasmi van, amely többé tesz, és szebbé.
ღ Rettentően hiányzol és remélem, hogy az az idő, amelyben nem beszélünk, minél hamarabb előnyt kovácsol, és megint olyan önfeledten sétálgathatunk félig kihalt utcákban, kóbor macskákat keresve, mint két éve.
2018. január 24. 18:14
|
|
|
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
•ha valamit rosszul mondok
•ha valaki elkezd valami olyan dologról beszélni ami engem kínosan érint
•ha valaki egyfolytában bámul
•ha nagy társaságban vagyok és beszélnem kell
•ha találkozok egy olyan emberrel az utcán akit nem szeretek és köszönnöm kell neki
•ha valamit rosszul mondok
•ha valaki elkezd valami olyan dologról beszélni ami engem kínosan érint
•ha valaki egyfolytában bámul
•ha nagy társaságban vagyok és beszélnem kell
•ha találkozok egy olyan emberrel az utcán akit nem szeretek és köszönnöm kell neki
2018. január 24. 18:47
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
20. nap: Ki tette a legnagyobb hatást az életedben, és miért?
- Úgy gondolom, elég fiatal vagyok még ahhoz, hogy valaki nagy hatást gyakoroljon rám, de valamilyen szinten megtörtént. Első ilyen, és egyben a legnagyobb hatást gyakorló személy Perrie Edwards volt, ki azok után, hogy barátja az eljegyzés után SMS-ben dobta, majd a pasi szakításuk után két hétre rá másik nővel mutatkozott, felerősödött újra, annak ellenére, hogy azt hitte, sohase lehet már igazán boldog, mert elvették tőle ezt a lehetőséget. Azóta se tudja Pez az okát, de lábra állt, nem tört össze, továbblépett - és szerintem ez csodálatos. Ez a vele történt eset szerintem rettentő inspiráló. Inspirál minden egyes nap arra, hogy kibírjam, és ha valami szörnyűség történik, akkor sem jött el a világvége. Akkor is van vissza út. Emellett nem egy dologban változtatta a személyiségemet Perrie vidámsága, életszemlélete, boldogsága. Szóval igen, ő az a személy, aki a valaha volt legnagyobb hatást gyakorolta - és még mindig gyakorolja rám.
Másodlagos személy Lauren Jauregui, aki igaz, nem ment át annyi szörnyűségen, de még is, megváltoztatott. Mióta ismerem, boldogabb, vidámabb, pozitívabb ember lettem, és ezt lehetetlen lenne elégszer megköszönni neki. Szerintem ezen nincs is mit ragozni, csak köszönöm, hogy él.
2018. január 24. 18:56
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
1. nap - Írj néhány alapinformációt magadról
Egy Felvidéken élő középiskolás lány vagyok. Szenvedélyem az utazás, bakancslistámon szerepel az összes kontinens, ország meglátogatása (mínusz Észak-Korea
), mégha tudom, hogy ezt nem nagy valószínűséggel fogom majd tudni megvalósítani. Ebből kifolyólag legnagyobb kedvenc (sőt egyetlen kedvenc, lol) tantárgyam a földrajz. Nagyon szeretek új kultúrákat, tájakat felfedezni és megismerni. Alapjáraton kedves és segítőkész emberke vagyok, szeretek mosolyogni.
Egy Felvidéken élő középiskolás lány vagyok. Szenvedélyem az utazás, bakancslistámon szerepel az összes kontinens, ország meglátogatása (mínusz Észak-Korea
2018. január 25. 14:58
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
|
21. nap: Öntsd ki a szíved!
- Mostanában konkrétan semmihez nincs kedvem. Nem eszek, nem iszok, nem alszok, kevesebbet tanulok, kávézok egyfolytában annak ellenére, hogy nem vagyok fáradt - még is azt hiszem, hogy a szervezetem elkezd ilyen rossz kedvet sugározni, ha nem iszok kávét. Az evéssel ugyanez. Nem vagyok éhes, és észreveszem a hangulatomban a változást, ha kaját látok, vagy eszek - ezt persze nem jó értelemben. Elkezd hányingerem lenni, rossz kedvem, mert egyszerűen nem kívánok semmit. Nem akarok abból a kevés nasiból enni, amit aránylag szeretek -mondjuk ez hatalmas szó, hiszen nem szoktam ilyeneket enni-, és nem tudom miért. Először azt hittem, hogy a fogyókúra miatt, de nem, hiszen nem akarok fogyókúrázni.
A másik meg, eddig tetszett az osztálytársam -mondjuk ezt nem nevezném annak, hiszen nem is ismerem, csak látásból (csak azt tudom, hogy okos)-, de tegnap az egyik barátnőm mondta hogy tetszek az évfolyamtársunknak. És azóta azon tudok csak gondolkodni, hogy hogyan, miért, mióta. Azelőtt, hogy tetszett volna az egyik osztálytársam, előtte bejött még valaki, de most meg semmi, az egyik legjobb barátnőm. Nem tudom mi van velem..
2018. január 25. 15:04
|
|
|
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Könyvtáros vagy kasszás.
Könyvtáros vagy kasszás.
2018. január 25. 16:00
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
2. nap
10 dolog, amit szeretek:könyvek, zene, édességek, utazás, autók, tengerpart, vízesések, gyönyörű tájak, madarak, növények, kertészkedés
10 dolog, amit nem: hétfő reggel, kínai konyha, bugyuta filmek, rovarok, szél, havazás, hazugság, képmutatás, megalázkodás
10 dolog, amit szeretek:könyvek, zene, édességek, utazás, autók, tengerpart, vízesések, gyönyörű tájak, madarak, növények, kertészkedés
10 dolog, amit nem: hétfő reggel, kínai konyha, bugyuta filmek, rovarok, szél, havazás, hazugság, képmutatás, megalázkodás
2018. január 25. 19:35
9. nap: Mutasd be a legjobb barátod!
Minden barátom egyenlő a szememben, nem fogok köztük különbségeket tenni. Meg egyébként is, feleslegesnek tartom ezt a "legjobb" dolgot. Megbecsülöm, hogy vannak, miért emelnék még ki valakit azok közül, akik segítettek nekem?
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
életem kérdese i swear to god
úgy tesz, mintha a nagy része nem jennifer jareau asszonyság szájából érkezett volna, és csendben kijelentkezik:)
Minden barátom egyenlő a szememben, nem fogok köztük különbségeket tenni. Meg egyébként is, feleslegesnek tartom ezt a "legjobb" dolgot. Megbecsülöm, hogy vannak, miért emelnék még ki valakit azok közül, akik segítettek nekem?
10. nap: Mi a kedvenc idézeted?
életem kérdese i swear to god
- ღ Rest In Peace. Now get up, and go to war.
ღ Art is not what I create. What I create is chaos.
ღ I don't wanna be afraid of being alive.
ღ It's time for you to be the blackbird and flip the script.
ღ Don't belong to no city, don't belong to no man.
ღ I kill to survive, not for sport.
ღ When you look long into an abyss, the abyss looks into you.
ღ Yes, there are monsters, and it's okay to be afraid of them. But it's not okay to let them win and it's not okay to be one.
ღ Sometimes people overdrink in an attempt to mask their pain.
ღ If you stop caring, you're jaded. If you care too much, it'll ruin you.
ღ Glenn made the decision, Rick. I was just following his lead.
úgy tesz, mintha a nagy része nem jennifer jareau asszonyság szájából érkezett volna, és csendben kijelentkezik:)
2018. január 26. 14:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
3. nap - Írd le a napodat!
Rettentően gyorsan eltelt, már ami a sulit illeti, de lehet, hogy csak azért tűnt ennyire rövidnek, mert első órára nem mentem be. Szerencsére eddig egészen nyugis a napom, remélem ez így is marad. Ritkaság az ilyen.
Rettentően gyorsan eltelt, már ami a sulit illeti, de lehet, hogy csak azért tűnt ennyire rövidnek, mert első órára nem mentem be. Szerencsére eddig egészen nyugis a napom, remélem ez így is marad. Ritkaság az ilyen.
2018. január 26. 15:31
|
|
|
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Őszintén, nem. Ha meglátsz egy embert életedben először, szerintem nem lehetsz belé szerelmes, maximum tetszhet az illető. Hisz (számomra legalábbis) a szerelemhez ismerni kell a másik félt, mert nem csak a kinézetébe kell szerelmes lenni.
Őszintén, nem. Ha meglátsz egy embert életedben először, szerintem nem lehetsz belé szerelmes, maximum tetszhet az illető. Hisz (számomra legalábbis) a szerelemhez ismerni kell a másik félt, mert nem csak a kinézetébe kell szerelmes lenni.
2018. január 27. 11:15
11. nap: Mi az a 3 szó, amit minden nap említesz?
A "Jézusom", a "nem tudom" és az "éhes vagyok" nem csak, hogy minden nap, de minden ötödik percben elhangzik a számból lol.
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Egyáltalán nem vagyok tisztában labdarúgást illetően, nem tudom, milyen csapatok vannak, így értelemszerűen kedvencet sem tudok magamnak választani.
13. nap: 3 vallomás, választásod szerint.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Mindenképpen szeretnék 11-ben középfokú nyelvvizsgát tenni, majd 12-ben emeltet. Az sem ártana, ha valahogy túlélném az iskolát anélkül, hogy megbukjak kémiából vagy oroszból, illetve a későbbi jövőre rátérve: mindenképpen lakberendező, író, pszichológus vagy informatikus szeretnék lenni, mert úgy gondolom, hogy ezekhez van tehetségem és képességem.
A "Jézusom", a "nem tudom" és az "éhes vagyok" nem csak, hogy minden nap, de minden ötödik percben elhangzik a számból lol.
12. nap: Kedvenc focicsapatod.
Egyáltalán nem vagyok tisztában labdarúgást illetően, nem tudom, milyen csapatok vannak, így értelemszerűen kedvencet sem tudok magamnak választani.
13. nap: 3 vallomás, választásod szerint.
- ღ Szeretlek.
ღ Az egyik legfontosabb ember vagy az életemben - kár, hogy ezt nem látod.
ღ Bármit megtennék azért, hogy boldog legyél, és egészséges.
14. nap: Terveim a jövőre nézve.
Mindenképpen szeretnék 11-ben középfokú nyelvvizsgát tenni, majd 12-ben emeltet. Az sem ártana, ha valahogy túlélném az iskolát anélkül, hogy megbukjak kémiából vagy oroszból, illetve a későbbi jövőre rátérve: mindenképpen lakberendező, író, pszichológus vagy informatikus szeretnék lenni, mert úgy gondolom, hogy ezekhez van tehetségem és képességem.
2018. január 27. 15:06
|
|
|
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
Legyen intelligens, vicces, mutassa ki, hogy érdeklem, és ha lehet ne legyen más lány is aki tetszik neki.
Legyen intelligens, vicces, mutassa ki, hogy érdeklem, és ha lehet ne legyen más lány is aki tetszik neki.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.