22. nap: A legrosszabb dolog, ami valaha történt veled.
A nagyszüleim, a börzsönyi hétvégi házunknál élő szomszédunk, és a zongoratanárom elvesztése. Semmi, soha nem fájt még annyira, mint elveszteni azokat az embereket, akiknek olyan sok mindent köszönhettem, mint nekik. Még mindig rossz belegondolni mindebbe.
29 napos kihívás
2018. február 04. 13:38
2018. február 05. 16:13
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
13. nap - Három vallomás
- Túlzás lenne azt mondanom, hogy félek, de mai napig nem vagyok megbarátkozva a sötétséggel. Egyszerűen nem vagyok egy éjszakai bagoly.
- Rengeteg fura szokásom van; ha valaki látná, tuti azt hinné, nem vagyok normális. És azt hiszem, van is ebben némi igazság.
- Utálom a krumplipürét. bocsi, jobb nem jutott eszembe
- Túlzás lenne azt mondanom, hogy félek, de mai napig nem vagyok megbarátkozva a sötétséggel. Egyszerűen nem vagyok egy éjszakai bagoly.
- Rengeteg fura szokásom van; ha valaki látná, tuti azt hinné, nem vagyok normális. És azt hiszem, van is ebben némi igazság.
- Utálom a krumplipürét. bocsi, jobb nem jutott eszembe
2018. február 06. 19:09
23. nap: Egy levél bárkinek. Akárkinek.
ez a legnehezebb mindegyik feladat közül jesus
24. nap: 7 dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
ez a legnehezebb mindegyik feladat közül jesus
- Talán sosem érdekeltelek igazán azalatt a két és fél év alatt, amit eddig volt szerencsénk osztálytársakként eltölteni - bevallom, engem sem. Mindig úgy tekintettem rád, mint az az ember, aki rengeteg másiknak képes mosolyt csalni az arcára mindössze azzal, hogy megjelenik, és mindig is csodáltam, hogy annyira pozitív és optimista vagy nagyjából mindennel kapcsolatban, mint amennyire. Ez az egyik legjobb tulajdonság, amivel ember rendelkezhet, és ez az egyik oka annak, hogy most ott tartok érzelmileg, ahol. Karácsonykor változott meg minden, azóta érzem azt, ami jelenleg is mardossa a szívem, és nem tudom más szóval leírni ezt, mint imádattal. Sosem beszéltünk sokat, viszont az a csöppnyi idő, amit kosáredzések előtt, ebéd közben, és szünetekben töltöttünk el, nagyszerű percek voltak. Csodálom, hogy annak ellenére is képes vagy mosolyogni, amit két ember tett veled, és azt is, hogy még te kértél bocsánatot azoktól, akik sebet ejtettek a szíveden. Nem érdemelted meg mindazt, amit ezektől a személyektől kaptál, és mégis, te érezted magadat hibásnak. Őszintén, szívemből kívánom ennek az utóbb említett két személynek, hogy szenvedjenek annyit, mint amennyit te szenvedtél miattuk - hátha akkor érezni fogják azt, amit te éreztél. Visszatérve a dolgokhoz. Emlékszem, amikor egyik drámaórán örömet kellett okozni a többieknek azzal, hogy számukra kedves dolgokat sorolunk fel, vagy olyasmiket, amik jólesnének nekik. Arra is emlékszem, hogy hozzám mennyien jöttek ki, és arra, hogy mindenkié képes volt megsiratni, és volt egy, amit bár rengeteg személy tud rólam az osztályban - szerintem mindenki -, és mégis, senkinek sem jutott eszébe. Valami olyasmi, ami számomra fontos, mégsem sorolta fel senki. És te mégis. Mert tudtad, hogy valóban nagyon jól esne. Ez az egyik másik indok arra, amit érzek. Ha őszinte szeretnék lenni, sosem értettem azokat, akik negatív véleményt voltak képesek rólad alkotni, mindössze azért, mert magabiztos vagy, mert van véleményed a dolgokról, mert optimista vagy és nem nézed ki senkiből a rosszat. Nem hiszem, hogy ez rossz lenne. Nem értem azokat, akik csak azért képesek elhordani mindennek, mert a barátod, aki fájdalmat okozott, a kapcsolatotok végére meghülyült, és olyanokat mondott rólad, ami messze áll az igazságtól. Nem értem azokat sem, akik azért nem szeretnek, mert szerintük kezdesz túl nyílt lenni, és kezdesz megismerkedni a körülötted lévő emberekkel. És főként nem értem azt az embert, aki csak azért utál, mert szerinte neki több köze volt a barátodhoz, mint neked, csak azért, mert ő előbb volt a legjobb barátja, mint te a barátnője. Ez a leghülyébb indok a világon. És végül, de nem utolsó sorban szeretném neked megköszönni, hogy folyamatosan pozitív vagy, hogy színt viszel az osztályba, hogy mindenkivel kedves és elfogadó vagy, hogy olyanokkal is tudsz barátságos lenni, akikkel amúgy egyáltalán nem kéne, és végül, de nem utolsó sorban azt, hogy több, mint egy hónapja vagy biztos örömforrása a napjaimnak. Nem tudom, hogy hálálhatnám meg ezt. Talán majd egy nap. Bár ki tudja, hogy lesz-e olyan nap, ami közös lesz...
24. nap: 7 dolog, ami gyakran megfordul a fejedben.
- ღ El kéne menni kaját venni.
ღ Hol van a bérletem / kulcsom?
ღ Meg kéne csinálni az orosz házit.
ღ Inni kéne valamit, mert szomjanhalok.
ღ Haza szeretnék menni.
ღ Vajon érzi, hogy figyelem? eskü nem vagyok stalker
ღ Jó lenne mindent és mindenkit csak úgy hátrahagyni.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2018. február 06. 20:30
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
14. nap - Terveid a jövőre nézve
Nehéz. Az biztos, hogy valamelyik egyetemen. Egyelőre dunsztom sincs, külföldön e vagy esetleg itthon, valamint hogy mégis milyen irányba. Persze, ötleteim, kisebb-nagyobb terveim vannak, csak valahogy nem érzem magaménak egyiket sem. Viszont mindenképpen szeretném elvégezni a teológiát, mellékvágányon. Igen, engem is nagyon szórakoztat, hogy arról konkrét elképzelésem van, mit szeretnék úgymond „mellékesen", de azt még nem találtam meg, mit szeretnék igazából.
A távoli jövőben pedig...egyszer talán nyitok egy hotelt.
Nehéz. Az biztos, hogy valamelyik egyetemen. Egyelőre dunsztom sincs, külföldön e vagy esetleg itthon, valamint hogy mégis milyen irányba. Persze, ötleteim, kisebb-nagyobb terveim vannak, csak valahogy nem érzem magaménak egyiket sem. Viszont mindenképpen szeretném elvégezni a teológiát, mellékvágányon. Igen, engem is nagyon szórakoztat, hogy arról konkrét elképzelésem van, mit szeretnék úgymond „mellékesen", de azt még nem találtam meg, mit szeretnék igazából.
A távoli jövőben pedig...egyszer talán nyitok egy hotelt.
2018. február 06. 22:51
》》1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.
Tündének hívnak, és idén töltöm be a 16. életévemet. Budapesten élek a családommal, és jelenleg gimnáziumba járok. Borzalmasan makacs és önfejű személyiséggel lettem megáldva, amivel konkrétan magamra tudom haragítani a fél világot- bár előbb én szoktam megharagudni. Minden vágyam, hogy végre elutazhassak innen, külföldre, és bejárhassam a világot. Pár szóban; szeretem a természetet, a művészetet, az ókori egyiptomot, a zenét és az irodalmat, a fantasyt és a sci-fit. Nem telik el nap, hogy ne olvasnék könyvet, szóval ez az egyik nagy mániám.
Tündének hívnak, és idén töltöm be a 16. életévemet. Budapesten élek a családommal, és jelenleg gimnáziumba járok. Borzalmasan makacs és önfejű személyiséggel lettem megáldva, amivel konkrétan magamra tudom haragítani a fél világot- bár előbb én szoktam megharagudni. Minden vágyam, hogy végre elutazhassak innen, külföldre, és bejárhassam a világot. Pár szóban; szeretem a természetet, a művészetet, az ókori egyiptomot, a zenét és az irodalmat, a fantasyt és a sci-fit. Nem telik el nap, hogy ne olvasnék könyvet, szóval ez az egyik nagy mániám.
2018. február 07. 16:52
25. nap: Olyasvalakivel randiznál, aki egyszerű és lenyűgöző személyiségű, vagy olyannal aki híres és egyszerű személyiségű?
Egyértelműen az első opciót választom. Nem a hírneve és a népszerűsége fog engem boldoggá tenni, hanem a személyisége és a közösen eltöltött idő - az pedig számomra nem az, hogy kamerákkal körbevéve élünk. Nem.
Egyértelműen az első opciót választom. Nem a hírneve és a népszerűsége fog engem boldoggá tenni, hanem a személyisége és a közösen eltöltött idő - az pedig számomra nem az, hogy kamerákkal körbevéve élünk. Nem.
2018. február 07. 19:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
15. nap - Álompasid
Nem a külsőségekre hajazok elsősorban, de azért nézzen ki valahogy
. Szeretném ha, vicces, jókedvű és szórakozató lenne, ha nyíltan beszélne bármiről, mindenről, ami bántja. Természetesen ne legyen buta, mint a bot, szeresse a matekot, ha már én nem teszem
, de elsősorban legyen reális, elfogulatlan véleménye a dolgokról. A lojalitás és a hűség pedig szintén nagyon fontos, ahogy szerintem mindenkinek.
Nem a külsőségekre hajazok elsősorban, de azért nézzen ki valahogy
2018. február 07. 19:19
》》2. nap: 10 dolog amit kedvelsz, 10 amit nem.
Amiket kedvelek:
Amiket nem kedvelek:
Amiket kedvelek:
- - könyvek
- gyümölcsös tea
- Feröer-szigetek
- tésztás ételek
- állatok
- Star Wars
- zöld, és piros szín
- Bécs
- Sims
- könyvjelzők
Amiket nem kedvelek:
- - a tömegközlekedés (minden mennyiségben)
- koránkelés
- az osztályomból jó pár ember
- ha beszélnem kell
- hús
- a mai popzenék túlnyomó része
- kánikula
- az ágyamnál néha előbukkanó pók
- betegségek
- reklámok
2018. február 08. 16:15
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
16. nap - Ha holnap vége lenne a világnak, mit csinálnál földi életed hátralevő perceiben?
Valószínűleg repjegyet váltanék az egész családomnak és a számomra fontos embereknek Szicíliába. Velük tölteném minden házralévő időmet ezen a csodás helyen, ahol minden emléket felidéznénk.
Valószínűleg repjegyet váltanék az egész családomnak és a számomra fontos embereknek Szicíliába. Velük tölteném minden házralévő időmet ezen a csodás helyen, ahol minden emléket felidéznénk.
2018. február 09. 15:32
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
17. nap - Mi szeretnél lenni, ha idősebb leszel?
Hogy őszinte legyek, még nem igazán tudom, de szívesen foglalkoznék modellkedéssel, vagy valamiféle vállalatot indítanék.
Hogy őszinte legyek, még nem igazán tudom, de szívesen foglalkoznék modellkedéssel, vagy valamiféle vállalatot indítanék.
2018. február 09. 20:26
》》3. nap: Írd le a napodat.
A mai napom nem nagyon különbözött a többitől - reggel 10 körül keltem, mivel nincs suli, aztán reggeli után olvastam kicsit. Anyukámmal ezután elmentem vásárolni pár péksüteményt, majd sétáltunk a környéken egy keveset (a kezeim lefagytak, mivel voltam olyan ügyes, és azt hittem, 5 fokban kesztyű nélkül is kibírom.. nem így lett) és hazaértünk három körül. Aztán megint olvastam, és gépeztem egy keveset, plusz írtam a nővéremnek egy levelet. Estefelé ettem egy kevés főzeléket meg háttérképeket töltögettem le a telefonomra. Most pedig, két H2O rész megnézése között kicsit fórumozok, de később még újranézek 4-5 részt. Nosztalgia is ON.
》》4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
A mai napom nem nagyon különbözött a többitől - reggel 10 körül keltem, mivel nincs suli, aztán reggeli után olvastam kicsit. Anyukámmal ezután elmentem vásárolni pár péksüteményt, majd sétáltunk a környéken egy keveset (a kezeim lefagytak, mivel voltam olyan ügyes, és azt hittem, 5 fokban kesztyű nélkül is kibírom.. nem így lett) és hazaértünk három körül. Aztán megint olvastam, és gépeztem egy keveset, plusz írtam a nővéremnek egy levelet. Estefelé ettem egy kevés főzeléket meg háttérképeket töltögettem le a telefonomra. Most pedig, két H2O rész megnézése között kicsit fórumozok, de később még újranézek 4-5 részt. Nosztalgia is ON.
》》4. nap: Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
- - a könyv, amit épp olvasok
- levegő
- családom
- zene
- sálak
- a telefonom, sajnos ):
2018. február 10. 12:44
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
18. nap - Egy sorozat, aminek a rabja voltál
Rabja sosem voltam egyetlen sorozatnak sem; de amit nagyon szerettem, az a Pretty Little Liars volt.
Rabja sosem voltam egyetlen sorozatnak sem; de amit nagyon szerettem, az a Pretty Little Liars volt.
2018. február 10. 17:50
》》5. nap: Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
- → Új-Fundland; Feröer-szigetek; Nagy-Britannia; Új-Zéland; Norvégia (és még annyi van..)
2018. február 10. 20:27
26. nap: Mik azok az apró dolgok, amitől zavarban érzed magad?
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Állatorvos, valamint lakberendező - de ez még mindig rettenetesen vonz.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Akármennyire is szeretnék hinni benne, nem megy. Én akkor leszek valakibe szerelmes, ha ismerem a személyiségét és minden egyes apró hibáját képes vagyok feltétel nélkül szeretni. Akármennyire is klisés mondat a "Külső megfog, belső megtart", a legigazabb is. Kinézet alapján képtelen vagyok beleszeretni valakibe.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
- ღ ha néznek engem
ღ szemkontaktus
ღ ha beszélnem kell emberek előtt
ღ ha Ő beszél velem
ღ kézfogás
ღ ha be kell mutatkoznom valakinek
27. nap: Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?
Állatorvos, valamint lakberendező - de ez még mindig rettenetesen vonz.
28. nap: Hiszel a szerelemben első látásra? Miért?
Akármennyire is szeretnék hinni benne, nem megy. Én akkor leszek valakibe szerelmes, ha ismerem a személyiségét és minden egyes apró hibáját képes vagyok feltétel nélkül szeretni. Akármennyire is klisés mondat a "Külső megfog, belső megtart", a legigazabb is. Kinézet alapján képtelen vagyok beleszeretni valakibe.
29. nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved.
- ღ virág helyett hozz nekem mekis kaját
ღ nézd velem a kedvenc sorozataimat
ღ legyél intelligens és tudjak veled beszélgetni komoly dolgokról is
ღ ne legyél egy ítélkező, más embereket apró dolgok miatt elítélő és megvető gy*kér.
2018. február 11. 11:10
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
19. nap - 10 dolog, ami boldoggá tesz
kedvesség, csoki, virágok, cuki állatkás videók xd, kedvenc sorozataim álompárjai, egy jó film a kedvenc színészeimmel, könyvek, ha sikerül kiraknom egy kétezer darabos puzzlet, Ariana Grande Dangerous Woman albumja, ha sikerül ötöst kapnom matekból vagy fizikából
kedvesség, csoki, virágok, cuki állatkás videók xd, kedvenc sorozataim álompárjai, egy jó film a kedvenc színészeimmel, könyvek, ha sikerül kiraknom egy kétezer darabos puzzlet, Ariana Grande Dangerous Woman albumja, ha sikerül ötöst kapnom matekból vagy fizikából
2018. február 11. 22:15
》》6. nap: Mi az, ami szomorúvá tesz?
- Egy kicsi félelemmel és szomorúsággal tölt el, ha belegondolok, már sosem lehetek gyermek. Szívesen visszamennék az időben, hogy újra a nagypapámmal nézzem délutánonként a kedvenc meséimet, vagy hogy újra régészeset játsszak pár barátommal.
- Mindig elcsüggedek, amikor olyan videókat látok, ahol állatokat vagy embereket bántanak. Sosem fogom megérteni azt a mérhetetlen gyűlöletet, amelyet képesek vagyunk más élőlény iránt érezni, és ezért bántani azt. Az erőszakosságot sosem tudtam tolerálni.
- Az még mérhetetlenül elszomorít, amikor valaki egy személyt a származása, vagy a vallása miatt ítél el.
- Egy kicsi félelemmel és szomorúsággal tölt el, ha belegondolok, már sosem lehetek gyermek. Szívesen visszamennék az időben, hogy újra a nagypapámmal nézzem délutánonként a kedvenc meséimet, vagy hogy újra régészeset játsszak pár barátommal.
- Mindig elcsüggedek, amikor olyan videókat látok, ahol állatokat vagy embereket bántanak. Sosem fogom megérteni azt a mérhetetlen gyűlöletet, amelyet képesek vagyunk más élőlény iránt érezni, és ezért bántani azt. Az erőszakosságot sosem tudtam tolerálni.
- Az még mérhetetlenül elszomorít, amikor valaki egy személyt a származása, vagy a vallása miatt ítél el.
2018. február 12. 19:51
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
20. nap - Ki tette a legnagyobb hatást az életedben és miért?
Egyértelműen a szüliem. Hogy pontosan miért is, azt elég hosszadalmas lenne leírnom és eléggé személyes is, úgyhogy inkább passzolom.
Egyértelműen a szüliem. Hogy pontosan miért is, azt elég hosszadalmas lenne leírnom és eléggé személyes is, úgyhogy inkább passzolom.
2018. február 13. 17:23
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
21. nap - Önts ki a szíved!
Annyi minden van most a fejemben, annyi minden történt pár nap alatt. Először is, elegem van a kicseszett családi vitákból, de egy életre... azt hiszem. Rettenetesen fáj a szívem olyan dolgok miatt, amin még csak változtani sem tudok. Csak remélem, hogy majd minden elrendeződik. Ennyi, amit tehetek. Ebbe beltörőni pedig nem könnyű. részletezni ezt nem szeretném... meg most egyszerűen nincs kedvem semmihez...
Annyi minden van most a fejemben, annyi minden történt pár nap alatt. Először is, elegem van a kicseszett családi vitákból, de egy életre... azt hiszem. Rettenetesen fáj a szívem olyan dolgok miatt, amin még csak változtani sem tudok. Csak remélem, hogy majd minden elrendeződik. Ennyi, amit tehetek. Ebbe beltörőni pedig nem könnyű. részletezni ezt nem szeretném... meg most egyszerűen nincs kedvem semmihez...
2018. február 13. 19:06
》》7. nap: Szoktál olvasni? Mik a kedvenc könyveid?
Elég sokat olvasok, de kedvenc könyvet képtelen lennék mondani. Általában az, amelyiket aktuálisan olvasom, de visszamenőleg is rengeteg kedvencem van. Például A tűz és jég dala, A Gyűrűk Ura, Grisa trilógia, Éjkorona, Nem vagyok sorozatgyilkos. Az utóbbi olyan hatással volt rám, hogy még százszor is képes lennék kiolvasni.
》》8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Nem tudom, hogy miért voltam olyan, amilyen veled az utolsó hónapokban. Szerettelek, de sajnálom, amiért ezt képtelen voltam a kellő módon kimutatni. Itt voltál velünk, és sokszor kívántam, hogy bárcsak segítene rajtad valami, bármi, de ez nem történt meg. Annyira magányosnak és elhagyatottnak éreztem magam, amikor rád gondoltam, és arra, hogy benned mekkora szenvedés játszódik le. Hosszú hetekig el akartam terelni a gondolataimat rólad, hogy ne kelljen azt átélnem, ami rám várt. De azokban a percekben, délután négykor melletted ülve jöttem rá, hogy az élet képes olyan fordulatokat hozni, amire senki se tud választ találni. Szeretném, ha a közös emlékeink nem tűnnének el, ha már te eltűntél, és a házad utcájában sétálva továbbra is eszembe jusson a mosolyod és a nevetésed.
~~~~
Hogy én lettem volna ennyire gonosz veled? Lehetséges. Leírtam neked, hogy nem érdekel, amiket küldesz, de csakis azért, mert nem akartalak áltatni. Nem voltunk barátok, és amit te esetleg éreztél, az sem volt több egy gondolatnál. Te ezt nem értheted, mert még nekem is nehéz megfogalmazni. Azzal nem kerülhettél volna közelebb hozzám, ha a kedvenc filmjeimről beszélsz, és a saját véleményedet elnyomod magadban. Már ha volt ilyen. Sajnálom, amiért ilyen vagyok, és amiért nem úgy álltam hozzád, ahogy te azt szeretted volna.
~~~~
Nem gondoltam volna, hogy ilyen leszel. Más lettél, mióta megismertelek. És az állandó hajdobálás is irritál.
~~~~
Ha lehet, legközelebb ne csináld ezt, mert furcsa módon, szívesen megsimogatnám az arcod valami éles tárggyal. A jelenlétedet még elviselem, de a hangod már kicsit sok.
Elég sokat olvasok, de kedvenc könyvet képtelen lennék mondani. Általában az, amelyiket aktuálisan olvasom, de visszamenőleg is rengeteg kedvencem van. Például A tűz és jég dala, A Gyűrűk Ura, Grisa trilógia, Éjkorona, Nem vagyok sorozatgyilkos. Az utóbbi olyan hatással volt rám, hogy még százszor is képes lennék kiolvasni.
》》8. nap: Négy dolog, amit el szeretnél mondani különböző embereknek.
Nem tudom, hogy miért voltam olyan, amilyen veled az utolsó hónapokban. Szerettelek, de sajnálom, amiért ezt képtelen voltam a kellő módon kimutatni. Itt voltál velünk, és sokszor kívántam, hogy bárcsak segítene rajtad valami, bármi, de ez nem történt meg. Annyira magányosnak és elhagyatottnak éreztem magam, amikor rád gondoltam, és arra, hogy benned mekkora szenvedés játszódik le. Hosszú hetekig el akartam terelni a gondolataimat rólad, hogy ne kelljen azt átélnem, ami rám várt. De azokban a percekben, délután négykor melletted ülve jöttem rá, hogy az élet képes olyan fordulatokat hozni, amire senki se tud választ találni. Szeretném, ha a közös emlékeink nem tűnnének el, ha már te eltűntél, és a házad utcájában sétálva továbbra is eszembe jusson a mosolyod és a nevetésed.
~~~~
Hogy én lettem volna ennyire gonosz veled? Lehetséges. Leírtam neked, hogy nem érdekel, amiket küldesz, de csakis azért, mert nem akartalak áltatni. Nem voltunk barátok, és amit te esetleg éreztél, az sem volt több egy gondolatnál. Te ezt nem értheted, mert még nekem is nehéz megfogalmazni. Azzal nem kerülhettél volna közelebb hozzám, ha a kedvenc filmjeimről beszélsz, és a saját véleményedet elnyomod magadban. Már ha volt ilyen. Sajnálom, amiért ilyen vagyok, és amiért nem úgy álltam hozzád, ahogy te azt szeretted volna.
~~~~
Nem gondoltam volna, hogy ilyen leszel. Más lettél, mióta megismertelek. És az állandó hajdobálás is irritál.
~~~~
Ha lehet, legközelebb ne csináld ezt, mert furcsa módon, szívesen megsimogatnám az arcod valami éles tárggyal. A jelenlétedet még elviselem, de a hangod már kicsit sok.
2018. február 14. 15:08
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
|
22. nap - Legrosszabb dolog, ami történt veled
Nagypapám elvesztése.
Nagypapám elvesztése.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.