Idézet (Shireen @ 2016.05.15. 18:28)
3. nap:
Írd le a napodat. -
Mivel a mai még nem ért véget, ezért leírom a tegnapit. Szóval reggel anyáék kitalálták, hogy menjünk el lángosozni, ezért az átlagosnál még hamarabb kellhettem fel. Miután hazaértünk, volt egy levegővételnyi időm, miután takarítottam, aztán mehettem vissza a belvárosba találkozni egyik barátnőmmel. Vásárolgattunk, ettünk, beszélgettünk, aztán mentünk a moziba (Gyilkos páros, annyira nem volt jó). Ezután találkoztam másik barátnőmmel és annak a barátnőivel, akik közül csak egyet ismertem, a többiek annyira nem voltak nyitottak, kivéve kettőt, velük egész jól elvoltam. Körülbelül fél tízre értem haza, és akkor tudatosult bennem, hogy egész nap nem ettem semmit, csak a reggeli lángost meg egy zacskó chipset
4. nap:
Hat dolog, ami nélkül nem tudsz élni.
1. családom
2. barátaim
3. zene
4. internet
5. telefonom
6. társaság nélkül
5. nap:
Öt hely, amit meg akarsz látogatni.
1.
London, de ezen kívül Anglia más helyeit is, azonban a fővárost mindenképpen
2.
Olaszország - ha már eezt a nyelvet tanulom másodiknak, akkor csak illene már eljutni egyszer oda is, feltéve, hogy rengeteget tanultam a kultúrájukról, szokásaikról, szóval nagyon érdekelne, milyen ez tesközelből
3.
Amerika - hogy azon belül hol, az szinte majdnem teljesen mindegy, bár New Yorkra elég kíváncsi lennék..
4.
Budapest - mivel nem a fővárosban lakom, de rendszeresen járok fel, ezért ezt igazából nem is kéne beraknom, de mivel a gyönyörű fővárosunkból sosem elég, ezért nem hagyhattam ki
5.
Finnország - Imádom a finn nyelvet