Dohányzol? Csak őszintén!
2016. május 24. 19:12
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
NEM. Már azaz irritáló furcsa és büdös szagától hányingerem van. Én sose fogok cigizni. Fújj...
2016. július 20. 08:11
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Volt alkalom, amikor azt mondtam kell, de mikor már odaértem, hogy na akkor szívjuk el, egyből le is tettem. A szaga hányingerkeltő, (sry) rendszeresen rosszul vagyok tőle. Ráadásul a hajam is büdös lesz tőle, és fennáll a köröm és fog elsárgulása. Na itt mondtam, hogy nem köszönöm. Aki dohányzik, annak egészségére, nem szokásom elítélni miatta senkit.
2016. július 25. 17:08
|
|
ex machinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 258321 offline
|
Nem, a szagát sem bírom, és belegondolok, hogy mit művelek a tüdőmmel, és a gyomrom is felfordul tőlem. Egyébként, nem ítélem el azokat sem, akik cigiznek.
2016. július 25. 17:31
Nem nem szeretnék majd 25 éves koromra tudő beteg lenni.
2016. július 25. 17:36
|
|
Kaysa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 15332 Csatolások: 6247 Azonosító: 257420 offline
|
nem dohányzok és szerintem nem is fogok..azaz valószínűleg nem, mert egyszer - nem is olyan rég - egy kicsit fújtam belőle és egy óriásit csalódtam benne. Semmi íze nem volt és ráadásnak azon a pénzen veszek inkább valami olyat, aminek nagyobb az értéke, aminek nem leszek egészségtelen - így sem vagyok egy egészséges ember. Az is a baj, hogy nem igazán szeretnék bagó szagú lenni..
2016. július 26. 15:21
Igen, cigizek. Hangulat- és helyzetfüggő, hogy mennyit.
Viszont szerintem nem a dohányosok hányingerkeltőek, hanem azok, akik undorítóan és lekezelően beszélnek róluk. Csak az a bökkenő, hogy nem a dohányzás/nem dohányzás tesz valakit jobb vagy rosszabb emberré.
Viszont szerintem nem a dohányosok hányingerkeltőek, hanem azok, akik undorítóan és lekezelően beszélnek róluk. Csak az a bökkenő, hogy nem a dohányzás/nem dohányzás tesz valakit jobb vagy rosszabb emberré.
2016. július 26. 15:33
Nem és nem is szeretnék. Sok osztálytársam mondta hogy milyen jó meg ilyenek de akkor se. Mellesleg 14 évesen nekik se kellene...
2016. július 26. 23:03
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Igen, dohányzom. Eléggé sokat. Oké, k#rva sokat cigizek, mióta zenélünk.
A nikotinfüggőségem annyira súlyos mértékeket nem szokott ölteni, hogy remegjek, ha nincs meg a napi mennyiségem, vagy ilyesmi, csak reggel kell egy cigi, vagy senki ne szóljon hozzám.
Ha tehetném, visszamennék az időben, aztán jól p#csán rúgnám magam, de nem tehetem, leszokni meg próbáltam már, de elismertem hogy én ehhez nagyon, de nagyon kevés akaraterővel rendelkezem, hat éve (14 voltam) vagyok ilyen elvetemült büdös bagós.
A nikotinfüggőségem annyira súlyos mértékeket nem szokott ölteni, hogy remegjek, ha nincs meg a napi mennyiségem, vagy ilyesmi, csak reggel kell egy cigi, vagy senki ne szóljon hozzám.
Ha tehetném, visszamennék az időben, aztán jól p#csán rúgnám magam, de nem tehetem, leszokni meg próbáltam már, de elismertem hogy én ehhez nagyon, de nagyon kevés akaraterővel rendelkezem, hat éve (14 voltam) vagyok ilyen elvetemült büdös bagós.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. augusztus 02. 05:00
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Nem. De a párom, a szüleim és az ismerőseim kb fele dohányzik. Kipróbáltam, hátha rájövök, hogy miért jó ülve/állva füstöt szívni és kifújni, de nem sikerült. Amúgy aki akar dohányozzon, aki nem nem. Ennyi. Nincs jogom elítélni csak azért mert neki jól esik.
2016. október 31. 21:03
Nem. Egyszer egy osztálykiránduláson kipróbáltam valami ízesítettet a buli kedvéért, de annyira nem volt bulis, hogy majd' megfulladtam tőle, és különben is megvagyok a cigi nélkül.
2016. október 31. 21:09
No way! Nem is próbáltam és nem is fogom. A füsttől is rosszul vagyok és szerintem az asztmámnak sem tenne jót.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.