Hivatalos: három részes lesz a Hobbit
2012. július 31. 15:04
![]() |
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 ![]() |
Idézet (Hushpush @ 2012.07.31. 14:53)
Ebben az a furcsa, hogy a The Hobbit c. könyv, mindössze pár száz oldalas kötet, jól el fogják húzni, de minek?
Pénz, pénz, pénz. Megmondták nyíltan, kerek perec. A történetnek pedig oly mindegy, mert sokan ülnek be rá úgy is.
2012. július 31. 15:58
![]() |
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 ![]() |
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.31. 15:52)
Ha olyan lesz mint a Gyűrűk Ura akkor inkább kihagyom, a Gyűrűk Urával kínozni lehet vagy altatni 

Én nem mertem ezt megemlíteni..de nekem egy fáradt nap után, tökéletes altató hatású film!

2012. július 31. 16:41
Idézet (Barbus87 @ 2012.07.31. 15:52)
Ha olyan lesz mint a Gyűrűk Ura akkor inkább kihagyom, a Gyűrűk Urával kínozni lehet vagy altatni 

Akkor remélem, hogy ha engem valaha is kínozni fognak, ezt a módszert fogják alkalmazni.
2012. július 31. 17:04
![]() |
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 ![]() |
Ez tök jó, de félek, hogy mint a legtöbb könyvből készült filmet, ezt is naggyon el fogják krni.
Amúgy Peter Jacksonről csak nekem jutott eszembe Rick Riordan Percy Jacksonja? (Dionüszosz gyakran hívta így
)
Amúgy Peter Jacksonről csak nekem jutott eszembe Rick Riordan Percy Jacksonja? (Dionüszosz gyakran hívta így

2012. július 31. 18:18
![]() |
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 ![]() |
Már nagyon várom
Remélem lesz olyan jó a trilógia,mint a Gyűrűk ura
Remélem lesz olyan jó a trilógia,mint a Gyűrűk ura
2012. július 31. 19:06
Nem nagyon látta még egyik részét sem szóval nekem mind1

2012. július 31. 19:22
![]() |
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 ![]() |
Idézet
Ez tök jó, de félek, hogy mint a legtöbb könyvből készült filmet, ezt is naggyon el fogják krni.
Nyilvánvaló hozhatunk fel példát arra, hogy hogyan cs_sszünk el egy adaptációt, de kérlek, nem minden filmet rontanak el. Peter rendezte a Gyűrűk urát is, és figyelembe kell venni, hogy remek lett, nem hiába nyert Oscart is. És lehet, hogy valakinek altató hatású (

Idézet
Pénz, pénz, pénz. Megmondták nyíltan, kerek perec. A történetnek pedig oly mindegy, mert sokan ülnek be rá úgy is.
Egész biztos, hogy közrejátszik ez is, nekem is eszembe jutott természetesen, de azt is kell nézni, hogy nem csak 285 oldalból készítik a trilógiát.

Igen a pénz biztos, hogy közrejátszik, főleg a Warner bros részéről, de szerintem azért Jackson nem akarja, hogy beüljük egy olyan filmre, amiben a jelenetek gyorsan lejátszódnak, mi meg kapkodhatjuk a fejünket, hogy "most mi van?" De igazán ezt akkor tudom megítélni, ha beültem és láttam mindhárom filmet. (ami legalább két év) Ha nem fog eszembe jutni, hogy ez már csak időhúzás, akkor 100%-osan állíthatom, hogy nem csak a pénz miatt tették.

2012. július 31. 22:17
![]() |
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 ![]() |
hát majd meglátjuk. kicsit szkeptikusan állok hozzá.
egyébként "Ez a film elmeséli, hogyan jut Zsákos Bilbóhoz a gyűrű, és a többi kalandját meséli el még." ez milyen mondat? Cikkíró, nem szép dolog a szóismétlés.
egyébként "Ez a film elmeséli, hogyan jut Zsákos Bilbóhoz a gyűrű, és a többi kalandját meséli el még." ez milyen mondat? Cikkíró, nem szép dolog a szóismétlés.
2012. július 31. 23:15
![]() |
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 ![]() |
Még az első része se jelent meg és már a 3. részről álmodoznak...
egyként engem is érdekelne mi volt a sztori előtt, ill. hogy a végén a hajóval hova mennek és mit csinálnak ott... úgyhogy biztos megnézem. =]
egyként engem is érdekelne mi volt a sztori előtt, ill. hogy a végén a hajóval hova mennek és mit csinálnak ott... úgyhogy biztos megnézem. =]
2012. július 31. 23:40
![]() |
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 ![]() |
Én már nagyon várom! Nagyon nagy Gyűrűk ura fan vagyok, biztos nagyon szuper lesz ez a trilógia is. Nagyon nagyon remélem, hogy Legolas is szerepet kapott benne, mert nélküle nem lesz tökéletes. *-* Ez nem biztos, hogy igaz, de hallottam olyan pletykákat, hogy Szauronról is lesz egy előzményfilm. O.o

2012. július 31. 23:40
![]() |
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 ![]() |
Baarby105: Én teljesen egyetértek veled!

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!