Hivatalos: három részes lesz a Hobbit
2012. augusztus 01. 18:16
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
ciel
hát majd meglátjuk. kicsit szkeptikusan állok hozzá.
egyébként "Ez a film elmeséli, hogyan jut Zsákos Bilbóhoz a gyűrű, és a többi kalandját meséli el még." ez milyen mondat? Cikkíró, nem szép dolog a szóismétlés.
hát majd meglátjuk. kicsit szkeptikusan állok hozzá.
egyébként "Ez a film elmeséli, hogyan jut Zsákos Bilbóhoz a gyűrű, és a többi kalandját meséli el még." ez milyen mondat? Cikkíró, nem szép dolog a szóismétlés.
olyan mondat amilyen. tisztába vagyok vele, hogy a szóismétlés nem szép látvány/olvasni való, de kérlek legalább ne olyan kritizáljon, aki még egy cikket se irt.
2012. augusztus 04. 12:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már nagyon várom!
2012. december 14. 13:48
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nahát erről még nem is hallottam!!! DE JÓÓ
2013. február 07. 10:21
Más az első résznek sem volt értelme, nem hogy még mellé kettő.
2013. május 24. 17:08
Nekem a Gyűrűk-ura trilógia sokkal jobban tetszett, mint a Hobbit, de az 1. rész is amolyan nézhető volt... de azért sokkal izgalmasabb volt végigkísérni Frodó, Samu, Legolas, Boromir, Aragorn és a többiek kalandjait. Nemde?
Nem azt mondom, hogy de béna a Hobbit, mert kétségtelenül nehéz egy ilyen filmet leforgatni, összevágni, a fordulatokat benne kitalálni és összerendezni a különböző jeleneteket, de... sokszor az ilyen "folytatás és előzményszerű" filmek nem sikerednek olyan jóra, mint az, amit legelőször csináltak meg.
Én csak kíváncsiságból fogom megnézni a másik két részt. De jó lenne, ha a többiben Elijah Wood is benne lenne! Hiányzik ebből a filmből Frodó
Nem azt mondom, hogy de béna a Hobbit, mert kétségtelenül nehéz egy ilyen filmet leforgatni, összevágni, a fordulatokat benne kitalálni és összerendezni a különböző jeleneteket, de... sokszor az ilyen "folytatás és előzményszerű" filmek nem sikerednek olyan jóra, mint az, amit legelőször csináltak meg.
Én csak kíváncsiságból fogom megnézni a másik két részt. De jó lenne, ha a többiben Elijah Wood is benne lenne! Hiányzik ebből a filmből Frodó
2013. július 21. 23:47
Igen, Peter Jackson megtudja magyarázni akár egy szóval is: money, hogy szószerint idézzek. De én ezt egyáltalán nem sajnálom, sőt..
2014. július 28. 19:08
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
imádom a filmet
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.

0 felhasználónak tetszik: