Peter Jackson a napokban megerősítette, hogy trilógia lesz a Hobbitból, azaz három részes lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: három részes lesz a Hobbit
2012. július 31. 11:20
Már nagyon várom. Kíváncsi vagyok mindhárom filmre. Biztos vagyok benne, hogy minőségi filmeket kapunk majd.
2012. július 31. 11:34
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
A harmadik részt pedig majd két részre szabják...
Jól van na, nem leszek rosszmájú, bízom Jackson úrban. Bár nekem azzal se lenne problémám, ha két 3 órás filmet kapnánk à la Gyűrűk ura. Már a stáblistát elnézve is egyértelmű, hogy a könyvhöz képest elég sok plusz jelenet lesz.
Jól van na, nem leszek rosszmájú, bízom Jackson úrban. Bár nekem azzal se lenne problémám, ha két 3 órás filmet kapnánk à la Gyűrűk ura. Már a stáblistát elnézve is egyértelmű, hogy a könyvhöz képest elég sok plusz jelenet lesz.
2012. július 31. 11:58
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
ha 100 része lenne én akkor is megnézném. sose fogom tudni megunni a Gyűrűk Ura történetét. a könyvben is imádtam, a filmeket is imádom, és az új részeket se fogom kevésbé kedvelni. alig várom már!!!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Aubrey Plaza most először nyilatkozott a férje haláláról
Megrendítő nyilatkozatot tett.
Öngyilkos lett Aubrey Plaza férje
Öngyilkos lett Aubrey Plaza férje
Súlyos tragédia történt a színésznő családjában.
A bírónő szerint így történt Liam Payne halálos balesete
A bírónő szerint így történt Liam Payne halálos balesete
Öt ember ellen vádat emeltek.
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Tom Holland tényleg eljegyezte Zendayát!
Megtörtént a várva várt lánykérés!
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
A rajongók aggódnak az Én vétkem sztárjai miatt
A rajongók aggódnak az Én vétkem sztárjai miatt
Vége a nagy barátságnak?
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.