Egy ideje nem hallottunk már az eredeti Skins szereplőiről. Cikkünkben összeszedtük, mivel foglalkoznak manapság ezek a sztárok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Skins UK - mi a helyzet veletek?
2012. augusztus 05. 10:01
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Örülök a cikknek mert ritkán hallani róluk. És jé, nekem eddig fel sem tűnt, hogy Hannah játszotta az egyik hippit a Dark Shadows-ban. Pedig már láttam is a filmet.
2012. augusztus 05. 10:14
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8513 Csatolások: 350243 Azonosító: 98426 offline |
Imádtam a Skins-et, bár az első két évad annyira nem tetszett. Nálam a 3. és a 4. vitt mindent, így szerintem érthető, hogy ebből a pakkból Kaya a kedvencem. Az elsőkben nem szimpatizáltam vele kimondottan, később azért megkedveltem, de az ő évadjaiban imádtam.
2012. augusztus 05. 10:19
Nagyon jó cikk lett.. Nekem alapbol az UK a kedvencem és abbol is az első 2 évad.
Catherine.. én nekem se tünt fel a dark shadows ban..:S
Catherine.. én nekem se tünt fel a dark shadows ban..:S
2012. augusztus 05. 10:20
És Dev játszott az utolsó léghalítóban is.. igaz még nemláttam, de nemlehet rossz film..
2012. augusztus 05. 10:49
Velük volt igazi a Skins
Hannah és Joe voltak a kedvenceim.
Hannah és Joe voltak a kedvenceim.
2012. augusztus 05. 10:50
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline |
Jó cikk lett, imádtam ezt a sorozatot nekem Effy a kedvencem.
2012. augusztus 05. 11:21
Jó cikk lett nagyon. Nekem Cassie volt a kedvencem és még mindig ő az. Szerintem az összes évadból Ő volt a legjobb szereplő.
2012. augusztus 05. 11:22
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Nekem Chris és Maxxie a kedvenc! Imádom a sorozatot és sokkal jobb mint az amerikai változat!
2012. augusztus 05. 11:42
Ez volt a legjobb évad. Effy és Tony volt a kedvencem, olyan jók voltak. Szerintem Dev vitte a legtöbbre, mivel A Gettó milliomosban is szerepelt, ami elég sok díjat kapott, na meg az Az utolsó léghajlítóban is kapott szerepet.
2012. augusztus 05. 12:01
Imádom a Skins-t. ^^ Jó cikk lett!! ((: Csak egy kis hiba volt benne, Chris a második évadban hal meg. A harmadik évadban már az új generáció van, ahol Effy az egyik főszereplő. Remélem abból is készül majd egy cikk. *.*
2012. augusztus 05. 12:35
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
Nagyon nagyon jó cikk lett ^^ Imádom a Skinset <3 Bár én a 3.4.5.6-évadokat jobban szeretem,mind az első két évadot.De ez is jó.!! Skins <33333
2012. augusztus 05. 12:38
Köszönöm a cikket. Igazából én Hannah több filmjét is láttam, most azt tervezem Kaya-t lesem meg egy-kettőben. Egyetlen szépséghibája van a cikknek, hogy Chris a 2. évad végén halt meg.
Kapcsolódó sztárok
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Demi Lovato nagynéni lesz! Húga, Madison De La Garza első gyermekét várja
Anya lesz a Született feleségek sztárja.