azt hiszem mára ennyi volt, sziasztok. :DD
Avenged Sevenfold IV.
2013. július 22. 15:59
Idézet (Lilimooo @ 2013.07.22. 15:57)
Az egész oltári jó. *-* Viszont Matt hajára még mindig nem tudok mit mondani:D
Majdnem akkora, mint az enyém. xDD Szerintem nem rossz, végülis így is Mattes, de nem ellenkeznék, ha levágatná. A lényeg, hogy tövább ne növessze, ez elég, nem kell ilyen derékig érő rettenet, az nem ő.
1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
2013. július 22. 20:23
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Idézet (Johinna @ 2013.07.15. 18:07)
Üdv mindenkinek! Rég jártam errefelé, de így az új album megjelenésének rohamos közeledését tekintve be kellett néznem
Kérdezném, hogy nem tervezi valamelyikőtök, hogy kimegy a bécsi koncertre?
Mi megyünk, hacsak nem potyognak öreg nénik az égből
2013. július 25. 22:09
Idézet (Lilimooo @ 2013.07.24. 21:38)
A legújabb Rockitban benne lesznek a fiúk! ^^
Amúúgy hool lehet kaaapni?? Mert én AKAROM! nekem KELL!! ;-;
Matt hajához hozzá szólva. :D már gyűjtöm a repülőjegyre a pénzt, hogy elmehessek hozzá és nullással leborotváljam a fejét. ^^ :D
2013. július 27. 10:25
Idézet (LittleWalker @ 2013.07.27. 00:23)
Helyesírás odavág. :D Amúgy a nagy sietségben elfelejtettem, őőő Arin hol is van? :blink:
Szerintem majd a következőben benne lesz mivel ez csak az első része. A cím alapján gondolom :D mert ugye "Part One"
> legalább is remélem ;-; <
Amúgyka Johnny mondja olyan 1perc körül, hogy Mattnek most született meg az első gyereke, ő meg megházasodott. :DD
Nem is tudtam, hogy eddig Lacey nem volt a felesége :OO
Lilimooo
2013. július 27. 20:51
Nem tudom melyik videó volt előbb, de szerintem a Seize the day mivel ha jól tudom az '05-ös a This Ain't A Scene a FOB-tól pedig '06-os, de nem is ez a lényeg. a FOB klipjében 3.15-től van egy rész ami fullra ugyan az mint a Sieze the day-ben. :DD Mikor megláttam első gondolatom "Anyás, ez baromi jó!" :D és még mindig az. :D Full jó :D
Biztos van aki szerint ez koppintás meg mekkora k*csögök, de szerintem baromi jó és tuti direkt van benne ilyen poénból. :D Ha jól tudom ismerik egymást. :D
Áhh egyszerűen király :D
Biztos van aki szerint ez koppintás meg mekkora k*csögök, de szerintem baromi jó és tuti direkt van benne ilyen poénból. :D Ha jól tudom ismerik egymást. :D
Áhh egyszerűen király :D
Lilimooo
2013. július 30. 22:00
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.07.24. 21:38)
A legújabb Rockitban benne lesznek a fiúk! ^^
írtam levelet az újságnak h legyen benne A7X *-*
lehet h nem ezért tették be, de most kurvára örülök *__*
Lilimooo
2013. augusztus 03. 17:45
A ROCKit 2013/3 kiadványában benne van a giga poszter egyik része
Syn-es és Arinos részre még várni kell alig bírom ki.
Amúgy Magyarországon mikor lesz Hail To The King CD? Tudom még Amerikában sincs csak majd 27-től de gondoltam megkérdezem . Eperfa ha miattad vannak benne s ROCKit-ben akkor a lábaid elé borulok.
Amúgy Magyarországon mikor lesz Hail To The King CD? Tudom még Amerikában sincs csak majd 27-től de gondoltam megkérdezem . Eperfa ha miattad vannak benne s ROCKit-ben akkor a lábaid elé borulok.
Lilimooo
2013. augusztus 03. 20:50
Idézet (Supremacy @ 2013.08.03. 17:45)
A ROCKit 2013/3 kiadványában benne van a giga poszter egyik része :D Syn-es és Arinos részre még várni kell alig bírom ki. :D
Amúgy Magyarországon mikor lesz Hail To The King CD? Tudom még Amerikában sincs csak majd 27-től de gondoltam megkérdezem . Eperfa ha miattad vannak benne s ROCKit-ben akkor a lábaid elé borulok. :meghajolo:
Amúgy Magyarországon mikor lesz Hail To The King CD? Tudom még Amerikában sincs csak majd 27-től de gondoltam megkérdezem . Eperfa ha miattad vannak benne s ROCKit-ben akkor a lábaid elé borulok. :meghajolo:
Uhh hol tudtad megvenni? *.* Már egy csomó ideje mászkálok utána, de eddig sehol se találtam. :((
Lilimooo
2013. augusztus 03. 20:52
Idézet (Eszti181 @ 2013.08.03. 20:50)
Uhh hol tudtad megvenni? *.* Már egy csomó ideje mászkálok utána, de eddig sehol se találtam.
(
A Tescoban találtam az újságos résznél de egy nagyobb újságosnál tuti van.
2013. augusztus 03. 20:54
Idézet (Supremacy @ 2013.08.03. 20:52)
A Tescoban találtam az újságos résznél de egy nagyobb újságosnál tuti van. :D
Melyik tesco-ban? *.*
Az a gond, hogy már voltam 2x is Auchanban egyszer Tescoban és több újságosnál is Relay meg Inmendio és eddig sehol se volt. ://
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.