Majka megvédte Seherezádét
2012. augusztus 13. 11:46
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Mekii.8D @ 2012.08.13. 10:30)
_ToTo_ Majkát sokan hívják még most is haknizni, mert elég sokan szeretik. Úgyhogy ezt b***tad... hogyha meg valaki nemzetközileg is elismert Dj akkor nem hiszem el hogy Serit többen hívnák el dj-skedni.. a videóhoz nem szólok semmit láttam már rosszabbat is-.-"
Nyilt titok, ha seherezádé egy előre felvett és összemixelt cdt játszik le a bulikon miközben rázza a valagát a pult mögött - ez nem műsor, hanem p@r@sztvakítás amire mi (ti) magyarok sajnos vevők vagyunk.
MajDkáról nem is szólva, amikor elfogy a pénze, összeáll valakivel, kihoznak egy klipet meg lemezt amit a studióban addig kevergetnek, mig hallgatható állapotba hozzák.
Azt, hogy hívják ide-oda, megint csak az országot minősíti, kifizetik az olcsó szar produkciót, mert a minőségre nincs se kereslet, sem pénz amiből kifizetik. MajDka meg elvállal minden szart, hogy pénzt kapjon.
Ilyen hakni produkcióval, mint ez, én nem nyáladzanék sem a helyedben, sem majDka helyében. Evvel egy faluvégi művelődési házban sem lépnék fel a siketek elött.
2012. augusztus 13. 11:50
Majka ahelyett, hogy másoknak pampog, tanuljon meg írni.
A videón meg jót röhögtem. Nevetséges ez a csaj. Engem is odaállíthatnának, rázkódni én is tudnék ennyi pénzért.
A videón meg jót röhögtem. Nevetséges ez a csaj. Engem is odaállíthatnának, rázkódni én is tudnék ennyi pénzért.
2012. augusztus 13. 11:58
Hát Seherezádé!
Egy nagy KALAP SZAR voltál a VV-ben, de most már ANNÁL IS NAGYOBB VAGY! Helyesbítek egy nagy nulla!
Ez amit meg itt be mutattak az minden volt csak nem DJ-s kedés! Ja és színésznek sem leszel jobb! Ideje lenne el tűnnöd a nagyvilágban!
Egy nagy KALAP SZAR voltál a VV-ben, de most már ANNÁL IS NAGYOBB VAGY! Helyesbítek egy nagy nulla!
Ez amit meg itt be mutattak az minden volt csak nem DJ-s kedés! Ja és színésznek sem leszel jobb! Ideje lenne el tűnnöd a nagyvilágban!
2012. augusztus 13. 12:06
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Ijááá Majka a superhero megmenti a helyzetet. hátgratulálokdrága :'D (N) ezzel most menő lettél mondhatom (y) Seherezádéról meg annyit h ezt ennyi pénzért mindenki meg tudta volna csinálni :'D
2012. augusztus 13. 12:06
Ay nem fordul meg a csöppnyi agyában, hogz valami szakmát tanuljon?? Valami olyat amihez ért is? De nem, mért is, hisz ott van a DJ szakma.Nem csinál semmit mégis pénzt keres. Gratula neki!
2012. augusztus 13. 12:29
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nem kellett volna megmenntei Seherezádét, mert nagyon béna és még csak nem is ért semennyit a szakmához. Nem is csinál szinte semmit és tök drága a DJ felszerelése így könnyűűű....xd
2012. augusztus 13. 12:32
Majka ennyire vak, vagy csak szimplán hülye? Szerintem úgy védte meg ezt a tehetségtelen, buta libát, hogy még ezt a videót sem látta. Megnéztem, és tényleg felháborító. Persze érthető, hogy megvédte: ugyanabból a színvonaltalan sz*rból jött mindkettő. Pedig nemrég még úgy gondoltam, Majkának van esze. Tévedtem.
2012. augusztus 13. 12:35
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Mert a Majka ki az Isten itt, hogy az ő szava szent? Rendben, Ő lerakott az asztalra valamit, de ugyanúgy ő is felkapaszkodott a VV-s szereplésén, mint a sorstársnője, Seherezádé. Csak annyi, hogy egy karrier kiépítéséhez, és a szakmabeliek tiszteletéhez először tehetség is kéne, nem két szilikon, meg egy szőke póthaj.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. augusztus 13. 12:50
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Majka nem hiszem,h látta ezt a videót...akkor lehet neki sem ez lenne a véleménye
Seherezádé maximum annyit ért ehhez,mint ha mondjuk engem állítanának be most a pult mögé:ergó semmit
Egyébként meg,ha jól emlékszem,Majka is egy BIZONYOS valóságshowból "indult"
Seherezádé maximum annyit ért ehhez,mint ha mondjuk engem állítanának be most a pult mögé:ergó semmit
Egyébként meg,ha jól emlékszem,Majka is egy BIZONYOS valóságshowból "indult"
2012. augusztus 13. 13:05
bvviktoria2011új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 90 Csatolások: 3 Azonosító: 154126 offline |
nagyott csalotam Majkába .......
Seherezádé ehez nem ért semmit .. nem is értem hogy nevez heti magát dj-nek rohog
Seherezádé ehez nem ért semmit .. nem is értem hogy nevez heti magát dj-nek rohog
2012. augusztus 13. 13:05
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Én mélyen meg vagyok botránkozva ezen a csajon meg azon aki a szárnyai alá vette,hogy """megtanítja""" dj-zni... ezt egyszerűen rossz nézni...nem szégyelli magát??? semmi se csinál a műszereken pedig látszik,hogy be vannak kapcsolva...hát komolyan mondom most már le kéne állítani ezt a nőt mert egy akkora szégyen,hogy azt elmondani nem lehet...és igen..mindenki csak áll a buliban...MEGTAPSOLHATJA MAGÁT ha nem veszi észre...
2012. augusztus 13. 13:20
Szégyen ami ebben az országban megy. Nem is tudok többet mondani, szánalom.
2012. augusztus 13. 13:33
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
01:43
- Lehet számot kérni?
- Nem, sajnos nem értek hozzá.
- Lehet számot kérni?
- Nem, sajnos nem értek hozzá.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt