Megjelent a fiatalkora ellenére már hat Grammy-díjjal büszkélkedő énekesnő legújabb dala, a We Are Never Ever Getting Back Together. A szám az október 22-én érkező, Red című album első kislemeze.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Taylor Swift új kislemeze
2012. augusztus 14. 11:41
Nem Taylor stílusa,de nagyon jó ez is mint mindig!
2012. augusztus 14. 11:41
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
Nem barom a csajt,de ez a szám még nem is rossz!
2012. augusztus 14. 11:44
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Facebook-on láttam már az albumképet, a dalt most hallottam először, nekem annyira nem jön be:/ De azért remélem, hogy lesznek olyan számok az albumon, amik tetszeni fognak...
2012. augusztus 14. 11:46
Nagyon tetszik. Nem kifejezetten Taylor stílusa, de nagyon tetszik.
Az albumborító pedig szép és egyszerű
Az albumborító pedig szép és egyszerű
2012. augusztus 14. 11:48
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Basszus pont most írtam ezt a cikket még jó,hogy nem küldtem be
Röviden fogalmazva: VÉGRE,VÉGRE ASDSGFADASDYA!! Pont a névnapon után egy nappal jelenik meg az új album. Ez a szám meg...Tud rosszat csinálni?
Röviden fogalmazva: VÉGRE,VÉGRE ASDSGFADASDYA!! Pont a névnapon után egy nappal jelenik meg az új album. Ez a szám meg...Tud rosszat csinálni?
2012. augusztus 14. 11:53
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Nagyon jó szám lett, már első hallásra imádom.. ami elég ritka, hogy valami már első hallás után ilyen nagy kedvencem lesz! Nagyon-nagyon várom már az albumot.
2012. augusztus 14. 12:03
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
annyira nem rajongok érte,de a borító kifejezetten tetszik.letisztult és egyszerű,nekem bejön
a szám is egész jó lett,első hallásra is mondhatni "megfogott".ami a you belong with me óta nemigazán fordult elő velem taylor dalait illetően de a safe and sound óta taylor egyre szimpatikusabb,lehet ez az album megint annyira tetszeni fog,mint a fearless.
a szám is egész jó lett,első hallásra is mondhatni "megfogott".ami a you belong with me óta nemigazán fordult elő velem taylor dalait illetően de a safe and sound óta taylor egyre szimpatikusabb,lehet ez az album megint annyira tetszeni fog,mint a fearless.
2012. augusztus 14. 12:08
Nekem tetszik ez a dal és szerintem a borító is jól néz ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.