Na ne nevettessetek, hogy így lecsúszik a téma
Ki mit szól ehhez az új akusztikus verzióhoz? Szerintem az ötlet alapvetően nem rossz, de a kivitelezés szörnyű.
Road
2014. július 25. 16:40
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 16:29)
Mivel az előző képek nem jelennek meg, feltöltöm újra.
Kinek mekkora a kollekciója? Nekem meg van mind az öt lemez és DVD is
Szép napot!
Jól megzavartam a topik rendjét, de úgy érzem ideje volt ide írnom. ^^ Nekem egyedül az Aranylemez hiányzik, de rajta vagyok a beszerzésén, talán majd az augusztusi koncerten levadászom, és remélem elkapom a dobverő másik felét is, és akkor vitrinbe rakom. Meg persze majd a beígért könyv fog kelleni, már nagyon várom. A kollekcióm része, egy születésnapi felköszöntés (hála EschalusNightray-nak )
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2014. július 25. 16:43
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 16:40)
Szép napot!
Jól megzavartam a topik rendjét, de úgy érzem ideje volt ide írnom. ^^ Nekem egyedül az Aranylemez hiányzik, de rajta vagyok a beszerzésén, talán majd az augusztusi koncerten levadászom, és remélem elkapom a dobverő másik felét is, és akkor vitrinbe rakom. Meg persze majd a beígért könyv fog kelleni, már nagyon várom. A kollekcióm része, egy születésnapi felköszöntés (hála EschalusNightray-nak )
Milyen rendet? Fél éve kihalt a topik
A dobverőről tudsz feltölteni képet? Sok sikert a vadászathoz
2014. július 25. 16:46
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 16:43)
Milyen rendet? Fél éve kihalt a topik
Akkor itt az ideje, hogy kicsit felrázzuk, a fiúk ugyanis ma a RockParton zúznak, és ha le kell rúgnom egy-két embert akkor is az első sorba kerülök.
Fotózom. ^^
Darkness
2014. július 25. 17:03
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 16:58)
Sz_rozott velem, a képfeltöltés, mind a képtároló, de háh, megoldottam. Itten van, a kis túlélő.
Gyönyörű *_*
2014. július 25. 17:11
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 17:03)
Gyönyörű *_*
Tudom, egy szerencsétlent le kellett taposnom érte, de megvan. *-* Mostmár csak egy dedikálás kell, meg egy közös fotó, amint láttam, te rendesen el vagy árasztva aláírással.
19:30-kor kezdenek a drágák, és nagyon remélem, hogy a kötött menetrend ellenére Máté nem hanyagolja majd a közönséggel való komunikációt, ő nem olyan.
Darkness
2014. július 25. 17:12
Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 17:11)
Tudom, egy szerencsétlent le kellett taposnom érte, de megvan. *-* Mostmár csak egy dedikálás kell, meg egy közös fotó, amint láttam, te rendesen el vagy árasztva aláírással.
19:30-kor kezdenek a drágák, és nagyon remélem, hogy a kötött menetrend ellenére Máté nem hanyagolja majd a közönséggel való komunikációt, ő nem olyan.
Az nem baj XD Én Death pengetővel voltam majdnem így, ne meghátrált
A koncert után szokott lenni az, hogy lemennek a shop környékére és fotozkodnak, remélem összejön neked egy fotó
2014. július 25. 17:17
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 17:12)
Az nem baj XD Én Death pengetővel voltam majdnem így, ne meghátrált
A koncert után szokott lenni az, hogy lemennek a shop környékére és fotozkodnak, remélem összejön neked egy fotó
Én is reménykedem benne, a BudapestParkban is volt, csak hát szorított az idő, mivel be se mehettem volna ezért muszáj volt gyorsan távoznom. Hát remélem, hogy a shop kint lesz, mert ugye ez egy fesztivál, de szorítok mert akkor meglesz az Aranylemez, remélhetőleg. Amúgy a könyv elvileg szeptemberben jön ki, nem?
Darkness
2014. július 25. 17:35
Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 17:17)
Én is reménykedem benne, a BudapestParkban is volt, csak hát szorított az idő, mivel be se mehettem volna ezért muszáj volt gyorsan távoznom. Hát remélem, hogy a shop kint lesz, mert ugye ez egy fesztivál, de szorítok mert akkor meglesz az Aranylemez, remélhetőleg. Amúgy a könyv elvileg szeptemberben jön ki, nem?
Igen, azt hiszem, lassan egy új weblapot is kapunk mellé
2014. július 25. 17:51
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 17:35)
Igen, azt hiszem, lassan egy új weblapot is kapunk mellé
Az remek, gondolom majd lehet kapni a shopban, vagy az ilyen Headbanger féle "Road márkakersekedésben". Amúgy a Hard Rock And Metal Hammerben, a július-augusztusi számban Road poszter van, gondoltam mondom, bár valószínű, hogy már megvan.
Darkness
2014. július 25. 19:13
Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 17:51)
Az remek, gondolom majd lehet kapni a shopban, vagy az ilyen Headbanger féle "Road márkakersekedésben". Amúgy a Hard Rock And Metal Hammerben, a július-augusztusi számban Road poszter van, gondoltam mondom, bár valószínű, hogy már megvan.
Igen, olvastam, csak most vettem 8 lemezt, meg három könyvet szóval most ezt ki kell hagyom.
2014. augusztus 30. 19:21
Nagy hír! Nem tudom, ki mennyire hallott arról, hogy a decemberben megjelenő Road könyvet, ha előrendelésben veszed, akkor az első oldal után a saját képedet nyomják bele a könyvbe. Jó ez nem valami nagy hír, de ide tartozik. ^^ Valami kimaradt, a könyv mellé egy DVD is jár. *-*
2 felhasználónak tetszik:
Darkness,
rammievengeance
2014. augusztus 30. 20:07
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 16:29)
Mivel az előző képek nem jelennek meg, feltöltöm újra.
Nekem azt hiszem, van tőlük pengetőm, dobverőm illetve egyszer Goya dedikálta a mellem, de azt nem mutogatnám nagy közönségnek :'D és lehet tesómnak van egy aláírt cigisdoboza xDDD
Egyébként mindig jó bulikat csinálnak sajnálom, hogy nyáron csak facen tudtam követni a koncertjeiket :c
Darkness
2014. augusztus 30. 20:30
Idézet (zombeeStar @ 2014.08.30. 20:07)
Nekem azt hiszem, van tőlük pengetőm, dobverőm illetve egyszer Goya dedikálta a mellem, de azt nem mutogatnám nagy közönségnek :'D és lehet tesómnak van egy aláírt cigisdoboza xDDD
Egyébként mindig jó bulikat csinálnak sajnálom, hogy nyáron csak facen tudtam követni a koncertjeiket :c
Pengető? *-* Aztakrva! Én a nyakamat törtem de lehetetlen volt tegnap, pont középen álltam első sorban és a pengetőket meg oldalra dobták, viszont a háromból talán kettő ha meglett, ami egyből kézbe került, mivel a Negrában pont mint a BPParkban laza szerkezetű a fapadló és mindig beesik a résbe...a biztonságiak meg nagyon "aranyosan" felveszik ha kéred és bedobják a leghátsó sorokba. Szóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy mázlista vagy a pengető miatt. *-*
Ui.: nekem bővült a gyűjteményem egy aláírt Nem kell mással. ez most komoly? "Az alábbi adatokat hibásan töltötted ki:
•Üzenet: A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk." cenzúrázva van.
Darkness
2014. augusztus 31. 19:23
Idézet (twodollarbillie @ 2014.08.30. 20:30)
Pengető? *-* Aztakrva! Én a nyakamat törtem de lehetetlen volt tegnap, pont középen álltam első sorban és a pengetőket meg oldalra dobták, viszont a háromból talán kettő ha meglett, ami egyből kézbe került, mivel a Negrában pont mint a BPParkban laza szerkezetű a fapadló és mindig beesik a résbe...a biztonságiak meg nagyon "aranyosan" felveszik ha kéred és bedobják a leghátsó sorokba. Szóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy mázlista vagy a pengető miatt. *-*
Ui.: nekem bővült a gyűjteményem egy aláírt Nem kell mással. ez most komoly? "Az alábbi adatokat hibásan töltötted ki:
•Üzenet: A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk." cenzúrázva van.
Az a baj, hogy nem tudom milyen pengetőik vannak mert van egy ismeretlen pengetőm xD Szerintem még egy Road koncertről, de ugyan így vagyok két jazz III pengetővel ugyanis Bodom koncert után találtam és Alexi ilyet használ.. de na
Darkness
2014. szeptember 01. 22:27
Idézet (zombeeStar @ 2014.08.31. 19:23)
Az a baj, hogy nem tudom milyen pengetőik vannak mert van egy ismeretlen pengetőm xD Szerintem még egy Road koncertről, de ugyan így vagyok két jazz III pengetővel ugyanis Bodom koncert után találtam és Alexi ilyet használ.. de na
Ott a pont. Ha én is találnék egy pengetőt a Road koncert után nem tudnám, hogy az tényleg MátéImiGoya pengető, vagy csak egy másik koncert után maradt ott. Mondjuk láttam egy lány nyakában, csak az abnormálisan nagy volt meg tökéletes, hogy eredeti, tagtól kapott pengető legyen, ezesetben, meg hol szerzett olyat? ._. Mert a Road shopban nem láttam, vagy csak túl sötét volt ahhoz. >_< Mindenesetre azért váltogatnhatnák sűrűbben a pengetőket. Mondjuk így is tervbe van véve egy előrendelt könyv, amit majd szépen magammal cipelek és aláíratok. :3
Darkness
2014. szeptember 04. 17:50
Idézet (twodollarbillie @ 2014.09.01. 22:27)
Mondjuk láttam egy lány nyakában, csak az abnormálisan nagy volt meg tökéletes, hogy eredeti, tagtól kapott pengető legyen, ezesetben, meg hol szerzett olyat? ._. Mert a Road shopban nem láttam, vagy csak túl sötét volt ahhoz. >_<
Tagokra külön.
2014. szeptember 06. 21:24
Idézet (Darkness @ 2014.09.04. 17:50)
Kihalok. Ilyet kell szereznem, szerintem tudom is, hogy merre van a Rock Store, csak nem túl közel hozzám. >_< Egyébként a színe a pengetőknek borzalmas. Amit láttam, az fehér volt és 10 éves Rock 'n' Roados volt...ez egy örök rejtély marad, hogy az miféle pengető lehetett az, én úgy érzem.
Az elmúlt időben volt egy kis időm full albumokat hallgatni egymás után, így összeállt a fejembe, miért is ne menne, hogy rengeteget fejlődtek Mátéék a Nem kell más album óta, sokkal technikásabbak lettek Máté hangja is mélyebb lett és komolyabb témákról írnak dalokat, nagyon tetszik, ez a fejlődés. ^^ Mert miután meghallgatom a Spanyolt, ami nem egy világmegvátó témájú dal, A hatodikot is meghallgatom, ami viszont kiborít, hogy mennyire a kegyetlen igazságról szól, szembesít a valósággal, hogy nem minden a buli és a csajok és a rock 'n' roll...ez engem elgondolkoztat.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Darkness
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.