Starity

Road

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 25. 16:27 #141
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Na ne nevettessetek, hogy így lecsúszik a téma mellow.gif
Ki mit szól ehhez az új akusztikus verzióhoz? Szerintem az ötlet alapvetően nem rossz, de a kivitelezés szörnyű.
2014. július 25. 16:29 #142
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Mivel az előző képek nem jelennek meg, feltöltöm újra.

Kinek mekkora a kollekciója? Nekem meg van mind az öt lemez és DVD is smileeee.gif
2014. július 25. 16:40 #143
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 16:29)
Kinek mekkora a kollekciója? Nekem meg van mind az öt lemez és DVD is smileeee.gif

Szép napot!
Jól megzavartam a topik rendjét, de úgy érzem ideje volt ide írnom. ^^ Nekem egyedül az Aranylemez hiányzik, de rajta vagyok a beszerzésén, talán majd az augusztusi koncerten levadászom, és remélem elkapom a dobverő másik felét is, és akkor vitrinbe rakom. laugh.gif Meg persze majd a beígért könyv fog kelleni, már nagyon várom. blush.gif A kollekcióm része, egy születésnapi felköszöntés (hála EschalusNightray-nak meghajolo.gif )
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2014. július 25. 16:43 #144
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 16:40)
Szép napot!
Jól megzavartam a topik rendjét, de úgy érzem ideje volt ide írnom. ^^ Nekem egyedül az Aranylemez hiányzik, de rajta vagyok a beszerzésén, talán majd az augusztusi koncerten levadászom, és remélem elkapom a dobverő másik felét is, és akkor vitrinbe rakom. laugh.gif Meg persze majd a beígért könyv fog kelleni, már nagyon várom. blush.gif A kollekcióm része, egy születésnapi felköszöntés (hála EschalusNightray-nak meghajolo.gif )

Milyen rendet? Fél éve kihalt a topik sad.gif
A dobverőről tudsz feltölteni képet? biggrin.gif Sok sikert a vadászathoz smileeee.gif
2014. július 25. 16:46 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 16:43)
Milyen rendet? Fél éve kihalt a topik sad.gif 
A dobverőről tudsz feltölteni képet?  biggrin.gif Sok sikert a vadászathoz smileeee.gif

Akkor itt az ideje, hogy kicsit felrázzuk, a fiúk ugyanis ma a RockParton zúznak, és ha le kell rúgnom egy-két embert akkor is az első sorba kerülök. rohog.gif
Fotózom. ^^
2014. július 25. 16:58 #146
- törölt felhasználó -    
Sz_rozott velem, a képfeltöltés, mind a képtároló, de háh, megoldottam. biggrin.gif Itten van, a kis túlélő.
2014. július 25. 17:03 #147
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 16:58)
Sz_rozott velem, a képfeltöltés, mind a képtároló, de háh, megoldottam. biggrin.gif Itten van, a kis túlélő.

Gyönyörű *_*
2014. július 25. 17:11 #148
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 17:03)
Gyönyörű *_*

Tudom, egy szerencsétlent le kellett taposnom érte, de megvan. *-* Mostmár csak egy dedikálás kell, meg egy közös fotó, amint láttam, te rendesen el vagy árasztva aláírással. wub.gif
19:30-kor kezdenek a drágák, és nagyon remélem, hogy a kötött menetrend ellenére Máté nem hanyagolja majd a közönséggel való komunikációt, ő nem olyan. laugh.gif
2014. július 25. 17:12 #149
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 17:11)
Tudom, egy szerencsétlent le kellett taposnom érte, de megvan. *-* Mostmár csak egy dedikálás kell, meg egy közös fotó, amint láttam, te rendesen el vagy árasztva aláírással. wub.gif 
19:30-kor kezdenek a drágák, és nagyon remélem, hogy a kötött menetrend ellenére Máté nem hanyagolja majd a közönséggel való komunikációt, ő nem olyan. laugh.gif

Az nem baj XD Én Death pengetővel voltam majdnem így, ne meghátrált biggrin.gif
A koncert után szokott lenni az, hogy lemennek a shop környékére és fotozkodnak, remélem összejön neked egy fotó biggrin.gif
2014. július 25. 17:17 #150
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 17:12)
Az nem baj XD Én Death pengetővel voltam majdnem így, ne meghátrált biggrin.gif
A koncert után szokott lenni az, hogy lemennek a shop környékére és fotozkodnak, remélem összejön neked egy fotó biggrin.gif

Én is reménykedem benne, a BudapestParkban is volt, csak hát szorított az idő, mivel be se mehettem volna ezért muszáj volt gyorsan távoznom. rohog.gif Hát remélem, hogy a shop kint lesz, mert ugye ez egy fesztivál, de szorítok mert akkor meglesz az Aranylemez, remélhetőleg. Amúgy a könyv elvileg szeptemberben jön ki, nem?
2014. július 25. 17:35 #151
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 17:17)
Én is reménykedem benne, a BudapestParkban is volt, csak hát szorított az idő, mivel be se mehettem volna ezért muszáj volt gyorsan távoznom. rohog.gif Hát remélem, hogy a shop kint lesz, mert ugye ez egy fesztivál, de szorítok mert akkor meglesz az Aranylemez, remélhetőleg. Amúgy a könyv elvileg szeptemberben jön ki, nem?

Igen, azt hiszem, lassan egy új weblapot is kapunk mellé biggrin.gif
2014. július 25. 17:51 #152
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 17:35)
Igen, azt hiszem, lassan egy új weblapot is kapunk mellé biggrin.gif

Az remek, gondolom majd lehet kapni a shopban, vagy az ilyen Headbanger féle "Road márkakersekedésben". laugh.gif Amúgy a Hard Rock And Metal Hammerben, a július-augusztusi számban Road poszter van, gondoltam mondom, bár valószínű, hogy már megvan. laugh.gif
2014. július 25. 19:13 #153
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (Supremacy @ 2014.07.25. 17:51)
Az remek, gondolom majd lehet kapni a shopban, vagy az ilyen Headbanger féle "Road márkakersekedésben". laugh.gif Amúgy a Hard Rock And Metal Hammerben, a július-augusztusi számban Road poszter van, gondoltam mondom, bár valószínű, hogy már megvan. laugh.gif

Igen, olvastam, csak most vettem 8 lemezt, meg három könyvet szóval most ezt ki kell hagyom. sad.gif
2014. augusztus 30. 19:21 #154
- törölt felhasználó -    
Nagy hír! Nem tudom, ki mennyire hallott arról, hogy a decemberben megjelenő Road könyvet, ha előrendelésben veszed, akkor az első oldal után a saját képedet nyomják bele a könyvbe. laugh.gif Jó ez nem valami nagy hír, de ide tartozik. ^^ Valami kimaradt, a könyv mellé egy DVD is jár. *-*
2 felhasználónak tetszik: Darkness, rammievengeance
2014. augusztus 30. 20:07 #155
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2014.07.25. 16:29)

Nekem azt hiszem, van tőlük pengetőm, dobverőm illetve egyszer Goya dedikálta a mellem, de azt nem mutogatnám nagy közönségnek :'D és lehet tesómnak van egy aláírt cigisdoboza xDDD
Egyébként mindig jó bulikat csinálnak sajnálom, hogy nyáron csak facen tudtam követni a koncertjeiket :c
2014. augusztus 30. 20:30 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2014.08.30. 20:07)
Nekem azt hiszem, van tőlük pengetőm, dobverőm illetve egyszer Goya dedikálta a mellem, de azt nem mutogatnám nagy közönségnek :'D és lehet tesómnak van egy aláírt cigisdoboza xDDD 
Egyébként mindig jó bulikat csinálnak sajnálom, hogy nyáron csak facen tudtam követni a koncertjeiket :c

Pengető? *-* Aztakrva! Én a nyakamat törtem de lehetetlen volt tegnap, pont középen álltam első sorban és a pengetőket meg oldalra dobták, viszont a háromból talán kettő ha meglett, ami egyből kézbe került, mivel a Negrában pont mint a BPParkban laza szerkezetű a fapadló és mindig beesik a résbe...a biztonságiak meg nagyon "aranyosan" felveszik ha kéred és bedobják a leghátsó sorokba. Szóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy mázlista vagy a pengető miatt. *-*
Ui.: nekem bővült a gyűjteményem egy aláírt Nem kell mással. laugh.gif ez most komoly? "Az alábbi adatokat hibásan töltötted ki:
•Üzenet: A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk." cenzúrázva van. _nevet.gif
2014. augusztus 31. 19:23 #157
- törölt felhasználó -    
Idézet (twodollarbillie @ 2014.08.30. 20:30)
Pengető? *-* Aztakrva! Én a nyakamat törtem de lehetetlen volt tegnap, pont középen álltam első sorban és a pengetőket meg oldalra dobták, viszont a háromból talán kettő ha meglett, ami egyből kézbe került, mivel a Negrában pont mint a BPParkban laza szerkezetű a fapadló és mindig beesik a résbe...a biztonságiak meg nagyon "aranyosan" felveszik ha kéred és bedobják a leghátsó sorokba. Szóval ezzel azt akartam kifejezni, hogy mázlista vagy a pengető miatt. *-* 
Ui.: nekem bővült a gyűjteményem egy aláírt Nem kell mással. laugh.gif ez most komoly? "Az alábbi adatokat hibásan töltötted ki:
•Üzenet: A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk." cenzúrázva van. _nevet.gif

Az a baj, hogy nem tudom milyen pengetőik vannak mert van egy ismeretlen pengetőm xD Szerintem még egy Road koncertről, de ugyan így vagyok két jazz III pengetővel ugyanis Bodom koncert után találtam és Alexi ilyet használ.. de na biggrin.gif
2014. szeptember 01. 22:27 #158
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2014.08.31. 19:23)
Az a baj, hogy nem tudom milyen pengetőik vannak mert van egy ismeretlen pengetőm xD Szerintem még egy Road koncertről, de ugyan így vagyok két jazz III pengetővel ugyanis Bodom koncert után találtam és Alexi ilyet használ.. de na biggrin.gif

Ott a pont. Ha én is találnék egy pengetőt a Road koncert után nem tudnám, hogy az tényleg MátéImiGoya pengető, vagy csak egy másik koncert után maradt ott. Mondjuk láttam egy lány nyakában, csak az abnormálisan nagy volt meg tökéletes, hogy eredeti, tagtól kapott pengető legyen, ezesetben, meg hol szerzett olyat? ._. Mert a Road shopban nem láttam, vagy csak túl sötét volt ahhoz. >_< Mindenesetre azért váltogatnhatnák sűrűbben a pengetőket. Mondjuk így is tervbe van véve egy előrendelt könyv, amit majd szépen magammal cipelek és aláíratok. :3
2014. szeptember 04. 17:50 #159
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (twodollarbillie @ 2014.09.01. 22:27)
Mondjuk láttam egy lány nyakában, csak az abnormálisan nagy volt meg tökéletes, hogy eredeti, tagtól kapott pengető legyen, ezesetben, meg hol szerzett olyat? ._. Mert a Road shopban nem láttam, vagy csak túl sötét volt ahhoz. >_<

Tagokra külön.
2014. szeptember 06. 21:24 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2014.09.04. 17:50)
Kihalok.laugh.gif Ilyet kell szereznem, szerintem tudom is, hogy merre van a Rock Store, csak nem túl közel hozzám. >_< Egyébként a színe a pengetőknek borzalmas. Amit láttam, az fehér volt és 10 éves Rock 'n' Roados volt...ez egy örök rejtély marad, hogy az miféle pengető lehetett az, én úgy érzem.
Az elmúlt időben volt egy kis időm full albumokat hallgatni egymás után, így összeállt a fejembe, miért is ne menne, hogy rengeteget fejlődtek Mátéék a Nem kell más album óta, sokkal technikásabbak lettek Máté hangja is mélyebb lett és komolyabb témákról írnak dalokat, nagyon tetszik, ez a fejlődés. ^^ Mert miután meghallgatom a Spanyolt, ami nem egy világmegvátó témájú dal, A hatodikot is meghallgatom, ami viszont kiborít, hogy mennyire a kegyetlen igazságról szól, szembesít a valósággal, hogy nem minden a buli és a csajok és a rock 'n' roll...ez engem elgondolkoztat.
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Darkness
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok