Mit gondolsz a sulis egyenruháról?
2014. szeptember 23. 16:19
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Nem is hallottam róla, hogy ezt néhol bevezették. Mondjuk, én már nem tanulok, de látom értelmét a dolognak, és ha valami normális lett volna, nem bántam volna, ha nálunk bevezetik. Ennek lényege szerintem az, hogy valaki ne vághasson fel azzal, hogy neki mire van pénze. Menő, divatos holmikat hord, miközben egy-két osztálytársa nem engedheti meg magának azt, hogy mindig kövesse az adott trendet. Tapasztaltam, hogy az iskolai körben lenéztek valakit azért, mert kilós cuccokat hord. Az egyéniség jó dolog, de nem mindenkinek telik rá, hogy azt kellőképpen kimutassa.
2014. szeptember 26. 15:42
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline |
Én nem igazán örülnék ha bevezetnék. Nemrég kezdtem 'stílustváltani', szóval nem örülnék ha behoznák ezt a kötelező iskolaköpeny dolgot. Bár azok az egyenruhák, amiket japánban néhány (vagy összes, nem tudom most hogy van) helyen hordanak, nekem tetszenek.
A másik meg az, hogy az iskolaköpenyt meg kell venni. Mert nem hiszem, hogy az állam ajándékozgatna az embereknek. És biztos, hogy sok ember nem adna ki rá pénzt, akkor meg csak néhányaknak kéne hordani? Nincs ez rendesen átgondolva..
A másik meg az, hogy az iskolaköpenyt meg kell venni. Mert nem hiszem, hogy az állam ajándékozgatna az embereknek. És biztos, hogy sok ember nem adna ki rá pénzt, akkor meg csak néhányaknak kéne hordani? Nincs ez rendesen átgondolva..
2014. október 25. 22:55
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline |
Idézet (Rocket @ 2014.09.23. 16:19)
Nem is hallottam róla, hogy ezt néhol bevezették. Mondjuk, én már nem tanulok, de látom értelmét a dolognak, és ha valami normális lett volna, nem bántam volna, ha nálunk bevezetik. Ennek lényege szerintem az, hogy valaki ne vághasson fel azzal, hogy neki mire van pénze. Menő, divatos holmikat hord, miközben egy-két osztálytársa nem engedheti meg magának azt, hogy mindig kövesse az adott trendet. Tapasztaltam, hogy az iskolai körben lenéztek valakit azért, mert kilós cuccokat hord. Az egyéniség jó dolog, de nem mindenkinek telik rá, hogy azt kellőképpen kimutassa.
Egyetértek veled, igazad van.
2014. november 02. 19:02
Nálunk terveben van a nyakkendő de csak ünnepeknél, mikor fekete fehérben kell menni. Én a köpenynek nem látom sok értelmét, hiszen attól még látszik a ruha.
Alapjában tetszik az ötlet, az angoloknál is jól néz ki (a Roxfordban is) és egységet ad az iskolának.
Alapjában tetszik az ötlet, az angoloknál is jól néz ki (a Roxfordban is) és egységet ad az iskolának.
2014. november 19. 15:29
Violettafan2014új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 234255 offline |
Soha soha soha soha soha soha
2014. december 12. 21:51
Ha olyan mint a filmekbe van,akkor tetszik. Ha ilyen iskolaköpeny és egyéb rondaság akkor nem.. De amúgy sem.
2014. december 23. 12:44
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Nálunk sincsen egyenruha meg iskolaköpeny.
Egyébként én jó ötletnek tartom mert manapság az embert a ruha alapján ítélik meg. Néha olyan érzésem van mikor belépek a suliba, hogy valami Divatshow-ba keveredtem és ez zavaró.
Ha lenne egyenruha akkor senki se tudna felvágni. Én támogatom.
Egyébként én jó ötletnek tartom mert manapság az embert a ruha alapján ítélik meg. Néha olyan érzésem van mikor belépek a suliba, hogy valami Divatshow-ba keveredtem és ez zavaró.
Ha lenne egyenruha akkor senki se tudna felvágni. Én támogatom.
2014. december 26. 22:59
Nálunk szerencsére nincsen egyenruha
Szerintem az egyenruha teljesen fölösleges,mivel az öltözködésünk is része az egyéniségünknek!
Szerintem az egyenruha teljesen fölösleges,mivel az öltözködésünk is része az egyéniségünknek!
2014. december 26. 23:08
Idézet (ItsFaith @ 2014.12.26. 22:59)
Nálunk szerencsére nincsen egyenruha
Teljesen egyetértek
És szerintem az egyenruhák csúnyák is!!
2014. december 29. 12:51
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline |
nekem sosem kellett egyenruhát hordanom a suliban, de volt már rá példa, hogy elgondolkodtam rajta, milyen lenne.
egyébként amilyenek felénk vannak (bár inkább kicsiknél), nagyon csúnyácskák.
egy semleges (fehér pl) színű ing, szerintem elviselhető lenne - sőt még lehet meg is szeretném:D aztán olyan farmernadrágot veszek fel hozzá, amilyet csak szeretnék - egyáltalán nem lenne az a kifejezett szigorú egyenruha, mégis lenne valami egységes ruhadarab.
egyébként amilyenek felénk vannak (bár inkább kicsiknél), nagyon csúnyácskák.
egy semleges (fehér pl) színű ing, szerintem elviselhető lenne - sőt még lehet meg is szeretném:D aztán olyan farmernadrágot veszek fel hozzá, amilyet csak szeretnék - egyáltalán nem lenne az a kifejezett szigorú egyenruha, mégis lenne valami egységes ruhadarab.
2014. december 31. 11:30
Nem is tudom. Az egyik osztálytársam nagyon szeretne, nagyon beleélte magát a témába. Mondjuk ha valami csinos ruha lenne átgondolnám a dolgot. De nincs nálunk
2015. január 10. 19:28
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Megőrülnék, ha egyenruhát kéne hordanom... Én nem azon a véleményen vagyok, hogy a ruha teszi az embert, de nagyon nem lennék érte oda...
2015. január 30. 13:22
Idézet (selena10 @ 2015.01.29. 20:03)
hát én örülnék neki csak nem az a csúnya hanem ami a filmekben szokott lenni
Nekem jelenleg is kell hordani(köppeny), de nem vészes,mert így nem cikizzük a másikat, hogy "Úristen, milyen pólót vettél fel?!"
2015. január 30. 14:35
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Én nagyon szívesen hordanám.Bár szinte a nullával egyenlő esélyt látok rá,hogy valaha is bevezessék.A diákok 90 százaléka "menő lázadó vagyok,nem veszem fel" címszóval illetné,így pedig hamar értelmét vesztené a dolog.Szerintem a legtöbben pont attól tartanak,hogy ezek az egyenruhák a nevükből adódóan egyformák lennének,így az ember az egyéniségével kellene,hogy érvényesüljön.Így a sok "menőmanó" egyedül maradna a fene nagy egójával.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Elody
2015. január 30. 22:37
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
A mi iskolánkban bevezették, mindenki a sok pénzt kidobta rá, hogy aztán fel se vegyék. A suli kb. fele hordja, a másik fele meg nem. Ez így egy nagy hülyeség. Ha van, akkor mindenkinek legyen kötelező. Én nem tartozom az egyenruha-ellenesekhez, szerintem tökre nincs vele semmi baj. Legalább megszabadít egy mindennapi gondtól, hogy 'mit vegyek ma fel'.. Meg mindenki mondja, hogy így nem tudjuk kifejezni az egyéniségünket meg bla bla. De az iskola egyenruha nélkül sem enged meg mindent, szóval nem biztos, hogy csak attól, hogy nem kell egyenruhában járnod, ki tudod fejezni az egyéniséged a ruháiddal, mert bizonyos határok között kell mozognod, amik lehet, hogy pont tökre nem a te stílusaid.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.