Mit gondolsz a sulis egyenruháról?
2017. március 10. 09:20
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline |
Nem tudom, minek kell valahol, de nálunk nincs amúgy^^
2017. június 24. 20:16
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nálunk csak az istentiszteletes-áhítatos napokon kell felvenni az egyenruhát. ami nem egyenruha, csak nyakkendő-fehér ing-fekete alj, szóval ünneplő xd de én szeretem hordani. sokkal egyszerűbb lenne, ha mindennap ilyen szettbe kéne járni. nem kellene gondolkodnom, mi a szart vegyek fel és olcsóbb is lenne hosszú távon...plusz én szeretek végignézni a diákokon ilyenkor, olyan egységes és csini mindenki ^^
2017. október 15. 21:28
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline |
hál istenek nálunk nincsen mert biztos h nem vennem fel
2018. március 30. 13:13
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline |
Szerintem hülyeség a sulis egyenruha. Rendben van, hogy legalább nem kell gondolkodni azon, hogy ma mit vegyek fel, de én alapból csak kikapok két dolgot a szekrényből.
Na de most pontosan nem tudom, hogy hogy van az egyenruhás sulikban. Mármint gondolom, hogy annyi egyenruhát veszel, amennyit te akarsz, de szerintem senkinek 1-nél vagy max. 2-nél több, pláne, hogy a legtöbb esetben eléggé drága is. Na és akkor ott van heti 5 nap, és akkor egész nap abban lenni, mosás nélkül? Persze suli után ki lehet mosni, de ha nincs szárítógép, nem biztos, hogy megszárad, meg kinek lenne kedve minden nap mosni? Meg a legtöbb családban nem mosnak minden nap, és pazarlás lenne csak azt kimosni.
Lehet, hogy most így nem tűnik rossznak így látszatra, de szerintem sokkal felszabadultabb érzés olyan ruhába iskolába menni, amibe mi akarunk.
Na de most pontosan nem tudom, hogy hogy van az egyenruhás sulikban. Mármint gondolom, hogy annyi egyenruhát veszel, amennyit te akarsz, de szerintem senkinek 1-nél vagy max. 2-nél több, pláne, hogy a legtöbb esetben eléggé drága is. Na és akkor ott van heti 5 nap, és akkor egész nap abban lenni, mosás nélkül? Persze suli után ki lehet mosni, de ha nincs szárítógép, nem biztos, hogy megszárad, meg kinek lenne kedve minden nap mosni? Meg a legtöbb családban nem mosnak minden nap, és pazarlás lenne csak azt kimosni.
Lehet, hogy most így nem tűnik rossznak így látszatra, de szerintem sokkal felszabadultabb érzés olyan ruhába iskolába menni, amibe mi akarunk.
2018. május 19. 11:21
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline |
Nálunk van kétfajta felső, mindenki azt hordja amelyiket akarja. Csak a színűk különbözik, illetve az egyik rövidujjú, a másik hosszú.
Eleinte nagyon utáltam, de már imádom. Abban sétálni a városban egyfajta büszkeség. Igaz, nagy részben korlátozza azt, hogy mibe mehetünk iskolába és mibe nem, de így sokkal jobbnak érzem.
Eleinte nagyon utáltam, de már imádom. Abban sétálni a városban egyfajta büszkeség. Igaz, nagy részben korlátozza azt, hogy mibe mehetünk iskolába és mibe nem, de így sokkal jobbnak érzem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.