Van rossz oldala is de jó is.
Azért jó , mert mindenki ugyanabban van , tehát nincsenek azok a megkülönböztetések , hogy nekem szebb a ruhád vagy nekem . Valamint senki se tudja azt mondani a másikra hogy engem koppint , és a hasonló értelmetlen szarságokat.
Árnyoldala talán az , hogy ha csak egy egyenruhája van valakinek az elég necces , mivel hetente egyszer cserélni a ruhát nem higiénikus főleg nyáron nem.
Mit gondolsz a sulis egyenruháról?
2013. július 30. 14:47
2013. augusztus 02. 01:55
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.04.08. 21:21)
Nem feltétlenül, nálam például egyáltalán nem. Teljesen hétköznapi ruhákat hordok. Nem ódivatúak, de nem is feltűnőek. Biztos, csak én nem tudok róla, hogy lenne stílusom XD, de az emberek nagyja az öltözködésemből nem tudja megmondani, hogy milyen vagyok. Persze, lehet önkifejezés, de szerintem inkább ez a butákra vall. Önkifejezni magadat számtalan dologgal lehet - kezdve az írástól, át a kreatív hobbikig. Valaki pl. nem attól lesz rocker vagy punkos, hogy úgy néz ki, hanem, hogy a szívében az. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de szerintem nem emlékszel arra a divat imós korszakra, mikor a villamoson ülve reggel mindig az volt a hobbim, hogy kitaláljam, az illető fiú vagy lány, ez olyan hat-hét évvel ezelőtt volt. Azok sem voltak igazi imósok, csak divatmajmok, akik azt hitték, hogy ettől lesznek menők és divatosak, közben meg az emberek körberöhögték őket, holott tényleg voltak olyanok, akik ezt a stílust már azelőtt képviselték, mielőtt ismert lett volna. Minden ember egyediség, minden ember színes, attól, hogy nem látod rajta, még lehet más, mint a többi. Személy szerint ettől a gondolkodástól kapok csömört - te is azt hiszed, hogy a ruha teszi az embert, pedig nagyon nem. Valószínűleg az egyenruha nem lehet akkora ostobaság, mint ahogyan te leírod, azt, ha számtalan országban be lett vezetve és működő képes.
Egyáltalán nem hiszem, hogy a ruha teszi az embert, és köszönöm, de buta sem vagyok. Egyszerűen csak imádok öltözni, ennyi. Az engem nem érdekel, hogy ki a pózer punk meg egyebek, hadd legyen az, ha neki jól esik.
Az unalmas, egyhangú dolgok kiborítanak, egyszerűen nem bírnám idegileg, hogy egy olyan suliba járjak, ahol mindenki ugyanúgy néz ki.
2013. augusztus 07. 23:23
WaKavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184939 offline |
A köpeny nem tetszik, de, hogy őszinte legyen, a japán iskolai egyenruha iszonyatosan aranyos és szexi. Nekem is van :$ Lol.
2 felhasználónak tetszik:
icarlyluv,
Charlotte Benning
2013. augusztus 08. 14:49
Virginia2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 64 Csatolások: 30 Azonosító: 193135 offline |
Cuki *-*
Bár nálunk nincs, de az egyenruhával látszik, hogy kik tartoznak egy suliba. és nincs bajom az egyenruhával.
Bár nálunk nincs, de az egyenruhával látszik, hogy kik tartoznak egy suliba. és nincs bajom az egyenruhával.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 09. 16:26
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Jó oldal: nem kellene reggel negyed oráig bámulnom a szekrényemet, hogy mit vegyek fel, és ami pénzt ruhára költünk, megmaradna sok sok másra
Rossz:nem hiszem, hogy jól állnak és mindenkinek más a stílusa, így nem lennének egyéniségek.
Rossz:nem hiszem, hogy jól állnak és mindenkinek más a stílusa, így nem lennének egyéniségek.
momoka491
2013. augusztus 09. 17:04
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Vannak jó egyenruhák.
Ha jól nézne ki akkor szívesen is hordanám,de,ha nem néz ki jól meg nem állna jól akkor nem szívesen hordanám...
Előnye,hogy nem kellene fél órán keresztül néznem a szekrényemet .
Ha jól nézne ki akkor szívesen is hordanám,de,ha nem néz ki jól meg nem állna jól akkor nem szívesen hordanám...
Előnye,hogy nem kellene fél órán keresztül néznem a szekrényemet .
2013. augusztus 16. 00:44
Nálunk be akarják vezetni az állandó egyenruhát, szerencsére az utolsó évemre ez már nem fog összejönni
Társadalomismeret fakton elkezdtünk egy projektet ezzel kapcsolatban, az egyenruháért felelős igazgatóhelyettessel is beszéltünk erről. Mi elsősorban az ünnepi alkalmakra terveztünk valami viselhetőbbet, ő viszont nagyon erőltetné a mindennapos uniformist. Látom én a jó oldalát, mert ő maga is felvázolt néhány jó érvet mellette, viszont nem lehet olyan ruhát tervezni, ami mindenkinek megfelelne, tehát ebből csak háborgás lenne, valamint nem túl higiénikus egész héten ugyanaz a ruha. És azzal mindannyian tisztában vagyunk a suliban, hogy ez nem elsősorban a diákok érdekei miatt lett kitalálva, hanem, hogy a nekik (jobban mondva a felelősnek) nem tetsző öltözködést visszafojtsák.
Személy szerint végig reménykedtem, hogy az évfolyamunk megússza az egyenruhát. (Elég ünnepekkor pingvinnek öltözve közlekedni, a lapszoknya pedig a lányok ellensége. Se nem esztétikus, se nem kényelmes, közlekedésre abszolút nem alkalmas.) De lehet azért is zavarna, mert én nem vagyok az a fajta, aki kihívóan öltözködik, így nem cseszegetnek a tanárok, úgyhogy engem csak ne büntessenek az uniformissal.
Társadalomismeret fakton elkezdtünk egy projektet ezzel kapcsolatban, az egyenruháért felelős igazgatóhelyettessel is beszéltünk erről. Mi elsősorban az ünnepi alkalmakra terveztünk valami viselhetőbbet, ő viszont nagyon erőltetné a mindennapos uniformist. Látom én a jó oldalát, mert ő maga is felvázolt néhány jó érvet mellette, viszont nem lehet olyan ruhát tervezni, ami mindenkinek megfelelne, tehát ebből csak háborgás lenne, valamint nem túl higiénikus egész héten ugyanaz a ruha. És azzal mindannyian tisztában vagyunk a suliban, hogy ez nem elsősorban a diákok érdekei miatt lett kitalálva, hanem, hogy a nekik (jobban mondva a felelősnek) nem tetsző öltözködést visszafojtsák.
Személy szerint végig reménykedtem, hogy az évfolyamunk megússza az egyenruhát. (Elég ünnepekkor pingvinnek öltözve közlekedni, a lapszoknya pedig a lányok ellensége. Se nem esztétikus, se nem kényelmes, közlekedésre abszolút nem alkalmas.) De lehet azért is zavarna, mert én nem vagyok az a fajta, aki kihívóan öltözködik, így nem cseszegetnek a tanárok, úgyhogy engem csak ne büntessenek az uniformissal.
Rékakroki72,
momoka491
2013. augusztus 17. 12:51
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline |
Nekem 1 indokból jó 1-ből nem
Rossz:
1:a diákok nem lehetnek önmaguk,Pl:aki nem szereti a szoknyát vagy a nyakendőt.
Jó:
1:A hülye suli királynők nem viselnének minden hülye cuccot
Rossz:
1:a diákok nem lehetnek önmaguk,Pl:aki nem szereti a szoknyát vagy a nyakendőt.
Jó:
1:A hülye suli királynők nem viselnének minden hülye cuccot
momoka491,
Mrs.Jack Frost
2013. augusztus 20. 15:38
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Nekem tetszene az egyenruha, de csak szoknyával, mint japánban. Az nekem tök tetszik <3
ratónblanco
2013. augusztus 26. 16:54
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
én személy szerint nagy hülyeségnek tartom az egyenruhát már csak azért is mert már mindent megtagadnak tőlünk: azt hogy ki legyen festve a körmünk, ékszereket se nagyon hordhatunk.. az egyenruha még jobban tetőzné ezeket a hülyeségeket..
momoka491
2013. augusztus 30. 10:52
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Az általuk megnevezett iskolaköpenyre: Nee
Egyenruha: Hordanám. Sulilogó, rakott szoknya. A filmes egyenruhák mindig jók, de nem tudom ez az ország mit hozna ki belőle
Egyenruha: Hordanám. Sulilogó, rakott szoknya. A filmes egyenruhák mindig jók, de nem tudom ez az ország mit hozna ki belőle
2013. augusztus 31. 09:44
Még jó hogy nálunk nincsen sulieggyenruha,ugyan abban kéne mászkáljak mint a többiek???ÁÁÁ fúj,és szerintem nem a Harry Potter-ben vagyunk.. (De még a Harry Potter-ben is csúnyák)
Mrs.Jack Frost
2013. augusztus 31. 10:08
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline |
Az én sulimban köpeny van. Sima sötétkék, bal oldalon az iskola címere. Tűzhetsz rá kitűzőket, varrhatsz rá mintát stb. Én szeretem
2013. augusztus 31. 11:41
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
2 indok.
1.utálom a szoknyát...
2.A kis plázacicák nem bírják hordani csak amiket ők vesznek...
1.utálom a szoknyát...
2.A kis plázacicák nem bírják hordani csak amiket ők vesznek...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.