Nagy várakozást bekövetően bejelentették az énekes új kislemezét, borítóját és dátumát. Adam birtokot háborít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert birtokot háborít
2012. október 04. 14:20
Reméltem , hogy mostmár egy időre eltűnik ez a ...
2012. október 04. 14:30
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Nekem nem tetszik ez a szám..
2012. október 04. 14:37
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Ha az első percben írtam volna véleményt, még azt mondtam volna, hogy meg lehet hallgatni. De aztán nem sokáig bírtam. Nekem a régi stílusa sokkal jobban tetszett, de ez talán enyhe kifejezés - imádtam. De EZ? Ez mi? Hol az FYE?
2012. október 04. 14:40
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Jaj de örülök ennek a sok értelmes kommentnek Adam nem fog eltűnni, kedveseim, hanem várjatok amíg "kaptok belőlem egy rakással"
A dal az egyik legjobb lett az albumról, valódi értékekkel bír, összeszedett, kidolgozott, slágergyanús. Remélem jól fog teljesíteni a rádióknál, hiszen a BTIKM és az NCOE elég nagy bukás volt. A Trespassing viszont megérdemli, hogy sláger legyen.
Videoklipben még mindig bízom, hiszen legtöbbször azon is áll, hogy mennyire lesz sikeres egy dal. Remélem a SONY is látja ezt
A dal az egyik legjobb lett az albumról, valódi értékekkel bír, összeszedett, kidolgozott, slágergyanús. Remélem jól fog teljesíteni a rádióknál, hiszen a BTIKM és az NCOE elég nagy bukás volt. A Trespassing viszont megérdemli, hogy sláger legyen.
Videoklipben még mindig bízom, hiszen legtöbbször azon is áll, hogy mennyire lesz sikeres egy dal. Remélem a SONY is látja ezt
2012. október 04. 14:42
A fantáziátlan enyhe kifejezés. Azért adhatott volna rá egy kicsit többet. ha már a zenéje rossz, legalább a borító nézzen ki valahogy.
2012. október 04. 14:44
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Mrs.Lestrange @ 2012.10.04. 14:42)
A fantáziátlan enyhe kifejezés. Azért adhatott volna rá egy kicsit többet. ha már a zenéje rossz, legalább a borító nézzen ki valahogy.
Édes drága istenem, ha ennyire utálod Adamet mi a fészkes fenének írsz minden cikkhez? A másik pedig, nézegettem a kommentjeidet, és tragédia. Hogy mondhatod valamire - nemcsak Adamre -, hogy ROSSZ, ami CSAK SZERINTED az. Nem attól leszel menő, hogy mindenhez negatív, leszóló véleményt írsz Menj oda, ahol a te kedvenceidről írnak és ne itt oszd az észt A másik pedig, Adam zenéje nem rossz - bár lehet, hogy az összes kritikusnak ízlésficama van, és azért kapott 10/9 és 8 pontot az albumára.
2012. október 04. 14:51
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Én már rég tudtam h egyszer kislemez lesz, elég egyértelmű volt amúgy örülök neki, mert jó szám, és nekem a borító is tetszik
2012. október 04. 14:52
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Nem olyan rossz a szám. Sőt elég jó. De az If Had You-nál sose lesz jobb száma. ^^
2012. október 04. 15:26
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Jó, hogy egy kicsit "rockosította" magát.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.