A többszörös szépségverseny-győztes lány az X-Faktorban elsősorban a hangjával szeretne hódítani, de nem tartja kizártnak, hogy a szépsége miatt is rá fognak szavazni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 10. 13:08
"A többszörös szépségverseny-győztes" Győztes? Na ne nevettessenek. Be sem kerülhetne ezzel a külsővel, már a válogatásban ki kéne esnie. Azt hiszem, vaj van a füle mögött.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. október 10. 13:13
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Tényleg szép lány, és a hangja is!! <3 Hajrá Adél!
2012. október 10. 13:15
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline |
SZÉPSÉGE MIATT? XD ez a lány annyira elvan magától szállva, hogy az valami borzalom. Se szépnek se tehetségesnek se mondható. -.-" nagyon remélem, hogy minél hamarabb kiesik a drágalátos Adelka -.-"
2012. október 10. 13:17
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline |
Nem csúnya, de a külsejével, biztos, hogy nem fog nyerni. Bele esik az orrába az eső:-))) Ő szó szerint egy tipikusan "nem csúnya lány", de a széptől nagyon távol van. Szegény. Sajnálom, hogy így el van szállva magától. Szerintem a versenyből is pont ezért fog hamar elszállni:-))
2012. október 10. 13:21
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline |
Hát már nem azért , de ez a lány a szépségével hódítana?! Akkor már legyen inkább a hangja (pedig az sem a legszebb) úgy tűnik Nagykárolyban csak csúnya emberek élnek ha ő a legszebb....
2012. október 10. 13:23
Szerintem Adélkát, még ha a Titanicot kötjük rá a lábára, akkor sem lehetne visszarángatni a földre.
Undorító, hogy itt egypáran (Krisztián, Keri és Adélka) a nagy semmi miatt jutottak tovább. Mert kezdeném, azzal, hogy Kerinek is már kettő videóklipje van amit nem egyszer játszottak a tévében...Krisztiánról nem is beszélve. Talán ez az eddigi legszarabb évad az összes közül.
Undorító, hogy itt egypáran (Krisztián, Keri és Adélka) a nagy semmi miatt jutottak tovább. Mert kezdeném, azzal, hogy Kerinek is már kettő videóklipje van amit nem egyszer játszottak a tévében...Krisztiánról nem is beszélve. Talán ez az eddigi legszarabb évad az összes közül.
2012. október 10. 13:27
Ibarbii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 3 Azonosító: 187299 offline |
Egy tipikus mai csaj,aki most a bejutásával azt hitte maga köré vonta a figyelmet,d téved a drága.Se hangja,se tehetsége,max.annyi,hogy az első élő showban továbbjut,de a másodikban remélem kiejtik..
2012. október 10. 13:30
CsDotyiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 108 Csatolások: 46 Azonosító: 183334 offline |
hát bocsi Annuska de.. amiért te nem tartod szépnek, (szerintem nagyon is az ahhoz képest hogy 18 éves nézd a második képet..) akkorsem szabadna ilyet mondjál hogy Nagykárolyban csak csúnya emberek élnek....te honnan tudod? jártál ott? nem nagyon hinném... kérlek szépen ilyent ne mondj... üdv. remélem megértettük egymást..
2012. október 10. 13:39
helena_forevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.09. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 54381 offline |
Eddig is elegem volt belőle, igazságtalannak tartottam hogy csakőt, csakmost továbbjuttatják hetedikként, egyáltalán nem fer a többiekkel szemben, ráadásul beképzelt és teszi magát. De ez a " de nem tartja kizártnak, hogy a szépsége miatt is rá fognak szavazni." hozzászólás kiütötte a biztosítékot. Remélem hamar búcsút veszünk tőled Adél;)
Sally Sparrow
2012. október 10. 13:42
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát, szerintem nem szép csaj.
2012. október 10. 13:43
A második képen úgy néz ki, mint P!nk. Cintee egyetértek!!! Tényleg úgy néz ki!
2012. október 10. 13:50
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nem is tudtam h szépségkirálynő, hogy el vagyok maradva..de a neve mondjuk előtte is ismerős volt. am hihetetlen milyen utálatosak vagytok vele szemben, szerintem gyönyörű a csaj és a hangja is tetszik:D megjegyzi az ember
2012. október 10. 13:50
Pfuu, bazdmeg már most látom hogy minden 2. cikk erről a pipiről fog szólni. Többszörös szépségkirálynő? Erre szerintem máár nem mondok semmit...
2012. október 10. 13:51
Bellezzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 184211 offline |
xDD meg nem is nagyképű...
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.