Kozsó állítása szerint már 1992-ben megírta azt a dallamot, amely Lady Gaga Paparazzi című slágerében is felfedezhető. A feldúlt zenész annyira komolyan gondolja a dolgot, hogy akár perre is menne érdekei érvényesítéséért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kozsó perelné Lady Gagát
2012. október 18. 17:36
Úristen-.- Nem hiszem el h csak most hallotta a Paparazzit. Az csak egy dolog h nem követi Lady Gaga "tevékenységeit" de nem hiszem h ez előtt ne hallotta volna akár a rádióban. És amúgy is majd pont LADY GAGA fog tőle dalt lopni ez még viccnek is rossz.. xd
2012. október 18. 17:36
Ez már túlmegy minden határán.
Ez annyira nevetséges, hogy kis híjján én is lementem hídba, mire elolvastam a cikket. Ezt ugye nem gondolja komolyan? Megértem, hogy a kutya sem törődik vele, de erre még senki sem fajult rá, hogy ilyen nevetséges sztorival álljon elő annak érdekében, hogy foglalkozzanak vele.
Ez annyira nevetséges, hogy kis híjján én is lementem hídba, mire elolvastam a cikket. Ezt ugye nem gondolja komolyan? Megértem, hogy a kutya sem törődik vele, de erre még senki sem fajult rá, hogy ilyen nevetséges sztorival álljon elő annak érdekében, hogy foglalkozzanak vele.
2012. október 18. 17:39
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nee, ezen besírtam. Szerintem az agyára mentek a h.lyeségei. Nem kell nyomon követni GaGa munkásságát, ahhoz, hogy ismerje a dalt. A rádióban és a tvben is szokták adni, néha aláfestő zeneként is.
2012. október 18. 17:40
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline |
Jézusom ez beteg!!! Mintha Lady Gaga tudná, hogy ki ez a Kozsóó!! xDD szánalmas ez a pasi.. A Kozsónak meg elfogyott a pénze oszt gondolt egyet pereljük már be a leghíresebb énekesnőtakit csak tudunk!!háh szánalom, majd pont Gaga az aki lopna!!őrületxd
2012. október 18. 17:43
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Nehezen tudom elhinni, hogy tényleg egy komoly plágium-ügyről van szó, ha még a szóban forgó dalának a címét sem hajlandó leközölni. Ez inkább egy olcsó reklámnfogásak tűnik az új albumához, amiben majd (újra) kiadja az állítólagos szerzeményt.
Mellesleg mégis hogyan találhatott rá Gaga a dalra, ha ennyire ritkán játsszák és még soha nem adta ki? Kinek jutna eszébe Ámokfutó koncertfelvételeket nézni a szabadidejében?
És itt van egy kis bemutató azoknak, akik azt hiszik, létezik még olyan, hogy "eredeti dallam":
Axis of Awesome - 4 Four Chord Song
Mellesleg mégis hogyan találhatott rá Gaga a dalra, ha ennyire ritkán játsszák és még soha nem adta ki? Kinek jutna eszébe Ámokfutó koncertfelvételeket nézni a szabadidejében?
És itt van egy kis bemutató azoknak, akik azt hiszik, létezik még olyan, hogy "eredeti dallam":
Axis of Awesome - 4 Four Chord Song
2012. október 18. 17:45
EZ AZ ÁLLAT NEM NORMÁLIS!! GAGA BIZTOS TŐLE FOG LOPNI!+ Ha +kérdeznék szerintem Gaga hírtelen azt se tudná merre van Magyarország nem, hogy azt tudná ki az a Kozsó.Nagyon sokszor fellelhetőek különböző zenei számokban azonos riffek hangzások,dallamok, ütemek.Ilyen a zene.Ez a barom nem normális!!! Nem baj...pereljen csak majd bele törik a bicskája.Arról nem is beszélve, hogy az ő pénze...szél malomharc...Csak minket Magyarokat járat le ezzel.De az is lehet hogy ez csak valami kacsa hír ,mert régen hallatott már magáról és hogy beszéljenek róla az emberek lökött egy ilyen story-t a jónépnek hogy csámcsogjanak rajta...mert mint tudjuk a negatív reklám is csak reklám....
2012. október 18. 17:46
Nekem egy kicsit sántít a történet, de ha ő ezért akar perlekedni Gagával akkor egészségére.
2012. október 18. 17:54
Ez az ember beteg... Hogy lopna már tőle Gaga?! Szerintem a menedzserei azt sem tudnák h ki ő, nemhogy Gaga tudná! És ami a legszomorúbb az az, ha ez a beteg ember tényleg beperli kedvencemet, akkor egész Magyarország ég le és a közeljövőben tuti nem számíthatunk koncertre Gagától!!
2012. október 18. 17:57
Röhög a vakbelem...Már nem azért, de komolyan gondolja, hogy Gagának halvány fogalma is van arról, ki a franc az a kozsó? És nem hiszem, hogy rá lenne szorulva a senkiházi magyar előadóktól való lopásra...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.