Az IRIS című dél-koreai sorozat második évadának forgatása kezdetét vette Budapesten, amelynek köszönhetően a Beast koreai fiúbanda tagja is hazánkban tartózkodik jelenleg. A forgatás ma vette kezdetét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Forgatják az Iris 2-t
2012. november 25. 15:25
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1783 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline |
Nagyon örülök a cikknek. *-* És annak is, hogy újra itt forgatnak. Valahol huszonegyedike volt írva, hogy akkor jönnek... Meg nem úgy volt, hogy Lee Joon is jön? Vagy ez hogy volt? ._.
Valahogy meg kell oldanom, hogy a következő 2 hétben eljussak Budapestre, mert valahogy - hacsak egy kicsit is -, de látni akarom Doojoont. Olyan szerencsések a budapestiek... Mondjuk már került fel videó a Youtubera, amikor a ferihegyi repülőtérre megérkezett. Meghajolgatott a rajongóknak. Egyébként a "Kapcsolódó sztárok"-nál rosszul lett bejelölve Lee Byun Hun, mivel helyette Lee Byung Hun (L.Joe) díszeleg ott.
Szép, tartalmas cikk, köszi érte!
Valahogy meg kell oldanom, hogy a következő 2 hétben eljussak Budapestre, mert valahogy - hacsak egy kicsit is -, de látni akarom Doojoont. Olyan szerencsések a budapestiek... Mondjuk már került fel videó a Youtubera, amikor a ferihegyi repülőtérre megérkezett. Meghajolgatott a rajongóknak. Egyébként a "Kapcsolódó sztárok"-nál rosszul lett bejelölve Lee Byun Hun, mivel helyette Lee Byung Hun (L.Joe) díszeleg ott.
Szép, tartalmas cikk, köszi érte!
2012. november 25. 15:43
Már láttam ezt a sorozatot, és meg kell, hogy mondjam elég nagy baromság, ugyanolyan mint az összes dél-koreai szórakoztatóiparos szemét.
Aki nem érti: a "dél-koreai szórakoztatóiparos szemét" annyit tesz, hogy pár selyemfiú önkényes céltudattal hajkurász valamit, és a végén szerelembe esnek. Minden dorámának ez az alapkoncepciója.
A cikk szerintem elég tartalmas lett, gratula!
Aki nem érti: a "dél-koreai szórakoztatóiparos szemét" annyit tesz, hogy pár selyemfiú önkényes céltudattal hajkurász valamit, és a végén szerelembe esnek. Minden dorámának ez az alapkoncepciója.
A cikk szerintem elég tartalmas lett, gratula!
2012. november 25. 17:44
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Ezzel aztán jó sokat tököltek a sok időpont változtatással. Egyébként ez a kritika az 1. évadról remélem mindenkinek megvolt:
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/02/17/iris-a-koreai-24-irta-symor/
http://www.sorozatjunkie.hu/2012/02/17/iris-a-koreai-24-irta-symor/
2012. november 25. 17:52
Annyira jó, kellemes meglepetés volt mikor megtudtam, hogy a 2. évad néhány részét is nálunk forgatják.
Most már legalább pontos dátumokat is tudok. Azért a budapestiek piszok mázlisták. DooJoon
Most már legalább pontos dátumokat is tudok. Azért a budapestiek piszok mázlisták. DooJoon
2012. november 25. 19:34
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
DÉL-KOREAI ÉS BEAST ÁÁÁÁÁÁ!!!!! *o* EZ NEKEM TÚL SOOOOOK !! xDD
2012. november 26. 15:44
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
Áldom a szüleimet, hogy Budapesten élünk. ^^
2012. november 26. 17:31
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nem nagyon ismerem...
2012. november 26. 18:35
Yorikovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 152849 offline |
Én még nem láttam a sorozatot de imádom Lee Joont és Dujunt*-* <3 xD Sajnos nem láthatom élőben de youtubeon már van fenn videó szóval...kicsit kárpótóló.Amúgy is jó a tudat hogy csepp hazánkban forgat><
2012. november 26. 18:54
SHINeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 209 Csatolások: 40 Azonosító: 179966 offline |
Jó is lenne ... ha a magyarok ok is leadnák a hazai TV-ben Az Iris 1-2 . :3 Ha már úgy is leadták a Méz és Lóherét , meg a Palota Ékköveit is . Bár én feliratozva jobban bírom , mégis örülnék ha leszinkronizálnák ....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.