A nagy sikerű brit sorozat, a Merlin az ötödik évaddal decemberben véget ér.
A teljes cikkhez kattints ide!
Decemberben véget ér a Merlin
2012. november 27. 16:54
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline |
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és sajnálom, hogy vége lesz, de kíváncsi vagyok, milyen lesz az ötödik évad.
2012. november 27. 16:59
Az utóbbi időben nem nézem, így kár, de egyébként nagyon jó sorozat.
2012. november 27. 17:05
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Esztycica @ 2012.11.27. 16:53)
hö? hallani nem nagyon hallotam rla
Már kezditek... Én meg bárcsak nem hallottam volna a smink baba Ádám Lámbertről soha...
Nagyon jó kis sorozat. Viszont helyesen döntöttek a készítők. Most hogy abbahagyják még viszonylag jó nézettségi adatokkal fog zárni és mindenki (aki nézte) úgy fog emlékezni a szériára mint egy jól befejezett,kerek történetre - azaz nem csonkítják tovább,ha nem muszáj ami ritka manapság. Mellesleg mindig is 5. évad volt az alapterv és szerintem a lehető legjobban valósították meg. Le a kalappal Julian Murphy és Johnny Capps előtt,no meg a színészekről nem is beszélve köztük is Colin Morgannak hatalmas pacsi. Kíváncsi vagyok mi lesz velük utána,remélem nem fognak eltünni.
2012. november 27. 17:16
Attól, hogy helyes most abbahagyni és még tovább tudtam volna nézni. Szomorú vagyok, mert tényleg nagyon jó sorozat.
2012. november 27. 17:29
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Sajnálom, mert nagyon szerettem ezt a sorozatot, de igazából egyetértek azzal, hogy jobb így, mintha a végtelenségig húznák mint a rétestésztát. Ha csinálnak neki egy jó befejezést, akkor nincs semmi baj, szóval remélem nem rontják el béna klisével a végét, és akkor már igazán örülni fogok
2012. november 27. 17:29
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Már több, mint egy napja, hogy bejelentették, de még mindig nem tudom felfogni. Ez az a sorozat, melyet elsőként kezdtem nézni, és azóta is nagy rajongója vagyok. Évről-évre leülök szombat esténként, és várom, hogy végre kezdődjön a legújabb rész. Valóban lehetett már sejteni, hogy közel a vége, de nagyon nem számítottam rá, hogy tényleg be fogják majd fejezni. Emiatt minden elismerésem az övék, hiszen tényleg most értek a csúcsra, itt abbahagyni pedig nagyon nehéz. Ennek ellenére mégis a befejezés mellett döntöttek.
A Merlin tényleg az életem részévé vált, pedig csak egy sorozat, mégis iszonyatosan fog hiányozni. Úgy érzem a karakterekkel együtt nőttem föl, az ő útjuk viszont most véget ér. Gondolok itt pl. Arthurra, aki nagy eséllyel meg fog halni az utolsó részben, csakúgy mint Mordred, talán még Morgana is, aki az első epizódtól kezdve a kedvenc karakterem volt.
Nagyon remélem, hogy megvalósul a mozifilm, de csak akkor, ha a színészek és a stáb marad, nélkülük nem lenne az igazi, sőt, felesleges lenne másokkal megcsinálni.
Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek, aki valaha is dolgozott rajta, az elmúlt években sokszor csak ez a sorozat tudott jobb kedvre deríteni, és ezért hálás vagyok. Illetve rengeteg embert ismertem meg a Merlin által, ezt is nagyon köszönöm!
A színészeknek sok sikert kívánok a továbbiakban, szép karriert futhatnak be, ha elég ügyesek.
A Merlin tényleg az életem részévé vált, pedig csak egy sorozat, mégis iszonyatosan fog hiányozni. Úgy érzem a karakterekkel együtt nőttem föl, az ő útjuk viszont most véget ér. Gondolok itt pl. Arthurra, aki nagy eséllyel meg fog halni az utolsó részben, csakúgy mint Mordred, talán még Morgana is, aki az első epizódtól kezdve a kedvenc karakterem volt.
Nagyon remélem, hogy megvalósul a mozifilm, de csak akkor, ha a színészek és a stáb marad, nélkülük nem lenne az igazi, sőt, felesleges lenne másokkal megcsinálni.
Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek, aki valaha is dolgozott rajta, az elmúlt években sokszor csak ez a sorozat tudott jobb kedvre deríteni, és ezért hálás vagyok. Illetve rengeteg embert ismertem meg a Merlin által, ezt is nagyon köszönöm!
A színészeknek sok sikert kívánok a továbbiakban, szép karriert futhatnak be, ha elég ügyesek.
2012. november 27. 17:45
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Na ne.Pedig szerettem ezt a sorozatot.
2012. november 27. 17:58
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Idézet (Misao @ 2012.11.27. 17:05)
Már kezditek... Én meg bárcsak nem hallottam volna a smink baba Ádám Lámbertről soha...
Nagyon jó kis sorozat. Viszont helyesen döntöttek a készítők. Most hogy abbahagyják még viszonylag jó nézettségi adatokkal fog zárni és mindenki (aki nézte) úgy fog emlékezni a szériára mint egy jól befejezett,kerek történetre - azaz nem csonkítják tovább,ha nem muszáj ami ritka manapság. Mellesleg mindig is 5. évad volt az alapterv és szerintem a lehető legjobban valósították meg. Le a kalappal Julian Murphy és Johnny Capps előtt,no meg a színészekről nem is beszélve köztük is Colin Morgannak hatalmas pacsi. Kíváncsi vagyok mi lesz velük utána,remélem nem fognak eltünni.
Egyetértek. Amúgy meg nekem ez annyira hihetetlen. Nehéz felfogni,főleg így,hogy az egyik kedvenc sorozatom :S
2012. november 27. 18:01
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Kár, egyszerűen fantasztikus sorozat, bár még az első évadnál tartok, erősen a megnézendőim között szerepel. Sajnos viszont igazuk van, a legjobb a csúcson abbahagyni.
2012. november 27. 18:17
Igazán kár érte, nekem ez az egyik kedvenc sorozatom...
Bár igazából jól teszik, mert így még a rajongók is úgy fognak rá emlékezni mint egy jól befejezett, nagyszerű sorozatra, nem húzzák tovább, főleg hogy eleve így tervezték el, szóval...
A színészek meg mind nagyszerű munkát végeztek, Colin Morgan-nal, Anthony Head-del és Bradley James-szel az élen!!
Bár igazából jól teszik, mert így még a rajongók is úgy fognak rá emlékezni mint egy jól befejezett, nagyszerű sorozatra, nem húzzák tovább, főleg hogy eleve így tervezték el, szóval...
A színészek meg mind nagyszerű munkát végeztek, Colin Morgan-nal, Anthony Head-del és Bradley James-szel az élen!!
2012. november 27. 18:32
nagyon szeretem ezt a sorozatot.sajnálom hogy végett ér,de tényleg addig jó abba ahgyni amig a csúcson van.
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Nehéz volt elfogadnia a dolgot.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.