Decemberben véget ér a Merlin
2012. december 01. 21:43
![]() |
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 ![]() |
Pedig jópofa volt,történet nem is érdekelt csak a szereplők közti piszkálódás.
2012. december 29. 16:57
![]() |
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 ![]() |
Végig néztem az összes évadot, és annyira idegesít hogy pont ott lett vége... nagyon szerettem az egész sorozatot, csak valahogy jobb végződésre számítottam, de remélem hogy a filmet is hamarosan elkezdik csinálni ..
2012. december 30. 21:57
![]() |
cheviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 180473 ![]() |
Igazuk van abban,hogy a csúcson kell abbahagyni...de nagyon fog hiányozni a sorozat.Egy kicsit boldogabb befejezésre vártam.Most néztem végig az utolsó részt és nagyon elszomorított:/
2013. március 08. 18:14
de kár, hogy véget ér! pedig annyira szerettem!!! :'(
várjunk csak.... még mindig szeretem!!!
várjunk csak.... még mindig szeretem!!!

2013. április 24. 21:00
![]() |
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 ![]() |
Ez a kedvenc sorozatom, kár, hogy vége:/ egyébként elem Morgana volt a kedvencem(persze Merlin után
), de hát valakinek gonosznak is kell lenni...de miért pont neki?? Mind1, befejeztem a nyavalygásra, a lényeg, hogy nagyon szeretem a sorozatot, köszönöm a színészeknek, hogy ilyen jól eljátszották a szerepeket, jobbat elképzelni sem tudnék! Köszönöm!

2013. május 22. 19:07
NEEEE! csak ez a sorozat ne térjen véget! én abba belepusztulok!
2014. január 18. 09:26
![]() |
nagy Whoopi fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 219382 ![]() |
Imádtam ezt a sorozatot elejétől a végéig, minden szereplőjével egyetemben!!! Igazi sikersorozatnak mondható, ami a mai generáció számára is testközelbe hozta Arthur király legendáját. Mindezt festői környezetben, és leírhatatlanul csodálatos zenékkel! Kicseszés hogy az ilyen sorozatoknak véget kell hogy érjenek, és itt nincs szó az aranyigazságról, miszerint a csúcson kell abbahagyni, egy frászt! Bőven lehetett volna még folytatni több évadon keresztül is! De ez már csak az én személyes szubjektív véleményem. A lényeg hogy emelem a kalapom ezelőtt a párját ritkító szenzációs sorozat előtt, amely minden egyes epizódjával megörvendeztetett!!!!!!!

Kapcsolódó sztárok

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt
Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt