Robert Pattinson sosem hallott még a One Directionről
2012. november 28. 18:24
Mi az, hogy idézem: 'Micsoda mázlista' ?
Chö...Szerintem meg micsoda balfasz! már elnézést.
Chö...Szerintem meg micsoda balfasz! már elnézést.
2012. november 28. 18:26
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Neki megbocsátom
♥♥
2012. november 28. 18:28
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
haha... de szerencsés egy ember
Én meg róla nem hallottam még. És akkor mi van??
Még sosem hallott tőlük egy dalt sem.Kicsit furcsa,mert Rob is ott volt a VMA-n amin a srácok felléptek.
2012. november 28. 18:29
Tényleg fura h még nem hallott tőlük egyetlen számot sem pedig már a csapból is ők folynak. De nehezen bírnám elképzelni ahogy Rob egy 1D számot énekelget.
2012. november 28. 18:29
Gondolom, jobb dolga is van annál, minthogy kislányoknak való énekesekkel foglalkozzon.
7 felhasználónak tetszik:
dreamscometrue,
Pöttömke,
Luckie,
bibicsibi,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Jolie_77
2012. november 28. 18:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Miért itt mindenki éjjel-nappal vandéjreksönt hallgatt vagy mi fene?
A Wesetlife-ről anno elég sokat hallottunk tévében, rádióban csak mostanság kussolnak.
A Wesetlife-ről anno elég sokat hallottunk tévében, rádióban csak mostanság kussolnak.
2012. november 28. 18:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát a Westlife ne haragudjatok, de összehasonlíthatatlan a ván direksönnel.
Nem volt a kedvenc bandám, de azt el kell ismerni, hogy van pár szép szerelmes számuk, amiket kívülről fújunk, annyiszor adták a rádióban.
Robertet pedig én is teljes szívemből irigylem, hogy nem hallott még túlzottan erről az öt selyemfiúcskáról. Én sem nézek tévét, sem semmi mást, és már a könyökömön a ván direksön jön ki. Egyszerűen herótom van már tőlük, és attól, hogy valamelyik tag egyet fingik reggel és születik róla legalább tíz cikk.
Nagyon várom, hogy eltűnjenek a retekbe...
Robertet pedig én is teljes szívemből irigylem, hogy nem hallott még túlzottan erről az öt selyemfiúcskáról. Én sem nézek tévét, sem semmi mást, és már a könyökömön a ván direksön jön ki. Egyszerűen herótom van már tőlük, és attól, hogy valamelyik tag egyet fingik reggel és születik róla legalább tíz cikk.
7 felhasználónak tetszik:
dreamscometrue,
Pöttömke,
Luckie,
bibicsibi,
Jolie_77,
Black Hearth2,
MadHatter
2012. november 28. 18:35
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Inkább örüljön, hogy nem hallott még róluk!
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 28. 18:35
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.11.28. 18:18)
Ezen nem lepődöm meg. Sokan az Egyesült Királyságban de még az USA-ban sem tudják hogy kik ők. Én sem hallottam végig soha egyetlen számukat sem, neveiket sem. Én nem hallgatok/nézek magyar médiát és Robert sem, ez lehet a kulcs.
Angol és amcsi rádiókat hallgatok, soha egyetlen egyszer nem adtak még le 1D számot azokon a rádiókon amiket én hallgatok, csak akkor ha chart van, akkor valami érthetetlen, manip módszerrel felkerül a listára és a Billboard meg egyéb hülye listákra, miközben a rádiók alig adják a dalaikat. Nem tudom máshol mi a helyzet, de sem angol sem amcsi rádióban nem hallani 1D számokat és Csehországban is alig találni olyan embert aki tudja hogy ki a fürtös barna gyerek. 
Teljesen igazad van, én az irodámban az angol Imagine FM-et hallgatom, ha heti egy vandájreksön szám megy rajta már sokat mondok. Viszont, The Scriptet sokat adnak, napi kétszer is szoktak ezért is bírom ezt a rádiót. Na a The Scriptről meg itt nem hallanak annyian. A magyaroknak csak a sz@r kell
6 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
Jolie_77,
Black Hearth2,
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.