Robert Pattinson sosem hallott még a One Directionről
2012. november 28. 19:07
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Én sem ismerem őket, egyedül az újságokban látom a képüket és a nevüket, de magamtól nem nagyon tudnék senkit sem felsorolni
2012. november 28. 19:10
Szerintem Robert azért "kicsivel" több dolgot tett le az asztalra mint a 1D. És sokkal de sokkal többet ért el náluk . Nézzük mondjuk amikor a People magazin a világ legszexisebb férfijai közé sorolta, vagy amikor a Glamour magazin felmérése szerint a világ legszexisebb férfijának választották az olvasók, A GQ magazin Nagy-Britannia legjobban öltözött férfijának nevezte illetve bekerült a legjobban fizetett hollywoodi színészek közé is. Robert Pattinson viaszszobra a londoni, amszterdami és a New York-i Madame Tussauds-múzeumban is megtekinthető. És akkor még nem beszéltünk a sok jótékonysági rendezvényről amelyeken Rob is részt vett és arról a rengeteg filmről amelyekben kisebb, nagyobb szerepeket kapott. A One Direction egy idő után elfog tűnni ugyanúgy mint a többi ilyen "menőmanókból" alakult együttesek, és valószínűleg különösebb sikereket se fognak elérni, és pár év múlva már senki sem fog emlékezni rájuk. De ha Robert így folytatja akkor ugye ő nem fog eltűnni és még jópár év múlva is tudni fogjuk ki az a Robert Pattinson. És akkor még ő a tudatlan idióta.. Amúgy én is teljes mértékben egyet értek a cikk írójával. És az az utolsó két szó tényleg mindent visz :]
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. november 28. 19:13
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
"Ugyan One Direction lábai előtt hever a világ"
Hát én biztos, hogy nem!
Ha nem látogatnám ezt az oldalt, akkor én se tudnám azt se, hogy ezen a bolygón pusztítják az oxigént!
Hát én biztos, hogy nem!
Ha nem látogatnám ezt az oldalt, akkor én se tudnám azt se, hogy ezen a bolygón pusztítják az oxigént!
2012. november 28. 19:15
|
|
valaki0527új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 159130 offline
|
hát szerintem nem is bánja...én sem bánnám..
2012. november 28. 19:15
|
|
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline
|
Hát mondjuk nem fura, hogy nem nagyon hallott róluk, hisz annyira nem híresek..
2012. november 28. 19:20
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
jó neki hogy nem ismeri őket...Itt bezzeg minden nap van egy cikk róluk..Mázlista Rob
2012. november 28. 19:33
"micsoda mázlista!" - egy ideig hatalmas nagy One Direction rajongó voltam, mára már ez alábbhagyott, a véleményem róluk pusztán annyi, hogy nem rosszak.
Igazából teljesen egyetértek az utolsó két szóval. Elegem van már a srácokból, unalmassá váltak...
2012. november 28. 19:34
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ezaz Rob! *---*♥ Még jó hogy nem hallott róla
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.