Kiszórták a tinikedvenceket a Grammyről
2012. december 08. 17:53
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy nem jelölték ott őket. Nem is foglalkoztam vele. Nem tudom ebből miért kell ekkora ügyet csinálni. Habár Adam Lambert meg az 1D is megérdemelte volna
2012. december 08. 18:33
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline |
A Grammy az igazi tehetségeket díjazza!!! Akiknek van is hangjuk!! Az baszna be ha Justinka valaha is kapna grammyt!!! A világ szégyene lenne
Akiket pedig nagyon sajnálok az Adam Lambert és a nagyon jo Brit előadók: Rita Ora v Emeli Sandé. Ők megérdemelték volna!
Akiket pedig nagyon sajnálok az Adam Lambert és a nagyon jo Brit előadók: Rita Ora v Emeli Sandé. Ők megérdemelték volna!
2012. december 08. 18:44
Végre egy normális díjátadó! Egyébként az egyik kedvenc dalomat jelölték... Ez most talán visszaadja a mai emberek ízlésébe vetett hitemet.
2012. december 08. 19:16
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline |
Istenem, mikor lesz már vége ennek, az örökös hülyeségnek?!?!?! Ha nem is lennék elfogult JB-vel kapcsolatban, már akkor is rég, elegem lett volna ebből az egészből, hogy Justin, így meleg Justin úgy meleg, Justinnak, szar a hangja stbstbstb.Nőljetek fel Istenért!!!.Hanem tudnátok, Justint is felfedezték, és még hozzá Usher! Nem tudom mire jó ez.És még mindig nem értem, sokaknak a féltékenység az biztos.Mindenki azt mondja hogy nem tett le semmit az asztalra vagy éppen xy-nal szemben nem sokat. ÉS KÉRDEM ÉN ...MÉRT HASONLÍTGATJUK LEGENDÁKHOZ?Ő ő, nem Micheal Jackson és nem Elton John, de mégis letett sok mindent az asztalra. Nem fogom felsorolni ne is várjátok, de nyugodtan googlezzátok ki.Most egy csomó ember, azon is hisztizik hogy az ő kedvencüket, Justin letaszítja a díjátadókon, mert hogy ő máár 3872397 éve fut, és mégse ismerik el..Hát ez van!!! Most mit mondjak? Ha nem szeretik annyiat őt mint JB-t akkor nem szeretik most erre nem tudok mit mondani, nem is értem:D. Mindenki csak a kinézete miatt nézi le hogy ő most divat*uzi és hogy ne jelöljék Grammyn, mert nem való oda.Ez a felszínesség:).Ne kinézet alapján ítélkezz.
A másik meg az 1D velük egyáltalán nem vagyok elfogult ezt azthiszem az elején le is szögezhetem!!!Nem szeretem őket. De azért, mégis elmondhatom hogy az X_FAKTOR 3. helyén végeztek, ami egy tehetség kutató.Igaz hogy mostanában mindegyik egy nagy bunda, de hát most ez lényegtelen.Sokan szeretik őket, is és ugyanúgy sokan utálják is...És amugy az emberek ittis ugyanúgy KINÉZET alapján ítélkeznek...A hangjukra fogják hogy milyen f*s, dehát még nem is vagyok 1D rajongó mégis azért vannak/voltak/lesznek, sz*rabbak is a Grammyn lehet hogy nem különleges a hangjuk, de semmiképp se sz*r, szóval, úgy ahogy JB-nek se ...
Na ez a véleményem, lehet támadni nem érdekel.
A másik meg az 1D velük egyáltalán nem vagyok elfogult ezt azthiszem az elején le is szögezhetem!!!Nem szeretem őket. De azért, mégis elmondhatom hogy az X_FAKTOR 3. helyén végeztek, ami egy tehetség kutató.Igaz hogy mostanában mindegyik egy nagy bunda, de hát most ez lényegtelen.Sokan szeretik őket, is és ugyanúgy sokan utálják is...És amugy az emberek ittis ugyanúgy KINÉZET alapján ítélkeznek...A hangjukra fogják hogy milyen f*s, dehát még nem is vagyok 1D rajongó mégis azért vannak/voltak/lesznek, sz*rabbak is a Grammyn lehet hogy nem különleges a hangjuk, de semmiképp se sz*r, szóval, úgy ahogy JB-nek se ...
2012. december 08. 19:27
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
A véleményemet csak egy smileval fejezném ki:
2012. december 08. 20:16
Hál istennek XP végre nem ezek a nyalizós bájgúnárokról lehetnek a legjobbak!Szörnyen rosszak, mázli,hogy nem jelölték őket! (1D-t)
2012. december 08. 20:51
Annyira nem jók azért hogy Grammy díjat nyerjenek...Skrillex ő a legeslegjobb ^^
2012. december 08. 22:26
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Beyla @ 2012.12.07. 16:01)
Ezzel az a probléma, hogy Justin közel sem tett le annyit az asztalra, hogy Grammy-vel kelljen azt jutalmazni. Régen azok kaptak Grammy-díjat akik igen is feltudtak mutatni valamennyit. A régi (nektek már őskori) énekesek közül is csak azok kaptak ilyen elismerést, akik a zenész kollégáik közül is kiemelkedtek. Most meg úgy osztogatják a Grammynek titulált díjat, mint a cukrot. A Grammy már rég nem arról szól, hogy elismerjük azokat, akik sokkal többet tudnak, mint társaik. Ez is, mint egy csomó más verseny, a népszerűségről szól. Ha a Grammy színvonala még mindig a régi lenne, akkor fel sem merülne nem hogy Justin Bieber, és a One direction neve, de a Rihanna, Katy Perry féle nyikhajoké sem. Akkor a zene volt díjazva, nem pedig a népszerűség. Számomra felfoghatatlan, hogy Taylor Swift mi a jó büdös francot keres a Grammysek között, miközben, ha két oktávot megpróbál kiénekelni, rögtön hangszál gyulladása lesz.
Kész komédia az egész Grammy. Már csak azért van, hogy lehessen mivel szórakoztatni a jó népet, és nem azért, hogy elismerjük azokat az énekeseket, énekesnőket és zenészeket, akik valami maradandót alkottak. És az a szomorú, hogy ti azt hiszitek, hogy mivel ez a sok divatsz*r énekes és együttes Grammyt nyer, akkor az felér olyanokhoz, mint MJ, Madonna vagy Tina Turner. Ha tudnátok, hogy mekkorát tévedtek...
Kész komédia az egész Grammy. Már csak azért van, hogy lehessen mivel szórakoztatni a jó népet, és nem azért, hogy elismerjük azokat az énekeseket, énekesnőket és zenészeket, akik valami maradandót alkottak. És az a szomorú, hogy ti azt hiszitek, hogy mivel ez a sok divatsz*r énekes és együttes Grammyt nyer, akkor az felér olyanokhoz, mint MJ, Madonna vagy Tina Turner. Ha tudnátok, hogy mekkorát tévedtek...
Ez az igazság. Csak az elvakult tinik nem képesek felfogni.
2012. december 08. 22:31
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Demiley00 @ 2012.12.08. 19:16)
Istenem, mikor lesz már vége ennek, az örökös hülyeségnek?!?!?! Ha nem is lennék elfogult JB-vel kapcsolatban, már akkor is rég, elegem lett volna ebből az egészből, hogy Justin, így meleg Justin úgy meleg, Justinnak, szar a hangja stbstbstb.Nőljetek fel Istenért!!!.Hanem tudnátok, Justint is felfedezték, és még hozzá Usher! Nem tudom mire jó ez.És még mindig nem értem, sokaknak a féltékenység az biztos.Mindenki azt mondja hogy nem tett le semmit az asztalra vagy éppen xy-nal szemben nem sokat. ÉS KÉRDEM ÉN ...MÉRT HASONLÍTGATJUK LEGENDÁKHOZ?Ő ő, nem Micheal Jackson és nem Elton John, de mégis letett sok mindent az asztalra. Nem fogom felsorolni ne is várjátok, de nyugodtan googlezzátok ki.Most egy csomó ember, azon is hisztizik hogy az ő kedvencüket, Justin letaszítja a díjátadókon, mert hogy ő máár 3872397 éve fut, és mégse ismerik el..Hát ez van!!! Most mit mondjak? Ha nem szeretik annyiat őt mint JB-t akkor nem szeretik most erre nem tudok mit mondani, nem is értem:D. Mindenki csak a kinézete miatt nézi le hogy ő most divat*uzi és hogy ne jelöljék Grammyn, mert nem való oda.Ez a felszínesség:).Ne kinézet alapján ítélkezz.
Se Usher, se Justin, se a One Direction NEM a tehetsége miatt lett híres, hanem mert jókor voltak jó helyen. A helyes kis fiúcskák, akik romantikus dalokat adnak elő szűk ruciban és édes bociszemekkel, (a táncika is fontos) mindig kelendőek a tinilányok körében, ezért tudnak a listákon és a szavazós díjátadókon tarolni. Ma már egy arany-platina stb lemezt is könnyebb elérni, mint 20-30 évvel ezelőtt, amikor még igényes zene készült leginkább.
Ez meg az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. december 08. 23:32
Nevetséges az idei lista. Egyszerűen nem is értem. Mint 1D rajongó pedig úgy látom, hogy hiába dolgoztak rengeteget a srácok az elmúlt 2 évben, ettől függetlenül ez még nem elég 1 Grammy jelöléshez, sokkal többet kell letenni ahhoz, így nem is értem hogy a többség mért háborog. Viszont az LMFAO és Carly jelölése kiakasztott, de úgyszintén Taylor Swifté is.
2012. december 09. 18:30
úristen pedig nicki és az one ditection tökjók és megérdemelnék a díjat
2012. december 10. 16:17
Delenavampireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 191305 offline |
Jajj istenem na és ha nem jelölték őket...akk sincs semmi,mondjuk megértem miért nem...
2012. december 11. 13:29
cukimogyi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 5 Azonosító: 181219 offline |
ÉLJEN!!! HIPP HIPP HURRÁÁÁ NEM JELÖLTÉK JUSTINT EZAZZZ :DDDD /bocs Justin rajongók/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.