Kiszórták a tinikedvenceket a Grammyről
2012. december 06. 18:00
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Hehe. Na jó, nem mintha én túlzottan komolyan venném a Grammy-t, én is simán kinéztem volna belőlük, hogy agyonajnározzak ezen "előadók" akármelyikét.
2012. december 06. 18:02
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Pont azt néztem, hogy a legtöbb semmire kellő tehetségtelen szarjankó hiányzik a jelöltek közül, ez dícséretes. 1dé, buburks és a többi ficsur papírmasé utánzatot sem érdemelne a díjból, nemhogy jelöléseket.
A tucartgagyik megölik a valódi zenét, végre valami jele van annak, hogy valakik tenni is akarnak a sok szemét ellen ami eláraztja a rádiókat és tévéket.
A tucartgagyik megölik a valódi zenét, végre valami jele van annak, hogy valakik tenni is akarnak a sok szemét ellen ami eláraztja a rádiókat és tévéket.
2012. december 06. 18:02
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.12.06. 17:58)
Jó van, bár már most az egész Grammy egy nagy kalap kaki, de azért még várni kell 1-2 évet, míg ezeket a majmokat is jelölik... Talán az egyetlen pozitív dolog az egészben, hogy nem jelölték őket. A rajongóiknak pedig ideje lesz elfogadniuk, hogy a drágáig nem tehetségesek, akármit is hisznek. És a Directonerek nagy bánatára nincs olyan kategória, hogy a "Legcukibb pofikájúak".
Dzsásztínról meg Minazs kisasszonyról nem kívánok szót váltani, bár már azt targikusnak tartom, hogy az a Kárli Dzsepszen Kall Mí Méjbi-je megjelent a listán...
Dzsásztínról meg Minazs kisasszonyról nem kívánok szót váltani, bár már azt targikusnak tartom, hogy az a Kárli Dzsepszen Kall Mí Méjbi-je megjelent a listán...
Nagyon igazat kell adnom neked. Csak annyit a "cukifiúsághoz", hogy a b*zifejűség nem cukiság. Bár valaki szerint az. XD
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Luckie
2012. december 06. 18:03
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 607 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline |
Én szeretem a 1D-t, de ha nem kapnak díjat, hát nem! Nagyon nagy kedvenceim, de ha mások jobbak, akkor ők tényleg kiszorulnak! Hogyan lehet összehasonlítani őket pl. a Florence + the Machine-nel???
2012. december 06. 18:04
Mondjuk igen, PSY jelölése elég ésszerűtlennek tűnik, de még mindig inkább őt preferálom mint ezeket a nyálgépeket..
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Hát szomorú akik ilyet írnak,mert akik ilyet írnak azok azokat szeretik akiket meg nem szórtak ki... Szegények. Pedig jó lett volna,de legközelebb sikerül
Justin Bieber pedig megérdemelte volna :/ Nem valami szimpatikus egy gyerek de a zenéi jók.Jelölhették volna pl: Live my life írtó jó zene!! Az 1D dalait nem nagyon szeretem,csak a One Thing és a What makes you Beautiful,azok sem a legjobbak.És ne hazdujunk tényleg,de Justin kezd szuper lenni.
2012. december 06. 18:05
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Imádom a 1D-t, de semmi keresnivalójuk egy ilyen díjátadón. Sőt, ha már itt tartunk, a mostani listán is lenne mit változtatni, igazán kiszórhatták volna Carly-t, Chris Brown-t, Kanye West-et, Flo Rida-t és még sorolhatnám.
2012. december 06. 18:05
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nincs Minaj a listán.! Ennek örülök. Nem igazán zavar, hogy a 1D-t nem jelölték. Szerintem van egy csomó olyan sztár, aki jobban megérdemli ezt a díjat, olyanok akik már több éve vannak a zenei pályán. A One Direction és Justin nem kell ide, hiába imádom őket. És kárlika sem...
2012. december 06. 18:06
Jogos,kicsit mérlegelni kellene kik érdemlik meg,hogy Grammyre jeloljék oket.Directioner vagyok,de mégis úgy gondolom,hogy dolgozzanak meg a fiúk a sikerért és az igazi elismerésért. PSY jelolése meg poén...-.-"
2012. december 06. 18:10
És ez miért is baj? Vagy csak én vagyok az egyetlen aki nem vágja?
2012. december 06. 18:15
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
Ezzel a listával semmi baj nincsen!Nicki,Justin és az One Direction meg sem érdemelték volna a jelölést hisz ezek az előadók egy rakás sz*rt se érnek!Akik a listát összeállították nem voltak süketek és kész egésszéges a hallásuk!
2012. december 06. 18:16
Amióta az idei Grammyn Rebecca Black is jelen volt, számomra akármilyen "szórást" is csinálhatnak, a díjátadó nem hozza vissza a régi fényét...
2012. december 06. 18:22
Bellawoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 173910 offline |
hat igen az ilye hiresz sztarokat nem jeloltek de a lista tele van olyanokkal akikrol szinte senki nem hallott en szemely szerint alig ismerek 5-ot es az olyan nemzetkozileg elismert sztarok mindt az 1D-t es justint nm jelolik:))) hat pedig kellene mert tobbet ertek el mind azok akik jelolve vannak ) azokat mashol nm is ismerik esetleg amerikaba de oket JB ES AZ 1D-t mindenutt;))
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.