Pankráció III.
2013. január 25. 20:07
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Idézet (riri17 @ 2013.01.25. 20:03)
Én az összes számát utálom. Nekem valahogy nagyon emlékeztet a csaj Lil' Kimre.
Cody kajak hasonlít Nyálas Eugénre. Maryse meg túl szexi lenne Aranyhajnak. De akkoris hasonlít rá, valamennyire. ^^
Cody kajak hasonlít Nyálas Eugénre. Maryse meg túl szexi lenne Aranyhajnak. De akkoris hasonlít rá, valamennyire. ^^
Ááá, Cody is jobb mint Eugén
Amúgy nagyon imádom belőle ezt
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. január 25. 20:13
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Idézet (Nessa123 @ 2013.01.25. 19:58)
Én sajnos nem láttam Muszáj megnéznem
Fent van neten, de majd ismétlik. Ááá, basszus, tudom, hogy sokan nem szeretik azt a sorozatot, de én imádtam, és annyira f*s, hogy vége lett.
On:
2012-ben Cody 24 meccsen győzött, és 40 meccsen veszített...Ez a Raw, a Smackdown, a PPV-k és a különböző sz*rságok összesített adata... Fáj, ez a számadat...Mert tudom, hogy Cody pölö Brodus Clay-nél és Kofi Kingstonnál is jobb...
The Rock akkora arc, gyerekek. Jó, nem röhögök, mert Codyt gúnyolja ki..
A középsőn olyan aranyos. És szőrtelen... Esküszöm, kampányolok Cody borotválkozása mellett.
Lilimooo
2013. január 25. 20:15
Idézet (riri17 @ 2013.01.25. 20:13)
Fent van neten, de majd ismétlik. Ááá, basszus, tudom, hogy sokan nem szeretik azt a sorozatot, de én imádtam, és annyira f*s, hogy vége lett.
On:
2012-ben Cody 24 meccsen győzött, és 40 meccsen veszített...Ez a Raw, a Smackdown, a PPV-k és a különböző sz*rságok összesített adata... Fáj, ez a számadat...Mert tudom, hogy Cody pölö Brodus Clay-nél és Kofi Kingstonnál is jobb...
A középsőn olyan aranyos. És szőrtelen... Esküszöm, kampányolok Cody borotválkozása mellett.
On:
Középső képről csak egy kecske szakáll hiányzik
2013. január 25. 20:19
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Idézet (riri17 @ 2013.01.25. 20:13)
On:
On:
Én már meg sem próbálom megérteni a WWE-t, hogy miért csinálják ezt, miközben ennek a meccsnek a végén Seth is megmondja az igazat. [amúgy imádom ezt a meccset, a végeredménytől független, főleg a végét ]
Rock-on én is röhögtem
Jááj, szívesen besegítek a kampányba
riri17
2013. január 25. 20:32
Lilimooorebelrockstar. |
Idézet (KisRigo @ 2013.01.25. 20:29)
Na gyerekek én mentem TV-t nézni. Ma még éehet hogy felnézek csak éjszaka fele az nálam este 11 óra, de még megtaláltok Twitter-en is. Holnap majd beszélünk ha lesz kedvem feljönni. Sziasztok!
Szia.!
riri17
2013. január 25. 20:37
Idézet (KisRigo @ 2013.01.25. 20:29)
Na gyerekek én mentem TV-t nézni. Ma még éehet hogy felnézek csak éjszaka fele az nálam este 11 óra, de még megtaláltok Twitter-en is. Holnap majd beszélünk ha lesz kedvem feljönni. Sziasztok!
Szia!
2013. január 26. 11:40
Lilimooorebelrockstar. |
Sziasztok!
Reggel Micimackót néztem, és ááá tök jó volt, gyerekkorom kedvenc meséje [ezen a disney chanelen néha adnak normális meséket is ]
Még mindig nem értem, hogy miért kellett mindent elárulni.. -.-" Egyébként remélem Corey nyeri meg a tornát Viszont most Bo Dallast akarják nagyon felhozni, szóval nem hiszem...
Megnéztem az SD-t, és tök vicces volt, hogy kb. 1 éve Cody és Show még kiakarták nyírni egymást, most meg egy csapatban voltak, és biztatták egymást
Reggel Micimackót néztem, és ááá tök jó volt, gyerekkorom kedvenc meséje [ezen a disney chanelen néha adnak normális meséket is ]
Még mindig nem értem, hogy miért kellett mindent elárulni.. -.-" Egyébként remélem Corey nyeri meg a tornát Viszont most Bo Dallast akarják nagyon felhozni, szóval nem hiszem...
Megnéztem az SD-t, és tök vicces volt, hogy kb. 1 éve Cody és Show még kiakarták nyírni egymást, most meg egy csapatban voltak, és biztatták egymást
2013. január 26. 11:48
Lilimooorebelrockstar. |
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.26. 11:46)
Sziasztok skacok!
Szerintetek leadja a RR-t a TV6? Szeretném csekkolni^^"
Szerintetek leadja a RR-t a TV6? Szeretném csekkolni^^"
2-3 hónap múlva biztos leadja majd, asszem ott legközelebb a TLC lesz
2013. január 26. 11:53
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Lilimooo @ 2013.01.26. 11:48)
2-3 hónap múlva biztos leadja majd, asszem ott legközelebb a TLC lesz
Köszönöm az infót. Nem akarok lemaradni róla. Egyesek szerint Punk tuti elveszti az övét A Sziklával szemben (The Rock). Azért remélem nem, mert Én csípem Punkot a hüle karaktere ellenére is.
2013. január 26. 11:59
Lilimooorebelrockstar. |
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.26. 11:53)
Köszönöm az infót. Nem akarok lemaradni róla. Egyesek szerint Punk tuti elveszti az övét A Sziklával szemben (The Rock). Azért remélem nem, mert Én csípem Punkot a hüle karaktere ellenére is.
Biztos nem fogsz, viszont hétfőn már meg is lehet nézni majd, legalábbis én akkor fogom.. Szerintem is elfogja veszteni az övét, és nagyon remélem, hogy utána vissza kapjuk azt a Punk-ot, aki McMahonnak is megmondta az igazat.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni