Idézet (saint7 @ 2013.01.28. 20:12)
pfff tiszta szégyen volt ez a Royal Rumble..Jericho nem elég jó a WWE-nek továbbra sem hogy megnyerjen egy Royal Rumble-t!!! háá persze nem csalódtam megint! ááá dehogy!
persze Rock idejön lenyom pár langyos fos promót a RAW-ban és azonnal kihívóként legyőzi CM Punk-ot csak azért hogy WM-án megint azért "izgulhassak" hogy Cena ellen verekszik Dwayne"the Rock" Johnson!!! zseniális az öcsém megmondta kb 10 percel a vége előtt a Rumble-nek hogy Cena nyer és ezért az öv meccset is Rock nyeri hogy újra legyen Cena-Rock a Wrestlemánián húúúú de izgalmas! jee.. Jericho pedig annyira csalódott voltam amikor másodikként jött be már ott tudtam hogy nem nyerheti meg a Royal Rumble-t!
és ami még jobban a fájt hogy a jelenleg legnagyobb WWE sztárok közül Sheamus,Cena,Ziggler,Ryback,Orton Jericho senkit nem dobhatott ki ő csak utánuk következik..
és hááá Ortonról nem is beszélve cöhh egy 3 mozdulatos bohóc pankrátort csináltak a kedvencemből a Legend Killerből!
Ortonnak szintén semmi esélye hogy újra beleszólása legyen a storykba vagy a címmeccsekbe.. bravooo WWE nem csalódtam már eleget áááá dehogy!
Ó basszus, köszönöm hogy eszembe juttattad.
A Rock vs John Twice In a Lifetime-nak viszont marhára nem örülök.
Megint menni fog a bohóckodás, és mindkettejüket szeretem, de istenem, ELÉG VOLT EGYSZER IS!
Én örültem hogy megint lehetett látni Jeri bácsit, de hát igazad van, le sem szarják őt, persze Ryback, Punk és sajnos John is orrba-szájba van nyomatva.
Komolyan, hiába tér vissza Jericho ha tojnak a fejére. Nem becsülik meg, aztán szépen végleg otthagyja majd a WWE-t amiért ekkora s*ggfej ott az összes ember, Vince McMahonnal az élen.