Régen nagyon nem bírtam. Utáltam. Olyan nagyképű és bunkó volt, de egy idő után kezdtem megkedvelni. Abban az időben még nagy CM Punk fan voltam,
azokat az időket Netti néha letagadná, de mindegy és nem igazán gondoltam volna, hogy ez változni fog. De aztán nagyon kíváncsi lettem Codyra. És megnéztem pár meccsét. Egy nap vagy megnéztem 30 meccset.
És amikor elmentem lefeküdni, már tudtam, hogy megvan a kedvenc pankrátorom. Tudom, hogy még nem olyan menő pankrátor, mint pl.: Cena vagy Sheamus, de az én szemeben úgyannyira jó, mint ők. Néha rosszul esik, ha lesz*rozzák, mert tudom, hogy ők csak a 'nyers erőt' nézik, és nem tudnak semmit se Codyról..mert Cody nem sz*r, az egyik legtehetségesebb pankrátor a szervezetnél, de a WWE-t úgynézki nem érdekli ez. És kinek esik az jól, ha a kedvencével ezt csinálják.? Szerintem senkinek.. Tudom, hogy hiába bőgök emiatt, nem fogok segíteni ezen, de néha már nem tudom megállni. Ennyi PPV után se adták nekik oda azt a rákos Tag Team övet. Nagyon szeretném újra bajnokként látni. Nem érdekel, ha csak IC bajnok is, de bajnok. És nekem csak ez számít. Nem érdekel hogy néz ki, igaz, nem igazán tetszik ez a bajszos Cody, de ugyanúgy szeretem, mint azelőtt. Sőt, talán még jobban. Tudom, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy találkozok vele, de még annak is, hogy láthatom egyszer élőben, de...ez van. De azt tudom, hogy egy pankrátort se fogok úgy szeretni, mint Codyt. Nem tudnám, úgy imádni, mint Őt...
Amúgy Sziasztok.