Érdekes hír:
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2013/06/brock-lesnar-visszatereserol-szitne.html
Pankráció III.
2013. június 20. 13:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Fúú, tegnap azt hittem meghalok évzárón. Majdnem megfőttem, folyt rólam a víz, meg a smink, (muszáj volt, mert nyáron mindig tök vörös a fejem, alapból. o.O xd), éhes voltam meg szomjas is, meg nem is hallottam semmit se.
Egyébként szombaton előreláthatólag nem leszek.
Amúgy jól áll neki az öv.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. június 20. 13:04
Na ez már szánalmas hogy a WWE rajongók pénzéből akarják üzemeltetni a Nyers Erő oldalát http://nyersero.wwe.hu/node/8028
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. június 20. 13:05
Idézet (riri17 @ 2013.06.20. 13:02)
Fúú, tegnap azt hittem meghalok évzárón. Majdnem megfőttem, folyt rólam a víz, meg a smink, (muszáj volt, mert nyáron mindig tök vörös a fejem, alapból. o.O xd), éhes voltam meg szomjas is, meg nem is hallottam semmit se.
Egyébként szombaton előreláthatólag nem leszek.
Mindenki szenved a melegtől, én amikor kit játszottam a kiscicámmal akkor is folyt rólam a víz de volt nálam jó hideg Coca-cola.
2013. június 20. 13:08
Ben Dover a HCW Hardcore bajnoka. Ő szidta Szegedet megint
május 18-án
2013. június 20. 13:09
The Rock és a Hercules rendezője és annak felesége, az ősz hajú tatát nem ismerem.
2013. június 20. 13:18
Na én megyek ebédelni és egy kicsit dögönyözöm a kiscicát ha nem mászott vissza a szomszédba. Ma még leszek, sziasztok.
2013. június 20. 19:31
Sziasztok!
Ez a mai nap... ma be kellett menni tanévzáróra,olyan rhadt meleg volt,nyári alkalmi ruhába mentem be,mások hétköznapi ruhában voltak,hát jól van
A végén4 osztálytársammal elmentünk sütizni,puncsos sütit ettem
Domcsi,szó volt Cegléd is
Lehet,de nem biztos,hogy páran elmegyünk oda a standra,de lehet,hogy nem... És holnap mehetek le a sportpályára találkozni az osztálytársaimmal és lehet,hogy ott lesz Kristóf
Ez a mai nap... ma be kellett menni tanévzáróra,olyan rhadt meleg volt,nyári alkalmi ruhába mentem be,mások hétköznapi ruhában voltak,hát jól van
Kapcsolódó sztárok
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Négy éve nem léptek együtt a vörös szőnyegre.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Zokogott a fia ballagásán: fotók a meghatódott Jennifer Lopezről
Zokogott a fia ballagásán: fotók a meghatódott Jennifer Lopezről
Az énekesnő ott szurkolt a ballagáson.