Starity

Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) 2010

70 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 16. 13:23 #41
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (nicol bellox @ 2013.04.16. 12:54)
Csak nem Te is megnézted előre a részeket : ) ?! Vagy elolvastad a történetet? 
Én már olyan kíváncsi voltam, hogy előre el is olvastam, hogy mi lesz, meg meg is néztem törökül jó pár részt : D 
Azt hiszem egyre jobban kezdem imádni ezt a sorozatot  blush.gif  smileeee.gif

De, bele-belenézegettem a későbbi részekbe, bár leginkább csak találomra. Inkább a sorozat képeit nézegetem és ha izgalmas momentumot vélek felfedezni, belepillantok az adott epizódba.
Meg beleolvastam a sztoriba is, külföldi oldalakon utánanéztem 1-1 szereplő leírásának. Van kifejezetten a sorozatnak egy saját "wikije", nagyon ötletes. rohog.gif
Illetve hát hála a sorozatnak, kedvet csináltak hozzá, pontosabban felkeltették az érdeklődésemet az oszmán történelem iránt, így hiteles forrásokban (nem Wiki) is elkezdtem utánanézni, ki-kicsoda volt és mik voltak az eredeti események, amik megihlették a sorozat alkotóit. Ebből kifolyólag rengeteg dolgot megtudtam, mi lesz később, hiszen a sorozat valljuk be, ahhoz képest, hogy szórakoztatni szeretne elsősorban, nagyon is a valós szálak mentén halad, vagyis rengeteg történelmileg hiteles, vagy legalábbis ahhoz közelítő dolgot prezentál. Kisebb-nagyobb módosítások vannak benne, de alapvetően a lényeg ugyanaz.

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom szeretni ezt a sorozatot. Amikor az előzetesét adták, elkönyveltem egy telenovella-szerű marhaságnak. Az első részt nem is néztem meg, de egy hét múlva az új előzetest látva gondoltam, belenézek. Ha már fikázok valamit, akkor legyen alapja, ne csak úgy a levegőbe tegyem... Aztán én lepődtem meg a legjobban, hogy mennyire megtetszett és lekötött az egész. A színészek zseniálisak, a díszlet, a jelmezek és a kép pedig szintén. Minőségi munka, meg kell hagyni. Az oszmánok pedig alapjáraton - visszaemlékezve a történelem óráimra - eléggé untattak mindig is, vagy talán csak azért, mert mindig a mi szemszögünkből és csak ránk kiélezve hallottam róluk. (a magyar történelmet a mai napig nem szeretem, ritka mód unom és nem köt le) Itt viszont egy merőben más nézőpont érvényesül, ami megmutat olyat is, amiről én sosem hallhattam, pedig kár, mert piszok érdekes. Sok fogalmat például teljesen hibásan ismertem, kellett hozzá ez a sorozat, hogy tágítsam a látóterem. Sokakhoz hasonlóan én is tévhitben voltam például a háremmel kapcsolatban... Egyáltalán nem szexrabszolgák összességét jelenti, sokkal több, nagyobb, szélesebb körű ennél, s ezek a nők csak egy kis részei a háremnek... Na, de lényeg a lényeg, jó, hogy eljutott ide is a széria, legalább megvolt a motíváció, hogy ebbe az irányba is tanuljak új dolgokat. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2013. április 20. 19:00 #42
Fannii98
Fannii98

Státuszképzelj ide egy nyálas szöveget
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 723
Csatolások: 653
Azonosító: 187982
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.16. 08:03)

Nekem is Hürrem Nigar mellett a kedvenc női karakterem. Igaz, eléggé megosztó Alexandra személye és egyelőre többen utálják, mint kedvelik. De szerintem teljesen érthető a viselkedése. Valószínűleg mi sem nagyon cselekedtünk volna máshogy akkor, ebben a helyzetben... A későbbiekben pedig egyre szimpatikusabb lesz, ahogyan a gyermekeiért és a férjéért küzd.
Én is várom a mai részt. Tegnap láttam először az új előzetest. :) Annyira helyes Hürrem, ahogy a szultán mellett az ágyban mondja neki, hogy akar tőle még egy fiút... :D Nem is sejti, hogy a következő egy kislány lesz... :)
Amúgy én úgy tudom, hogy Hürrem nem végez Gülnivel. Valóban csúnyán elbánik vele, de nem öli meg. Sőt, valahol ki is fognak békülni, igaz, olyan jóban már nem lesznek... Ha minden igaz, Gülsah fog majd egyszer végezni Gülnihallal...

Sajnos sok utálója van valóban Hürremnek, de teljesen igazad van, abban az időben szerintem is sokan hasonlóan cselekedtek volna.
Ja, azóta már kiderült, hogy "csak" savval kente be a prémet, ami jól lemarta Gülnihal arcát... Sajnálom meg minden, de mikor a szultánhoz kellett mennie először megijedt, majd örült, szóval egy kicsit megérdemelte amit kapott..
Gülsah? Az hogy lehet? Őt nem elküldték valami másik palotába, miután megölt egy lányt?
Teljesen sorozat-függő lettem(és voltam is), néha előre megnézek egy-egy részt törökül, mert annyira kíváncsi vagyok rá.:D
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. április 22. 07:42 #43
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Fannii98 @ 2013.04.20. 19:00)
Gülsah? Az hogy lehet? Őt nem elküldték valami másik palotába, miután megölt egy lányt?

Az nem jelent semmit. Hürrem is át fog költözni másik palotába. Össze fognak még futni a szálak. smileeee.gif
2013. április 23. 12:10 #44
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Te jó ég, akkora marhaságot álmodtam az este... _nevet.gif
Mindennek kiindulópontja az lehetett, hogy tegnap este megint belepillantottam a múlt szerdai rész bizonyos jeleneteibe, meg találtam magamról egy képet még régebbről a gépen, amin totál zöld ruhában vagyok...
Az álmom szerint egy iskolai tanteremszerűségben voltunk (talán drámaóra volt?), én úgy néztem ki, mint a képen. Hülyéskedtek rajtam, hogy Esmeralda, meg ilyenek... Pff. Voltak ott mindenféle más csajok is rajtam kívül. Meg Halit. Szal' ilyen háremszerűség volt, kicsit színpadias keretek között a modern valóságban... Lényeg a lényeg, nem emlékszem pontosan, de "Szulejmános" jelenetek voltak és Halit volt a padisah, of course. És én lettem kiválasztva... rofl.gif
Tök jól elbeszélgettünk, nevetgéltünk, meg minden... blush.gif

Hogy álmodhattam össze ezeket?! ohmy.gif rohog.gif
2013. április 23. 14:55 #45
Fannii98
Fannii98

Státuszképzelj ide egy nyálas szöveget
Hozzászólás: 723
Csatolások: 653
Azonosító: 187982
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.22. 07:42)
Az nem jelent semmit. Hürrem is át fog költözni másik palotába. Össze fognak még futni a szálak. :)

Ejha, nem is gondoltam volna, hogy egyszer kiköltözik a palotából. :)
2013. április 23. 18:14 #46
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Fannii98 @ 2013.04.23. 14:55)
Ejha, nem is gondoltam volna, hogy egyszer kiköltözik a palotából. smileeee.gif

Nézz utána a történelmi tényeknek. Ott olvashatsz erről. A régi palotában tűz üt ki, így költözik Hürrem a Topkapi Palotába... smileeee.gif
2013. április 23. 20:36 #47
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Bevallom,én nem igazán szeretem/szerettem a történelmi filmeket,sorozatokat,de ez felkeltette a figyelmemet,így gondoltam megnézem az első részt (főleg Halit miatt,mert őt a Seherezádéban láttam,bár az a sorozat nem tetszett) Már az első rész nagyon megtetszett,és kíváncsi voltam mi lesz,azóta minden héten megnézem,és nagyon szeretem..smileeee.gif
2013. április 24. 09:38 #48
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (JadeB @ 2013.04.23. 20:36)
Bevallom,én nem igazán szeretem/szerettem a történelmi filmeket,sorozatokat,de ez felkeltette a figyelmemet,így gondoltam megnézem az első részt (főleg Halit miatt,mert őt a Seherezádéban láttam,bár az a sorozat nem tetszett) Már az első rész nagyon megtetszett,és kíváncsi voltam mi lesz,azóta minden héten megnézem,és nagyon szeretem..smileeee.gif

Én szeretem alapvetően, bár tényleg jónak (= nekem jónak) kell lennie ahhoz, hogy le is kössön. Láttam már nem egy vacak próbálkozást. Sajnos elég népszerű műfaj és boldog-boldogtalan belevágja a fejszéjét, az is, akinek nem kellene...
Én az első részt nem láttam. Csak a másodikat. Amikor reklámozták, én ezt elkönyveltem valami telenovella-szerű marhaságnak, aztán amikor a következő rész előzetesét adták, kicsit fúrni kezdte az oldalamat, meg hát úgy voltam vele, csak akkor szidjak valamit, vagy szóljak le, ha legalább láttam is valamit belőle. Ezen felbuzdulva megnéztem a következő szerdán és leesett tőle az állam, de pozitív értelemben. Azóta "rabja vagyok". biggrin.gif
Halitot nem ismertem korábbról, mert én meg nem néztem a Seherezádét. Mondjuk azóta sem vettem rá magam, még miatta sem. Kíváncsiságból megnéztem pár jelenetet az interneten, meg egyszer elcsíptem a Super tv2-n egy picit belőle, de hamar arrébb kapcsoltam. Halit nagyon jó pasi, de nem kötött le az a film és inkább hagytam. Attól, hogy kedvelek egy színészt, még nem vagyok köteles megnézni tőle mindent, kritika nélkül... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. április 24. 17:17 #49
JadeB
JadeB
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.24. 09:38)
Én szeretem alapvetően, bár tényleg jónak (= nekem jónak) kell lennie ahhoz, hogy le is kössön. Láttam már nem egy vacak próbálkozást. Sajnos elég népszerű műfaj és boldog-boldogtalan belevágja a fejszéjét, az is, akinek nem kellene...
Én az első részt nem láttam. Csak a másodikat. Amikor reklámozták, én ezt elkönyveltem valami telenovella-szerű marhaságnak, aztán amikor a következő rész előzetesét adták, kicsit fúrni kezdte az oldalamat, meg hát úgy voltam vele, csak akkor szidjak valamit, vagy szóljak le, ha legalább láttam is valamit belőle. Ezen felbuzdulva megnéztem a következő szerdán és leesett tőle az állam, de pozitív értelemben. Azóta "rabja vagyok". biggrin.gif
Halitot nem ismertem korábbról, mert én meg nem néztem a Seherezádét. Mondjuk azóta sem vettem rá magam, még miatta sem. Kíváncsiságból megnéztem pár jelenetet az interneten, meg egyszer elcsíptem a Super tv2-n egy picit belőle, de hamar arrébb kapcsoltam. Halit nagyon jó pasi, de nem kötött le az a film és inkább hagytam. Attól, hogy kedvelek egy színészt, még nem vagyok köteles megnézni tőle mindent, kritika nélkül... biggrin.gif

Osztom a véleményed! thumbsup.gif Én is inkább így vagyok a történelmi filmekkel..smileeee.gif
Nekem az a szokásom,hogyha az ajánló,ismertető vagy egy színész miatt megtetszik a sorozat,akkor az első részt megnézem,ha nem jön annyira be,akkor adok egy második esélyt neki,megnézem a következő részt.Lehet hülyeség,vagy nem jó szokás,én az első rész alapján levonom,hogy értelmes-e (szerintem) a sorozat,és van-e értelme nézni,avagy tetszik-e..Nekem tetszett az első rész,(sőt ha jól emlékszem,az még hosszabb volt,mint a többi,mert másfél órás volt..) azóta mindig rászánom az időt és szerdánként megnézem..smileeee.gif
Én a Seherezádét megnéztem,bár dög unalom egy sorozat volt..Néha volt benne egy-egy izgalmasabb rész,de semmi több..nem is értem,hogy tudták olyan sok részesre elhúzni..
2013. április 25. 07:27 #50
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (JadeB @ 2013.04.24. 17:17)
Osztom a véleményed! thumbsup.gif Én is inkább így vagyok a történelmi filmekkel..smileeee.gif
Nekem az a szokásom,hogyha az ajánló,ismertető vagy egy színész miatt megtetszik a sorozat,akkor az első részt megnézem,ha nem jön annyira be,akkor adok egy második esélyt neki,megnézem a következő részt.Lehet hülyeség,vagy nem jó szokás,én az első rész alapján levonom,hogy értelmes-e (szerintem) a sorozat,és van-e értelme nézni,avagy tetszik-e..Nekem tetszett az első rész,(sőt ha jól emlékszem,az még hosszabb volt,mint a többi,mert másfél órás volt..) azóta mindig rászánom az időt és szerdánként megnézem..smileeee.gif 
Én a Seherezádét megnéztem,bár dög unalom egy sorozat volt..Néha volt benne egy-egy izgalmasabb rész,de semmi több..nem is értem,hogy tudták olyan sok részesre elhúzni..

Én sajnos vagy nem sajnos vagyok annyira kritikus, hogy még az első részre sem veszem a fáradtságot, ha valami nagyon nincs ínyemre. Bár mentségemre szolgáljon, elég jó orrom van kiszagolni, hogy mi az, ami nagyon nem tetszene. Néha-néha mellélövök, de általában kevesebbet vesztek, mintha megnézném. biggrin.gif

Értem. És a Seherezádé tulajdonképpen miről szólt? Azt tudom, hogy ott is Halit volt a férfi főhős. (meg hogy a filmbéli partnernőjével a valóságban is összejöttek, összeházasodtak és gyermekük is született) tongue.gif Szerelmi intrikákról szólt a sztori? Mert amelyik részbe én belenéztem, abban nagyjából az volt, hogy a nők sírtak a pasik szemétségei miatt, a pasik meg komoly és nagy üzleti ügyek felett ültek valami design-os irodában. laugh.gif

Júj, a tegnapi félrész remek volt. Szakadtam a röhögéstől. Ennyi poént egyszerre... Lehetne gyakrabban is. smileeee.gif Kedvencem volt Hürrem és a javasasszony, a szultán és a velencei követ, na meg persze Ibrahim és a matrakos. rofl.gif Plusz egyre jobban csippantom Lali királyt. Annyira nem emlékeztet a mi királyunkra, hogy az már szép... biggrin.gif De nem kritizálni akarom, nekem így is rendben van. Nem zavar. Van humorérzékem. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Riley13
2013. április 25. 16:12 #51
JadeB
JadeB
Hát a Seherezádénak kb. annyi volt a története,hogy a nőnek a kisfia súlyos beteg és nagyon sok pénz a műtét, Onur (Halit karaktere) pedig ad neki pénzt,ha együtt töltenek egy éjszakát..de ezt már az első 5 részben ellőtték,úgyhogy utána már alig volt benne értelmes rész..veszekedtek,kibékültek...és ezt egy csomószor mint a telenovellákban..Nagyon uncsi volt!biggrin.gifD Amennyire emlékszem még belőle,hogy Onur megtudta,hogy van egy lánya..meg az esküvőjükön vetélt el Seherezád,volt benne rablás is..hát kb. 40 részenként raktak bele valami újdonságot!biggrin.gif
Szóval,nagyon sokat nem vesztettél,még ha Halit rajongó is vagy..biggrin.gif
2013. április 26. 07:36 #52
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (JadeB @ 2013.04.25. 16:12)
Hát a Seherezádénak kb. annyi volt a története,hogy a nőnek a kisfia súlyos beteg és nagyon sok pénz a műtét, Onur (Halit karaktere) pedig ad neki pénzt,ha együtt töltenek egy éjszakát..de ezt már az első 5 részben ellőtték,úgyhogy utána már alig volt benne értelmes rész..veszekedtek,kibékültek...és ezt egy csomószor mint a telenovellákban..Nagyon uncsi volt!biggrin.gifD Amennyire emlékszem még belőle,hogy Onur megtudta,hogy van egy lánya..meg az esküvőjükön vetélt el Seherezád,volt benne rablás is..hát kb. 40 részenként raktak bele valami újdonságot!biggrin.gif
Szóval,nagyon sokat nem vesztettél,még ha Halit rajongó is vagy..biggrin.gif

Wow. Köszi a recenziót. biggrin.gif Hát így tényleg nem bánom, hogy nem álltam neki megnézni. rohog.gif Pedig az alapötlete egész jó. Filmnek még meg is néztem volna, de sorozatnak szerintem is túlzás...
Akkor ilyen himpellér, hímsoviniszta röfi volt benne a drága? rohog.gif Nahát-nahát... rohog.gif (Azért a padisah szerepe ilyen szempontból sokkal jobban áll neki. Ott is lehet hódító, mindkét értelemben. biggrin.gif )
2013. április 26. 14:36 #53
JadeB
JadeB
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.26. 07:36)
Wow. Köszi a recenziót. biggrin.gif Hát így tényleg nem bánom, hogy nem álltam neki megnézni. rohog.gif Pedig az alapötlete egész jó. Filmnek még meg is néztem volna, de sorozatnak szerintem is túlzás...
Akkor ilyen himpellér, hímsoviniszta röfi volt benne a drága? rohog.gif Nahát-nahát... rohog.gif (Azért a padisah szerepe ilyen szempontból sokkal jobban áll neki. Ott is lehet hódító, mindkét értelemben. biggrin.gif )

Nagyon szívesen!biggrin.gif Egy filmbe simán elment volna,de ha már igazán sorozatot akartak,akkor valamivel még feldobhatták volna..biggrin.gif De az ezer,hogy Szulejmán szerepe jobban áll neki,plusz szerintem jobban is játssza!smileeee.gif
2013. április 26. 14:47 #54
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.23. 12:10)
Te jó ég, akkora marhaságot álmodtam az este... _nevet.gif
Mindennek kiindulópontja az lehetett, hogy tegnap este megint belepillantottam a múlt szerdai rész bizonyos jeleneteibe, meg találtam magamról egy képet még régebbről a gépen, amin totál zöld ruhában vagyok...
Az álmom szerint egy iskolai tanteremszerűségben voltunk (talán drámaóra volt?), én úgy néztem ki, mint a képen. Hülyéskedtek rajtam, hogy Esmeralda, meg ilyenek... Pff. Voltak ott mindenféle más csajok is rajtam kívül. Meg Halit. Szal' ilyen háremszerűség volt, kicsit színpadias keretek között a modern valóságban... Lényeg a lényeg, nem emlékszem pontosan, de "Szulejmános" jelenetek voltak és Halit volt a padisah, of course. És én lettem kiválasztva... rofl.gif
Tök jól elbeszélgettünk, nevetgéltünk, meg minden... blush.gif 
Hogy álmodhattam össze ezeket?! ohmy.gif rohog.gif

Jó kis álom lehetett : ) : D Azt hiszem ha sokat gondolunk valamire, vagy pl szeretünk valamit, akkor arról álmodhatunk is : ) Azért majd ha folytatódik az álmod, feltétlenül meséld el, kíváncsi vagyok blush.gif smileeee.gif
Én múltkor sokat tanultam közgázra, erre este azt álmodtam, hogy a könyvelési események kis buborékokba szállingóznak a fejem felett : D Na ez viszont rossz álom volt : D
2013. április 26. 15:01 #55
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.16. 13:23)
De, bele-belenézegettem a későbbi részekbe, bár leginkább csak találomra. Inkább a sorozat képeit nézegetem és ha izgalmas momentumot vélek felfedezni, belepillantok az adott epizódba.
Meg beleolvastam a sztoriba is, külföldi oldalakon utánanéztem 1-1 szereplő leírásának. Van kifejezetten a sorozatnak egy saját "wikije", nagyon ötletes. rohog.gif
Illetve hát hála a sorozatnak, kedvet csináltak hozzá, pontosabban felkeltették az érdeklődésemet az oszmán történelem iránt, így hiteles forrásokban (nem Wiki) is elkezdtem utánanézni, ki-kicsoda volt és mik voltak az eredeti események, amik megihlették a sorozat alkotóit. Ebből kifolyólag rengeteg dolgot megtudtam, mi lesz később, hiszen a sorozat valljuk be, ahhoz képest, hogy szórakoztatni szeretne elsősorban, nagyon is a valós szálak mentén halad, vagyis rengeteg történelmileg hiteles, vagy legalábbis ahhoz közelítő dolgot prezentál. Kisebb-nagyobb módosítások vannak benne, de alapvetően a lényeg ugyanaz.
Sosem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom szeretni ezt a sorozatot. Amikor az előzetesét adták, elkönyveltem egy telenovella-szerű marhaságnak. Az első részt nem is néztem meg, de egy hét múlva az új előzetest látva gondoltam, belenézek. Ha már fikázok valamit, akkor legyen alapja, ne csak úgy a levegőbe tegyem... Aztán én lepődtem meg a legjobban, hogy mennyire megtetszett és lekötött az egész. A színészek zseniálisak, a díszlet, a jelmezek és a kép pedig szintén. Minőségi munka, meg kell hagyni. Az oszmánok pedig alapjáraton - visszaemlékezve a történelem óráimra - eléggé untattak mindig is, vagy talán csak azért, mert mindig a mi szemszögünkből és csak ránk kiélezve hallottam róluk. (a magyar történelmet a mai napig nem szeretem, ritka mód unom és nem köt le) Itt viszont egy merőben más nézőpont érvényesül, ami megmutat olyat is, amiről én sosem hallhattam, pedig kár, mert piszok érdekes. Sok fogalmat például teljesen hibásan ismertem, kellett hozzá ez a sorozat, hogy tágítsam a látóterem. Sokakhoz hasonlóan én is tévhitben voltam például a háremmel kapcsolatban... Egyáltalán nem szexrabszolgák összességét jelenti, sokkal több, nagyobb, szélesebb körű ennél, s ezek a nők csak egy kis részei a háremnek... Na, de lényeg a lényeg, jó, hogy eljutott ide is a széria, legalább megvolt a motíváció, hogy ebbe az irányba is tanuljak új dolgokat. biggrin.gif

Az oszmán történelem (illetve még a kultúra is) nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Rengeteget utána olvastam, és sok képet is megnéztem, na meg ügyebár pár részt megnéztem előre törökül : D
Ügyebár először nekem sem tetszett a sorozat, aztán hála nővéremnek nagyon megszerettem, sőt tényleg egyre jobban szeretem. Örülök, hogy Halit-ot választották Szulejmán szerepére, mert nagyon tehetséges, és fantasztikusan játssza a szerepét. És azok a szép kék szemek wub.gif

Viktóriáról mit gondolsz ?! : ) Meg kell hagyni, hogy gyönyörű lányt választottak a megformálójának.

Engem Ibrahim karaktere viszont nagyon zavar, őt nagyon nem szeretem..
2013. április 26. 16:53 #56
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (JadeB @ 2013.04.26. 14:36)
Nagyon szívesen!biggrin.gif Egy filmbe simán elment volna,de ha már igazán sorozatot akartak, akkor valamivel még feldobhatták volna..biggrin.gif De az ezer,hogy Szulejmán szerepe jobban áll neki,plusz szerintem jobban is játssza!smileeee.gif

Igen, sorozatnak ennyi alapcselekmény kicsit kevés. smileeee.gif

Idézet (nicol bellox @ 2013.04.26. 14:47)
Jó kis álom lehetett : ) : D Azt hiszem ha sokat gondolunk valamire, vagy pl szeretünk valamit, akkor arról álmodhatunk is : ) Azért majd ha folytatódik az álmod, feltétlenül meséld el, kíváncsi vagyok  blush.gif  smileeee.gif 
Én múltkor sokat tanultam közgázra, erre este azt álmodtam, hogy a könyvelési események kis buborékokba szállingóznak a fejem felett : D Na ez viszont rossz álom volt : D

Idézet (nicol bellox @ 2013.04.26. 15:01)
Az oszmán történelem (illetve még a kultúra is) nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Rengeteget utána olvastam, és sok képet is megnéztem, na meg ügyebár pár részt megnéztem  előre törökül biggrin.gif 
Ügyebár először nekem sem tetszett a sorozat, aztán hála nővéremnek nagyon megszerettem, sőt tényleg egyre jobban szeretem. Örülök, hogy Halit-ot választották Szulejmán szerepére, mert nagyon tehetséges, és  fantasztikusan játssza a szerepét. És azok a szép kék szemek wub.gif 
Viktóriáról mit gondolsz  ?! : ) Meg kell hagyni, hogy gyönyörű lányt választottak a megformálójának. 
Engem Ibrahim karaktere viszont nagyon zavar, őt nagyon nem szeretem..

Igen, tényleg nem volt rossz álom. smileeee.gif Amúgy szívesen elmesélem, ha álmodok még ilyet, bár nem hiszem, hogy fogok nagyon ritkán szoktam álmodni. blink.gif Amúgy a minap nekem is volt egy álmom, a munkahelyem kapcsán. Épp költöztetek és álmomban is azt csináltam. Hát... Az se volt egy fahintos... rohog.gif

Na látod, már ezért megérte. Én szeretem az inspiráló dolgokat. Kevés ilyen van, pláne nálunk és pláne a kereskedelmi tévéken, de annak nagyon örülök, hogy ide is eljutott a széria. Azon megmondom őszintén, picit meglepődtem, hogy ilyen nagyon sikeres. Vagyis hogy valahol pontosan értem, de bennem volt ez a "tucatközízlés" gondolat és akkor jön egy Muhteşem Yüzyıl, mit jön, berobban. És azért ennek örülök. A maga műfajában nagyon is jó és értékes darab és üdvözítően hat rám, hogy sikeres. Inkább ez, mint a sok szemét műsor. blink.gif
Halit szemeit ne is emlegesd, mert kiskanállal kell összeszedni. wub.gif rohog.gif Hát valami elképesztő szemekkel áldotta meg a jó Allah... rohog.gif (illetve hát nem tudom, hogy civilben milyen hitet gyakorol, kiben-miben hisz, hisz-e egyáltalán) Komolyan mondom, látni lehet sok szép szempárt, de az övé az valami elképesztően gyönyörű. És lehet csúfolni, hogy bandzsa, meg "kaméleon", de szerintem egyáltalán nem az. Én el tudnám nézegetni a nap 24 órájában, azt hiszem. _nevet.gif

Viktória? Hát, nem tudom. Én nem kifejezetten látom olyan nagyon gyönyörűnek. De csúnyának sem! Nekem, mint nőnek, olyan átlagos kategória. Sőt, ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor a sorozatban a szerintem legszebb, legnőiesebb nő az a Válide. Nem tudom miért, de olyan kifinomult, elegáns és komoly... És nekem ez tetszik. biggrin.gif
2013. április 26. 19:42 #57
JadeB
JadeB
Most csíptem el (igaz,hogy csak az utolsó pár másodpercre figyeltem fel) de ha jól hallottam,hétfőn este a Fókuszban,interjú lesz Halittal és Meryem-mel is!
2013. április 26. 20:49 #58
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (JadeB @ 2013.04.26. 19:42)
Most csíptem el (igaz,hogy csak az utolsó pár másodpercre figyeltem fel) de ha jól hallottam,hétfőn este a Fókuszban,interjú lesz Halittal és Meryem-mel is!

Akkor majd RTLMostolok, mert nem hiszem, hogy el tudom csípni. De szuper, köszi, hogy szóltál! smileeee.gif
2013. április 27. 10:20 #59
JadeB
JadeB
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.26. 20:49)
Akkor majd RTLMostolok, mert nem hiszem, hogy el tudom csípni. De szuper, köszi, hogy szóltál! smileeee.gif

Hupsz,most láttam,hogy nem is hétfő este lesz,hanem ma este! A törökökről lesz szó,és ők is benne lesznek!
2013. április 27. 10:33 #60
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.26. 16:53)

Igen, tényleg nem volt rossz álom. smileeee.gif Amúgy szívesen elmesélem, ha álmodok még ilyet, bár nem hiszem, hogy fogok nagyon ritkán szoktam álmodni. blink.gif Amúgy a minap nekem is volt egy álmom, a munkahelyem kapcsán. Épp költöztetek és álmomban is azt csináltam. Hát... Az se volt egy fahintos... rohog.gif
Na látod, már ezért megérte. Én szeretem az inspiráló dolgokat. Kevés ilyen van, pláne nálunk és pláne a kereskedelmi tévéken, de annak nagyon örülök, hogy ide is eljutott a széria. Azon megmondom őszintén, picit meglepődtem, hogy ilyen nagyon sikeres. Vagyis hogy valahol pontosan értem, de bennem volt ez a "tucatközízlés" gondolat és akkor jön egy Muhteşem Yüzyıl, mit jön, berobban. És azért ennek örülök. A maga műfajában nagyon is jó és értékes darab és üdvözítően hat rám, hogy sikeres. Inkább ez, mint a sok szemét műsor. blink.gif 
Halit szemeit ne is emlegesd, mert kiskanállal kell összeszedni. wub.gif rohog.gif Hát valami elképesztő szemekkel áldotta meg a jó Allah... rohog.gif (illetve hát nem tudom, hogy civilben milyen hitet gyakorol, kiben-miben hisz, hisz-e egyáltalán) Komolyan mondom, látni lehet sok szép szempárt, de az övé az valami elképesztően gyönyörű. És lehet csúfolni, hogy bandzsa, meg "kaméleon", de szerintem egyáltalán nem az. Én el tudnám nézegetni a nap 24 órájában, azt hiszem. _nevet.gif 
Viktória? Hát, nem tudom. Én nem kifejezetten látom olyan nagyon gyönyörűnek. De csúnyának sem! Nekem, mint nőnek, olyan átlagos kategória. Sőt, ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor a sorozatban a szerintem legszebb, legnőiesebb nő az a Válide. Nem tudom miért, de olyan kifinomult, elegáns és komoly... És nekem ez tetszik. biggrin.gif

Áá pedig jó lenne ha tovább álmodnád, biztos jó kis sztori sülne ki belőle : P : D
Az komoly,hogy még álmodban is dolgozol : D Egyébként nekem eddig 3x nagyon hosszú és érdekes álmom volt, emlékszem amint felkeltem egyből leírtam az egészet amire emlékeztem, nehogy elfelejtsem, ha érdekel megírom privibe wink.gif
Engem csak az zavar picit, hogy későn adják, jobban örülnék ha pl 7-8 körül adnák, akkor szerintem többen is néznék, bár ígyis elég nagy a nézettsége. Mondjuk annak is örülnék, ha egy héten nem csak 1 részt adnának, hanem pl minden nap lenne Szulejmán, vagy legalább minden másnap. Nem tudom, de így olyan lassan haladnak a részek az RTL-en. Na meg tényleg inkább ezt adják, mint a sok nézhetetlen műsort, amitől már a falra lehetne mászni
"Hát valami elképesztő szemekkel áldotta meg a jó Allah", ez jó volt rohog.gif rohog.gif Ezen most jót mosolyogtam, köszi wink.gif biggrin.gif Szerintem sem bandzsa, én legalábbis nem vettem észre, én már úgy elvesztem a szemeiben, hogy igaziból engem az sem érdekelne ha az lenne blush.gif biggrin.gif
Igen Válide tényleg nagyon szép, épp azt néztem egyik részben, hogy korához képest annyira jól tartja magát, sok fiatalt maga után hagyva. smileeee.gif
70 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!