Összegyűjtöttük a leggyakoribb mondásokat, amelyek szülőktől származnak, és utánanéztünk, vajon valóban igazat állítanak-e.
A teljes cikkhez kattints ide!
A hat legértelmetlenebb dolog, amit a szülők mondanak
2013. február 05. 15:02
2013. február 05. 15:08
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Marha jó cikk lett!
2013. február 05. 15:09
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
de jó cikk lett:DD egyébként, én tudnák még anyámtól egy pár értelmetlen mondást írni.. a kedvencem az, mikor mondja: "Én olyan szeretnék lenni, mint a barátnőd." - Másnap múlva mondok neki valamit ami nem tetszik neki, és ez a válasz: "Tudjad kivel beszélsz kislányom, én nem a barátnőd vagyok!"
1 felhasználónak tetszik:
leyla113
2013. február 05. 15:17
hát eddig ez a legnagyobb hülyeség , de mégis igaz xd
2013. február 05. 15:20
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline |
Szuper cikk lett! Hogy ez mennyire igaz..
2013. február 05. 15:21
Ez a kislányos ügy de durva ! Amúgy bár olyan szoktam lenni néha, mint egy 8 éves én is sokkal éretebb vagyok a koromnál.
2013. február 05. 15:25
az utolsó nagyon tetszik , és a mi generációnk sokkal fejlettebb mint a szülőké xD vicces , de sok igazság van ezekben , jó cikk lett , feldobta a napom
2013. február 05. 15:26
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
A végén az a 12 éves kiscsajos tök durva!!
2013. február 05. 15:29
Ennél nagyobb hülyeséget életemben nem hallottam, ezt a cikket is tuti valami lázongó hülyék találták ki, (már nem a szerzőre gondolok, félreértés ne essen), de nehogy egy 11 éves intelligensebb legyen mint a szülő, vagy értelmesebb, mindegy, attól, hogy testileg/fizikailag érettebb, szerintem az agya nem lesz tele se ésszel, se tapasztalattal. Pláne a pénz nem fán terem téma, hát nem szó szerint kell érteni, ebből is látszik az értelmi színvonal. A többihez meg inkább nem is szólok hozzá...
2013. február 05. 15:34
evil.girl-4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 186085 offline |
mijen igaz
2013. február 05. 15:39
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
1.Ezt nem szó szerint kell venni, hogy mint a gyümölcs, ott van a fán és csak leszeded, hanem meg kell érte dolgozni.
2.Ezt pedig úgy értik, hogy ha csak hülyeséget tudsz beszélni, inkább ne is mond ki. Gyakran hallom én is a suliban, mikor a tanár ezt mondja az osztálytársaimnak.
3.Jó, oké, ez a másik hülyeség. Csak nézzük meg egy pl. egy középiskolában, hogy egyre romlik a színvonal. Pl. az én sulimba olyanokat felvettek, hogy nyolcadikban alig volt hármas (és ez egy elég erős iskola [volt...valamikor]), aztán megbukott kilencből. Hát akkor az is marhára okos, és egyre több ilyen van.
4.Ezzel a szöveggel rá akarják venni a gyereket, hogy becsülje meg az ételt, ne dobja ki, ne pazaroljon.
5.Ezt nem is értem??!
6.Azt, hogy zárkózott vagy, nem úgy értik, hogy sokat ül a gép előtt, hanem hogy alig beszél a szülőkkel, semmint se mond el. Ez nem feltétlenül a gép hibája, ha sokat van a szabadban, lehet akkor is zárkózott, ha hazamegy.
Elnézést, de ez a cikk egy nagy marhaság.
2.Ezt pedig úgy értik, hogy ha csak hülyeséget tudsz beszélni, inkább ne is mond ki. Gyakran hallom én is a suliban, mikor a tanár ezt mondja az osztálytársaimnak.
3.Jó, oké, ez a másik hülyeség. Csak nézzük meg egy pl. egy középiskolában, hogy egyre romlik a színvonal. Pl. az én sulimba olyanokat felvettek, hogy nyolcadikban alig volt hármas (és ez egy elég erős iskola [volt...valamikor]), aztán megbukott kilencből. Hát akkor az is marhára okos, és egyre több ilyen van.
4.Ezzel a szöveggel rá akarják venni a gyereket, hogy becsülje meg az ételt, ne dobja ki, ne pazaroljon.
5.Ezt nem is értem??!
6.Azt, hogy zárkózott vagy, nem úgy értik, hogy sokat ül a gép előtt, hanem hogy alig beszél a szülőkkel, semmint se mond el. Ez nem feltétlenül a gép hibája, ha sokat van a szabadban, lehet akkor is zárkózott, ha hazamegy.
Elnézést, de ez a cikk egy nagy marhaság.
1 felhasználónak tetszik:
leyla113
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni