Ragnar már nagyon nem tetszik nekem, az ő karaktere változott a legtöbbet a sorozatban. Meg szerintem Rolloról is lehetett már gondolni, hogy megteszi ezt a lépést, és így legalább tudjuk, miről is fog szólni a következő évad. Örülök neki, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a testvérpár közötti nézeteltérésre is.
Én alapvetően az eleje óta Rollo párti vagyok, tényleg nem egy nemes szívű ember és sokszor nem is tűnik túl talpraesettnek, de nagyon sokat ki lehet a karakteréből hozni, és ez az, akire az eleje óta várok. Remélem végre a sarkára áll és egy kicsit megismerhetjük a keményebb, sötétebb oldaláról is.
Viszont idegesít, hogy most hoztak be egy új szerelmi szálat Aslaug és Ragnar között. Azért ez is rendesen be fog kavarni, és erre még várhatunk egy évet.

A másik pedig a járvány. Igazából nem volt különösebb szerepük, illetve jelentősége a karaktereiknek, csak töltelék voltak a szériában, mégis sajnáltam, hogy elvesztettük Thyrit és Gydát. Tudom, hogy a drámai hatás fokozása végett iktatták ki őket, de nem tudom, valahogy mégis hiányozni fognak. Ráadásul a Ragnar és Lagertha közötti viszony is csak rosszabb lesz, ha értesül a lánya haláláról.
Jujj..mik lesznek még itt. Kíváncsi vagyok, haza viszi e a jarl Aslaugot, akkor nagy hajtépésre számíthatunk szerintem.