3x06 - Born Again
Vikings / Vikingek (2013 - 2020)
2016. március 14. 21:03
Idézet (Bessie @ 2016.02.05. 21:00)
Nagyon kiakadtam mikor megláttam a múlt héten! Nagyon remélem hogy nem azt jelenti amire gondolok!!!!!!

Hááá mindenképp vannak benne rejtett utalások Ragnar sorsára nézve főleg ami a kígyókat illeti.

2016. március 14. 21:45
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15446 Csatolások: 65364 Azonosító: 27941 ![]() |
Látod, én pont fordítva tudom. Legalábbis még a sorozat kezdetén olvastam egy olyan cikket, miszerint nem véletlenül címe a vikingek, és nem Ragnar Lothbrock. És habár kétségkívül nagy szerepe van a szériában Ragnarnak, de a többieknek is, hisz szerintem Athelstant, Björnt, Rollót, Flokit, Lagerthát is mind megszerettük. De a történet szempontjából nagyon izgat hogy a srácok hogyan is bosszulnák meg apjukat. Habár tuti ki fogok borulni, amint Ragnart a kígyók közé vetik.
Szerencsére Ivar is picike még, egy darabig remélem nem fog felnőni. És igen fel kell épülnie Ragnarnak, de basszus alig várom hogy visszatérjen Wessexbe és Párizsba. Lesz meglepi mindenhol. Ja és még egyszer meg kell nősülnie Ragnarnak. Úristen, az a pali hány gyereket szórt szerte szét a világban?

Szerencsére Ivar is picike még, egy darabig remélem nem fog felnőni. És igen fel kell épülnie Ragnarnak, de basszus alig várom hogy visszatérjen Wessexbe és Párizsba. Lesz meglepi mindenhol. Ja és még egyszer meg kell nősülnie Ragnarnak. Úristen, az a pali hány gyereket szórt szerte szét a világban?

2016. március 14. 22:37
Idézet (Bessie @ 2016.03.14. 21:45)
Látod, én pont fordítva tudom. Legalábbis még a sorozat kezdetén olvastam egy olyan cikket, miszerint nem véletlenül címe a vikingek, és nem Ragnar Lothbrock. És habár kétségkívül nagy szerepe van a szériában Ragnarnak, de a többieknek is, hisz szerintem Athelstant, Björnt, Rollót, Flokit, Lagerthát is mind megszerettük. De a történet szempontjából nagyon izgat hogy a srácok hogyan is bosszulnák meg apjukat. Habár tuti ki fogok borulni, amint Ragnart a kígyók közé vetik.

heehh ez érdekes én tavaly olvastam Michael Hirst-el egy interjút ő a sorozat "atyja" és ő azt mondta hogy előreláthatólag Ragnar halála fogja lezárni a sorozatot mivel maga a sorozat alapötlete is a Ragnar legendájából meg kalandozásaiból meríti a legtöbbet.Bár ezt nem tényként közölte!

hát hallod én pedig már alig várom hogy Ivar felnőjön az egy fanatikus berszerker egy vadállat lesz aki visszatereli a norvég és dán viking nemzeteket az ősi hagyományaikhoz teljesen ellentétes nézeteket fog vallani mint az apja nem lesz olyan idealista tudni és fejlődni akaró mint Ragnar hanem egy igazi Viking vezér lesz aki ráadásul iszonyat kegyetlen is.

2016. március 14. 23:27
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15446 Csatolások: 65364 Azonosító: 27941 ![]() |
De ha az lesz, amit mondtál, nem látjuk Csonttalan Ivart, amint pusztít.
Pedig Ragnar sztoriján kívül még az övét csípem a legjobban. És tényleg nagyon nem várom Ragnar halálát, de úgy megnézném mit művelnek a fiai.
Gondolom azért akarják vele lezárni, mert drága lehet egy minőségi, jó sorozatot készíteni, ráadásul olyat, ami nem lesz unalmas egy idő után. fenébe, a SoA óta ezt a sorozatot imádtam és vártam a legjobban. nem is akarok még a végére gondolni.
Habár Csonttalan Ivarként jöhetne Charlie Hunnam akkor még boldogabb lennék.
Apropó, nézed az Outcast sorozatot? Még nem kezdtem el, de be akarom majd pótolni. Jónak tűnik és megkapta a második évadot is. Plusz Opie is ott van.
Tüntessünk a Twitteren hogy látni akarjuk Ivart is felnőttként

Gondolom azért akarják vele lezárni, mert drága lehet egy minőségi, jó sorozatot készíteni, ráadásul olyat, ami nem lesz unalmas egy idő után. fenébe, a SoA óta ezt a sorozatot imádtam és vártam a legjobban. nem is akarok még a végére gondolni.

2016. március 15. 09:45
Idézet (Bessie @ 2016.03.14. 23:27)
De ha az lesz, amit mondtál, nem látjuk Csonttalan Ivart, amint pusztít.
Pedig Ragnar sztoriján kívül még az övét csípem a legjobban. És tényleg nagyon nem várom Ragnar halálát, de úgy megnézném mit művelnek a fiai.
Habár Csonttalan Ivarként jöhetne Charlie Hunnam akkor még boldogabb lennék.
Apropó, nézed az Outcast sorozatot? Még nem kezdtem el, de be akarom majd pótolni. Jónak tűnik és megkapta a második évadot is. Plusz Opie is ott van.

áááá teljesen el vagyok telítve sorozatokkal: Black Sails,Gotham,The Walking Dead, Vikings nem sokára indúl a Daredevil áprilisban pedig jön a Banshee utána pedig már Trónok Harca plusz még ezek mellett darálom a Legend of Korra sorozatot meg az egyik kedvenc sorozatomat is újranézem az Én Claudius-t ami mindössze 1 évad és 13 epizód de így is nagyon lassan haladok vele!

hááá igen Ivarhoz még annyit hogy igen nem valószínű hogy kitart addig a sorozat míg ő ténylegesen színrelép. De amondó vagyok hogy ki kell élvezni a Vikingset mert ennyi jó nő egyetlen más sorozatban nincsen!

2016. március 15. 15:47
![]() |
Bessiefunkcionális ♑ |
múlt héten lebetegedtem, így tudtam én is behozni a lemaradásomat.
Tekintve hogy heti 6 nap dolgozok, nem meglepő.
Látod én meg a Daredevilt akarom még megnézni egyszer. Jókat hallottam róla. Attól nem beszélve hogy jön hamarosan Luke Cage is. Szerintem abba is belenézek. A Damien pilotja meg volt, és a Slasherre is sort kerítek. Az Ash vs Evil Dead nagyon bejött.
na jó, én se gondoltam hogy ő jó lenne, csak van némi hasonlóság.
De szerintem nem skandináv színész lesz, hanem amerikai. Mint szinte majdnem minden színész a sorozatban az.

na jó, én se gondoltam hogy ő jó lenne, csak van némi hasonlóság.

Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
A színész karrierje a süllyesztőhöz közeledik.