A Tudorok című sorozat rosszfiúja is megszállja Budapestet, méghozzá pár hét múlva a Drakula című sorozat forgatásának céljából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb színészáradatra számíthatunk Budapesten
2013. február 08. 16:51
én tuti el nem megyek. majd ha Robert Pattinson jön....
2013. február 08. 17:16
Egy híresség az már 'megszállás'?
Most mosolyogjak kínomban?
Most mosolyogjak kínomban?
2013. február 08. 17:22
Drakula szerelmét, Minát pedig Jessica De Gouw (Arrow) fogja alakítani. Katie meg Lucy Westenra-t.
Voltam a castingon, ugyanaz a statisztaszervező csapat tartotta, akik a Borgiákat is szokták. Rengetegen voltak és nagyon sokat kellett várni, de elvileg sok emberre van szükség. Azt mondták lesznek elegánsabb báli jelenetek és "korhűbb" (de finoman fogalmaztak:D) jelenetek.
Voltam a castingon, ugyanaz a statisztaszervező csapat tartotta, akik a Borgiákat is szokták. Rengetegen voltak és nagyon sokat kellett várni, de elvileg sok emberre van szükség. Azt mondták lesznek elegánsabb báli jelenetek és "korhűbb" (de finoman fogalmaztak:D) jelenetek.
2013. február 08. 19:21
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ez jó hír!!!!!!!!!!!!!
2013. február 08. 22:24
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
úúúristen de jó lesz:))
2013. március 31. 19:10
|
|
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline
|
Istenem istenem tejóég könyörgöm mondja valaki hogy Katie is jön,ugye igen????mert ez a cikk sajna nem ír erről de muszáj tudnom mert ha igen akkor ha törik ha szakad felkutatom!!!!!!!!!*______* valaki???
2013. április 12. 21:04
|
|
Emmelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 115190 offline
|
Kérlek ha tud valaki valami konkrétat a forgatás helyéről árulja el nekem! Nagyon szeretnék találkozni Katei Mcgrath-szal. Eddig szakdogát írtam és nem volt sok szabadidőm de nagyon szeretném felkutatni. Már egy újságírót is megkerestem hogy segítsen, de eddig semmi. Kéérlek!
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Megmagyarázták a kutya kiválasztását.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.

0 felhasználónak tetszik: