Az eredeti Disney-hercegnők I.
2013. március 01. 17:22
Nagyon jó cikk lett, nagyon érdekes dolgok vannak benne
2013. március 01. 17:23
Húha, hallottam már ezekről a verziókról, de azért a Disney-sek jobban tetszenek... vicces, hogy ilyen elvetemült dolgok jártak az emberek fejében XD. Jó cikk!
2013. március 01. 17:24
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
A Hófehérkét a Grimm-es változatban szószerint utálom. Egyszer néztem és egy életre elég volt belőle.
A többivel nnincs bajom
A többivel nnincs bajom
2013. március 01. 17:25
Lehet hogy a hamupipőke sztori jobb lett volna, ha Egyiptomban játszódik, de kitudja...
Egyébként jó cikk, tetszett és érdekes.
Egyébként jó cikk, tetszett és érdekes.
2013. március 01. 17:26
Hófehérkén kívul mindet szerettem,szeretem. A boszorkánytól mindig féltem :$
2013. március 01. 17:29
Gyerekkorom kedvenc meséi.A mai gyerekeknek is ezt,vagy ehhez hasonlót kéne nézni,nem holmi dizni csatorna által kreált személyeket,akik semmire sem tanítanak meg,csak röhögcsélnek.(bár nem nézem,csak gondolom,hogy nem értelmes dolgokat csinálnak,sőt)
2013. március 01. 17:37
kitti20018visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 3 Azonosító: 196888 offline |
De jó! Ezeket nem is tudtam.
2013. március 01. 17:40
Remek cikk lett. Gratulálok az írójának!
Én csak a Hófehérke és a Kis Hableány történetének hátteréről tudtam. A többi mesének csak az íróit tudtam, de az eredeti történeteket nem. Igaz nekem az Oroszlán király a kedvenc mesém mégis igazán élvezetes volt számomra ennek a cikknek az olvasása. Köszönöm!
Én csak a Hófehérke és a Kis Hableány történetének hátteréről tudtam. A többi mesének csak az íróit tudtam, de az eredeti történeteket nem. Igaz nekem az Oroszlán király a kedvenc mesém mégis igazán élvezetes volt számomra ennek a cikknek az olvasása. Köszönöm!
2013. március 01. 17:41
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Nagyon király cikk lett! Köszönöm Brittany, és gratula az irományhoz!
Annyit még én is hozzátennék, hogy a Herkules sztoriban, amit egész kiskoromban istenítettem, (pontosabban Herk és Megara szerelmét,) egy nagy hazugság! A görög mitológia szerint érdekházasságot kötöttek, majd miután fiaik születtek, Herkules elvesztette az eszét és önkívületi állapotban legyilkolta őket. Ezért aztán gyakorlatilag elváltak egymástól a "nagy szerelmesek" és ezek után kezdődtek a próbatételei Herkulesnek. Később pedig összejött Deianeirával!
Elég kiábrándító nemde?! Bennem egy világ omlott össze, amikor megtudtam!
Annyit még én is hozzátennék, hogy a Herkules sztoriban, amit egész kiskoromban istenítettem, (pontosabban Herk és Megara szerelmét,) egy nagy hazugság! A görög mitológia szerint érdekházasságot kötöttek, majd miután fiaik születtek, Herkules elvesztette az eszét és önkívületi állapotban legyilkolta őket. Ezért aztán gyakorlatilag elváltak egymástól a "nagy szerelmesek" és ezek után kezdődtek a próbatételei Herkulesnek. Később pedig összejött Deianeirával!
Elég kiábrándító nemde?! Bennem egy világ omlott össze, amikor megtudtam!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. március 01. 17:42
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Nagyon jó cikk lett, mint azt már mondták előttem is !
Szívesen megnézném, esetleg elolvasnám az eredeti sztorikat! Nem is tudtam ezekről, de örülök neki, hogy most már ezt is tudom ^^ #értelemértelme
Szívesen megnézném, esetleg elolvasnám az eredeti sztorikat! Nem is tudtam ezekről, de örülök neki, hogy most már ezt is tudom ^^ #értelemértelme
2013. március 01. 17:42
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Nekem a disney-s mesék közül a Hófehérke volt a kedvencem, de a grimm-féle Hófehérkét is ismertem. Bár erről a májas dologról nem is tudtam
2013. március 01. 17:46
Szeretem az ilyenfajta cikkeket.
Az eredeti történetek kicsit horrolisztikusak, de a Disney félék nagy kedvenceim voltak/vannak
Az eredeti történetek kicsit horrolisztikusak, de a Disney félék nagy kedvenceim voltak/vannak
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.