Az idei A Dal-győztes, ByeAlex Facebookon köszönte meg a sok biztatást, és elárulta, hogy az Eurovíziós Dalversenyen magyarul fog énekelni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarul fog énekelni ByeAlex
2013. március 03. 14:00
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ez tök jó. Végre valaki. Ha magyarok vagyunk, miért ne énekelhetnénk a saját nyelvünkön?
2013. március 03. 14:01
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
helyes! eddig is voltak olyanok akik a saját nyelvükön adták elő dalukat, nem fordították le angolra, akkor nem értem nekünk mért kellene?
ha már úgyse nyerünk, Alex megy ki, legyünk tényleg egyediek
ha már úgyse nyerünk, Alex megy ki, legyünk tényleg egyediek
2013. március 03. 14:03
Én örülök neki ! Nem kell ez a dalt lefordítani ! Annyira örülök neki, hogy végre van egy magyar aki reálisan gondolkodik ! Remélem, hogy ez nem fogja befolyásolni a helyét...
2013. március 03. 14:06
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Végül is a verseny szabálya nem tiltja, hogy a versenyző az országa nyelvén énekeljen, de eddig mindig más nyelven énekeltek a magyarok. Még Wolf Kati is lefordította a dalát angolra.
2013. március 03. 14:14
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Ahogy mondottam volt. Esélytelen. De mindig is azok voltunk, akkor meg mit számít? Van egy olyan érzésem, hogy ezt a dalt amúgy se lehetne lefordítani tisztességesen.
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
LaDySmIth
2013. március 03. 14:15
jdori.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 132808 offline |
Tipikusan olyan dal, ami vagy tetszik az embereknek vagy nem, ahogy nézelődtem fórumokon és facebookon, a magyarok 90%-ának nem jön be. Ismeretlenül került be és pár ember felkapta rá a fejét, ez lett az eredménye. Fülbemászó a dallama és szerintem fel fognak rá figyelni ott is. Lehet azért mert rossz, lehet azért mert jó, de beszélni fognak róla. Most egy hülye példával élve: olyan ez mint a gangam style, minden azzal volt tele hogy milyen gáz és hülyeség, mégis a csapból is az folyt, lett 1milliárdos nézettsége. Nem állithatom, hogy Alexra is ez vár..de egyenlőre ezen az úton van. Aztán a többi majd májusban kiderül.. Sok sikert!!
2013. március 03. 14:19
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Friderika sem fordította le, negyedik lett...
2013. március 03. 14:30
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Nagyon szeretem a szövegét, fantasztikus lett!
2013. március 03. 14:34
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
Talán azt kellene, hogy mégis lefordítja a szöveget angolra, hogy mások is megérthessék, de ettől még kint énekeljelne magyarul. Nem is muszáj klippesíteni az angol szöveggel, hanem az is elég, ha felrakra az internetre, és ha valamelyik európait érdekli, aki nem ért magyarul, simán utána tudna nézni, hogy miről szól.
Amúgy engem is meglepett, hogy ő nyerte meg, viszont nincs ezzel bajom. Az meg tök hülyeség, hogy valaki azt állítja, hogy ez meg volt bundázva. Nem nézném ki sem az MTV-től, sem Alextől. Hajrá!!!
Amúgy engem is meglepett, hogy ő nyerte meg, viszont nincs ezzel bajom. Az meg tök hülyeség, hogy valaki azt állítja, hogy ez meg volt bundázva. Nem nézném ki sem az MTV-től, sem Alextől. Hajrá!!!
2013. március 03. 14:36
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát jobb is így de nem neki kéne menni!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.