Néhány éve olvastam egy könyvet, amit nagyon megszerettem, de sajnos sem a címére, sem az írójára nem emlékszem:
A történet akkor játszódik, amikor még vadászattal és gyűjtögetéssel szereztek élelmet az emberek, a farkas törzs két tagja ki vált a társaitól, egy fiú és édesapja, amikor csecsemő volt a gyermek édesanyja elhunyt, ezért édesapja egy farkascsalád segítségével táplálta őt, a fiú útnak indul, mikor apja elhalálozik, útközben egy halott farkascsaládot talál, akiket az árvíz - ha jól emlékszem - pusztított el, azonban egy kölyök túléli, akit ő magához vesz, együtt átkeverednek egy másik törzs területére, a hollókéra. A fiú megöl egy szarvast, de a holló törzs elkapja, és fel akarják áldozni, de arra nem emlékszem, hogy mi okból. A regény végén a farkaskölyök elhagyja őt, amikor más farkasokkal találkozik, akik befogadják, a fiú pedig csatlakozik a hollókhoz.
Valaki ismeri ezt a könyvet?
Könyv címe
2013. március 28. 16:43
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Darkness @ 2013.03.28. 16:34)
Néhány éve olvastam egy könyvet, amit nagyon megszerettem, de sajnos sem a címére, sem az írójára nem emlékszem:
A történet akkor játszódik, amikor még vadászattal és gyűjtögetéssel szereztek élelmet az emberek, a farkas törzs két tagja ki vált a társaitól, egy fiú és édesapja, amikor csecsemő volt a gyermek édesanyja elhunyt, ezért édesapja egy farkascsalád segítségével táplálta őt, a fiú útnak indul, mikor apja elhalálozik, útközben egy halott farkascsaládot talál, akiket az árvíz - ha jól emlékszem - pusztított el, azonban egy kölyök túléli, akit ő magához vesz, együtt átkeverednek egy másik törzs területére, a hollókéra. A fiú megöl egy szarvast, de a holló törzs elkapja, és fel akarják áldozni, de arra nem emlékszem, hogy mi okból. A regény végén a farkaskölyök elhagyja őt, amikor más farkasokkal találkozik, akik befogadják, a fiú pedig csatlakozik a hollókhoz.
Sosem olvastam, de felkeltette az érdeklődésemet és remélem, hamarosan megtudom a szerzőt és a könyv címét.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 29. 12:50
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.28. 16:43)
Sosem olvastam, de felkeltette az érdeklődésemet és remélem, hamarosan megtudom a szerzőt és a könyv címét.
Végre megleltem! Michelle Paver: Farkastestvér
2013. július 03. 17:09
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Van egy könyv, de sajnos nem tudok róla túl sokat és a címét sem ismerem, viszont szeretném elolvasni. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni...
Igaz történet alapján íródott és azt hiszem még a mai napig nincs végkifejlet..arról szól, hogy van egy család, azt hiszem nyaralni mennek és a szülők miután lefektetik 2 (?) gyermeküket lemennek a hotelba szórakozni, otthagyva a gyereküket. Mikor felmennek az egyik (?) gyereknek nyoma veszett. Ha jól tudom az anyuka meséli el a történetet és őt okolják a kislány elrablásáért. Azt hiszem nem találták meg a gyereket..
Tudnátok nekem segíteni?
Igaz történet alapján íródott és azt hiszem még a mai napig nincs végkifejlet..arról szól, hogy van egy család, azt hiszem nyaralni mennek és a szülők miután lefektetik 2 (?) gyermeküket lemennek a hotelba szórakozni, otthagyva a gyereküket. Mikor felmennek az egyik (?) gyereknek nyoma veszett. Ha jól tudom az anyuka meséli el a történetet és őt okolják a kislány elrablásáért. Azt hiszem nem találták meg a gyereket..
Tudnátok nekem segíteni?
2013. július 10. 15:10
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Patyó12 @ 2013.07.03. 17:09)
Van egy könyv, de sajnos nem tudok róla túl sokat és a címét sem ismerem, viszont szeretném elolvasni. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni...
Tudnátok nekem segíteni?
Tudnátok nekem segíteni?
Nem ez az.?
1 felhasználónak tetszik:
Patyó12
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.