Csalódás A burok
2013. április 02. 20:38
Egyetértek Stellával és hozzá teszem a vége volt a legjobb
2013. április 02. 20:42
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Nem láttam, nem olvastam (mert ennél a nőnél senki nem okozott még nagyobb károkat az irodalomtörténetben), csak hallomásból tudom, hogy messze sokkal bénább a film, mint a könyv.
2013. április 02. 20:48
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
nekem sem nyerte el a tetszésem 
2013. április 02. 21:02
a Könyv az egyik nagy kedvencem, de a filmért nem vagyok oda, nagyon elsiették, az egyik percben Ian utálja Vandát a másikban pedig már szerelmes belé...
2013. április 02. 21:02
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Az egész film egy nagyrakás szar.!! Nagyon nagyot csalódtam benne. Többet vártam.!
2013. április 02. 21:22
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Diane ezt hogy vállalhatta el?
Az írónő(?) csak lopni tud, legyen szó vámpírokról, akiket egyenesen szánalmassá tett, vagy legyen szó a sci-fi műfajáról. Köszönjük, Emese
2013. április 02. 21:26
|
|
Invisiblevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 121 Csatolások: 7 Azonosító: 190334 offline
|
Éppen ma néztem meg moziban a filmet (megjegyzem nem igazán voltam kíváncsi rá)és ugyan nem volt botrányosan rossz, de ilyen érdekes történettől én többet vártam. Ráadásul a film felében csak smárolnak. A könyvet talán el fogom olvasni, attól kicsit többet várok.
2013. április 02. 21:29
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
a Könyv az vmi elképesztő milyen jó volt, az egészet imádtam!!
a filmre pedig már nagyon kíváncsi leszek (nemcsak Jake miatt), és sztem azért nem lehet annyira rossz, mint ahogy mondják!
És különben is, a Twilightot is rengetegen lehúzták, h milyen szar az egész... aztán mégis mekkora sikerei voltak??? Szóval, sztem nem kellene annyira offolni ezt a filmet sem...
De majd okosabb leszek, ha megnézem a filmet!
a filmre pedig már nagyon kíváncsi leszek (nemcsak Jake miatt), és sztem azért nem lehet annyira rossz, mint ahogy mondják!
És különben is, a Twilightot is rengetegen lehúzták, h milyen szar az egész... aztán mégis mekkora sikerei voltak??? Szóval, sztem nem kellene annyira offolni ezt a filmet sem...
De majd okosabb leszek, ha megnézem a filmet!
2013. április 02. 21:39
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
"...Twilightot is rengetegen lehúzták, h milyen szar az egész... aztán mégis mekkora sikerei voltak?"
Azért, mert sok tinisuna látta, még nem jelenti azt, hogy jó is volt a film!
Nem olvastam a könyvet, de azt mondják az nem olyan "tinisbaromság"... Akkor a filmnek miért kell olyannak lennie? (tudom, üresfejű nézők = pénz)
Azért, mert sok tinisuna látta, még nem jelenti azt, hogy jó is volt a film!
Nem olvastam a könyvet, de azt mondják az nem olyan "tinisbaromság"... Akkor a filmnek miért kell olyannak lennie? (tudom, üresfejű nézők = pénz)
2013. április 02. 21:54
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nekem tetszett...
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: