Csalódás A burok
2013. április 02. 22:09
A könyvet most fogom elkezdeni:) A filmet pedig nagyon vártam. Azért remélem h annyira nem lesz rossz..
2013. április 02. 22:11
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Engem nem igazán hat meg, hogy a kritikusok mit gondolnak. Elolvastam a könyvet, imádtam, a film is bejött. Tény, hogy (szerintem) sok olyan jelentet hagytak ki, amik jól mutattak volna a filmvásznon, de ettől függetlenül mind a színészek, mind a történet alapján bejövős az egész. Akinek meg nem tetszik a bemutatója, nem nézi meg. Szerintem ez épp eléggé logikus.
2013. április 02. 22:20
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
mse90, nem néztem a cikk szerzőjét, csak írtam a köszönjük Emesét, ha esetleg Emese lennél bocsi. Nem a te cikkedet, hanem Stefanie Meyer írónői munkáját köszöntem meg így.
2013. április 02. 22:22
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nem olvastam, nem láttam és valószínűleg nem is fogom! Nekem túl bugyuta a sztori, értelmetlen és igazából utálom a nyállal telített szerelmi háromszöges filmeket! Egyébként ez a film nem azért lett rossz mert Meyer írta az alapot, hanem azért mert vannak olyan könyvek amiket nem lehet/szabad vászonra vinni. Sok helyen olvastam hogy imádják q könyvet, de a film meg sem közelíti..Ráadásul folytatást szeretne Meyer mert ő szerinte jól szerepelt a kasszáknál, a rajongók viszont csalódottak mert elvileg a könyv zárása úgy volt tökéletes! Szerintem felesleges a folytatás, de kutya ugat pénz beszél!
2013. április 02. 22:24
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.04.02. 22:20)
mse90, nem néztem a cikk szerzőjét, csak írtam a köszönjük Emesét, ha esetleg Emese lennél bocsi. Nem a te cikkedet, hanem Stefanie Meyer írónői munkáját köszöntem meg így. 
Ugyan már, semmi gond, jót röhögtem csak rajta.
2013. április 02. 22:26
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Én szombaton néztem meg és nagyon tetszett. Jó a szereplőgárda (bár vannak akiket totál másképp képzeltem el a film alapján), vannak akiket nagyon eltaláltak karakterileg. Igaz, hogy hiányoltam egy-két részt és nem minden egyes részlet tetszett, mégis pozitív élményekkel jöttem ki a moziból, mert én egy jó filmet láttam. Az, hogy a kritikusoknak, meg egy-két embernek nem tetszik az az én véleményemen nem változtat.
2013. április 02. 22:31
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én igazából nem vártam semmit ettől a filmtől, (ugyanis az Alkonyat nekem.. hát nem vált túl nagy kedvencemmé), de azért elmentem megnézni a barátnőmmel.
És most meg az egyik kedvenc filmem.
Kellemeset csalódtam, nekem nagyon bejött a film, tuti megnézném még párszor. Igazából nem is értem, akiknek nem tetszett, azoknak miért nem.. Bár én nem olvastam a a könyvet, de lehet, ha olvastam volna, most más véleménnyel lennék a filmről, mert a könyv után általában sokkal többet várunk a filmtől.
És most meg az egyik kedvenc filmem.
2013. április 02. 22:54
|
Andy18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 84140 offline
|
Nagy rajongója vagyok a könyvnek és nagy csalódás volt a film. Igazából nem is bánom, ha nem készül folytatás a filmből,mert nem lehet a vásznon megjeleníteni mindazt ami és ahogyan a könyvben megírta az írónő. Vagyis meglehet jeleníteni, de az ilyen bugyután és elcsépelten fog hatni.
2013. április 03. 08:21
A bemutató nekem nem iagzán tetszik,de talán majd belenézek a filmbe,háta megváltozik a véleményem.
2013. április 03. 09:29
|
|
aletta111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 1 Azonosító: 182439 offline
|
Tesóm nézte meg neki nem tetszett én meg nem fogom megnézni mivel nekem még a szereplő választás se tetszett.Főleg volt olyan hogy a könyvbe alacsony mindig feketébe járó csaj, de a filmbe pedig már magas és egyáltalán nem feketébe járó csaj...
2013. április 03. 09:57
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én a Twilight sikerét sem bírom aggyal felfogni, de hát...
2013. április 03. 11:44
|
|
timi.kulcsarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.15. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 187750 offline
|
nekem a film tetszett bár lehet hogy csak azért mert nem olvastam a könyvet de majd mindenképpen elolvasom
és eragont(a könyvet) csak ajálani tudom mindenkinek nagyon jó könyv
2013. április 03. 12:23
Én nagyon kíváncsi vagyok a filmre! Még akkor is,ha nem hozta a várt sikereket! Bár a könyv nagyon tetszett
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.

1 felhasználónak tetszik: