Csalódás A burok
2013. április 02. 22:09
A könyvet most fogom elkezdeni:) A filmet pedig nagyon vártam. Azért remélem h annyira nem lesz rossz..
2013. április 02. 22:11
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Engem nem igazán hat meg, hogy a kritikusok mit gondolnak. Elolvastam a könyvet, imádtam, a film is bejött. Tény, hogy (szerintem) sok olyan jelentet hagytak ki, amik jól mutattak volna a filmvásznon, de ettől függetlenül mind a színészek, mind a történet alapján bejövős az egész. Akinek meg nem tetszik a bemutatója, nem nézi meg. Szerintem ez épp eléggé logikus.
2013. április 02. 22:20
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
mse90, nem néztem a cikk szerzőjét, csak írtam a köszönjük Emesét, ha esetleg Emese lennél bocsi. Nem a te cikkedet, hanem Stefanie Meyer írónői munkáját köszöntem meg így.
2013. április 02. 22:22
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nem olvastam, nem láttam és valószínűleg nem is fogom! Nekem túl bugyuta a sztori, értelmetlen és igazából utálom a nyállal telített szerelmi háromszöges filmeket! Egyébként ez a film nem azért lett rossz mert Meyer írta az alapot, hanem azért mert vannak olyan könyvek amiket nem lehet/szabad vászonra vinni. Sok helyen olvastam hogy imádják q könyvet, de a film meg sem közelíti..Ráadásul folytatást szeretne Meyer mert ő szerinte jól szerepelt a kasszáknál, a rajongók viszont csalódottak mert elvileg a könyv zárása úgy volt tökéletes! Szerintem felesleges a folytatás, de kutya ugat pénz beszél!
2013. április 02. 22:24
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.04.02. 22:20)
mse90, nem néztem a cikk szerzőjét, csak írtam a köszönjük Emesét, ha esetleg Emese lennél bocsi. Nem a te cikkedet, hanem Stefanie Meyer írónői munkáját köszöntem meg így.
Ugyan már, semmi gond, jót röhögtem csak rajta. És a tény, hogy nem is tudtad, hogy engem Emesének hívnak, konkrétan csak még viccesebbé teszi az egészet.
2013. április 02. 22:26
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Én szombaton néztem meg és nagyon tetszett. Jó a szereplőgárda (bár vannak akiket totál másképp képzeltem el a film alapján), vannak akiket nagyon eltaláltak karakterileg. Igaz, hogy hiányoltam egy-két részt és nem minden egyes részlet tetszett, mégis pozitív élményekkel jöttem ki a moziból, mert én egy jó filmet láttam. Az, hogy a kritikusoknak, meg egy-két embernek nem tetszik az az én véleményemen nem változtat.
2013. április 02. 22:31
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Én igazából nem vártam semmit ettől a filmtől, (ugyanis az Alkonyat nekem.. hát nem vált túl nagy kedvencemmé), de azért elmentem megnézni a barátnőmmel.
És most meg az egyik kedvenc filmem. Kellemeset csalódtam, nekem nagyon bejött a film, tuti megnézném még párszor. Igazából nem is értem, akiknek nem tetszett, azoknak miért nem.. Bár én nem olvastam a a könyvet, de lehet, ha olvastam volna, most más véleménnyel lennék a filmről, mert a könyv után általában sokkal többet várunk a filmtől.
És most meg az egyik kedvenc filmem. Kellemeset csalódtam, nekem nagyon bejött a film, tuti megnézném még párszor. Igazából nem is értem, akiknek nem tetszett, azoknak miért nem.. Bár én nem olvastam a a könyvet, de lehet, ha olvastam volna, most más véleménnyel lennék a filmről, mert a könyv után általában sokkal többet várunk a filmtől.
2013. április 02. 22:54
Andy18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 84140 offline |
Nagy rajongója vagyok a könyvnek és nagy csalódás volt a film. Igazából nem is bánom, ha nem készül folytatás a filmből,mert nem lehet a vásznon megjeleníteni mindazt ami és ahogyan a könyvben megírta az írónő. Vagyis meglehet jeleníteni, de az ilyen bugyután és elcsépelten fog hatni.
2013. április 03. 08:21
A bemutató nekem nem iagzán tetszik,de talán majd belenézek a filmbe,háta megváltozik a véleményem.
2013. április 03. 09:29
aletta111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 1 Azonosító: 182439 offline |
Tesóm nézte meg neki nem tetszett én meg nem fogom megnézni mivel nekem még a szereplő választás se tetszett.Főleg volt olyan hogy a könyvbe alacsony mindig feketébe járó csaj, de a filmbe pedig már magas és egyáltalán nem feketébe járó csaj...
2013. április 03. 09:57
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Én a Twilight sikerét sem bírom aggyal felfogni, de hát...
2013. április 03. 11:44
timi.kulcsarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.15. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 187750 offline |
nekem a film tetszett bár lehet hogy csak azért mert nem olvastam a könyvet de majd mindenképpen elolvasom és eragont(a könyvet) csak ajálani tudom mindenkinek nagyon jó könyv
2013. április 03. 12:23
Én nagyon kíváncsi vagyok a filmre! Még akkor is,ha nem hozta a várt sikereket! Bár a könyv nagyon tetszett
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.