Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns
2013. április 13. 16:54
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline |
Én sokkal jobban szeretem a The Wanted-et... Pont az 1D-sek akarják megmondani a nyávogi hangjukkal, hogy ki tud jól énekelni???
2013. április 13. 18:57
Hát szeretem mind a kettőt,de ettől nem kell ezen összeveszni!!!!!!!!!!!!!!!!
Két fülünk van:egyiken be,másikon ki!!!!!!!!!
Nem kell rá figyelni!!!!!!!
Két fülünk van:egyiken be,másikon ki!!!!!!!!!
Nem kell rá figyelni!!!!!!!
2013. április 13. 19:13
matepetruskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 180866 offline |
hát egyet értek a The Wanted tagjaival
2013. április 13. 19:31
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
szerintem az egész 1d túlértékelt..
2013. április 13. 19:31
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
egyébként egyik banda sem valami jó
2013. április 13. 19:57
Ly1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 185642 offline |
OneDirectionBaby a neved a profilodon a kep is 1D-s.te aztan directioner lehetsz teso.GRATULALOK. de igen enis egyetertek az elottem irokkal h nagy lett a pofaja a wantednak.
Ja ed meg 1-et kerek: HA NEM SZERETED A ONE DIRECTION-T NE IDE POFAZZ TESO. HA NYALADZANI AKARTOK A TW-ROL MASHOL ELD KI MAGAD. HA PEDIG AZERT JOSSZ IDE H LEBUZIZD AZ 1D-T AZT IS MELLOZD MEG MIELOTT AKARMIT IS IROK AMI NEMTUL SZEP. pusszantlak.
Ja ed meg 1-et kerek: HA NEM SZERETED A ONE DIRECTION-T NE IDE POFAZZ TESO. HA NYALADZANI AKARTOK A TW-ROL MASHOL ELD KI MAGAD. HA PEDIG AZERT JOSSZ IDE H LEBUZIZD AZ 1D-T AZT IS MELLOZD MEG MIELOTT AKARMIT IS IROK AMI NEMTUL SZEP. pusszantlak.
2013. április 13. 20:08
Esther17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197411 offline |
Jó a The Wanted vissza mehet a WC-be ahonnan jöttek.Mi a francért baj ah megemlítette 1x a nevét.Semmi rosszat nem mondott róla szóval nem tudom mit kell hisztizni.Elolvastam a vitát, és csak röhögtem ahogy szerintem Louis is.Jay egy akkora szánalom.Tudom hogy senkire nem illik ilyet mondani, de ha az.Nagyon kinyílt a csipája a TW-s srácoknak.Nem tudok erre mit mondani csak annyit hogy röhejes.TW fanok nem akartalak megbántani titeket,de hát ez van.Pussza.
2013. április 13. 23:42
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Nincs bajom a The Wanteddal, de pont láttam ezt a szócsatát, és volt egy-két nagyon beképzelt kiírása valamelyik tagnak, meg folyton hencegnek, olyanokat írnak ki h üdv a magángépről ahol luxuspezsgőt iszunk... WTF??? Ez nagyon pökhendi.
2013. április 14. 08:47
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Hallottam egy olyan mondást hogy " Liam-nek hosszabb a haja mint a The Wanted karierje! "
2013. április 14. 10:29
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline |
Szerintem ez a Louis egy beképzelt kis p*cs!! mi a fenét képzel magáról?? ő beszél?? szerintem a one direction-os srácok közül neki van a legszarabb hangja, szóval nem tom mit pattog...szánalom!!
2013. április 14. 11:03
Szerintem a 1D-vel nincs semmi baj. Nem értem miért szidja őket mindenki!
2013. április 14. 11:55
zuzzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 166765 offline |
hagyjuk már!!!!!!
szerintem ez tök hülyeség és a Louis sokszor emlegeti őket (mert talán eddig tisztelte őket) akkor meg mi van Tom nagyon hülye hogy kitalálta ezt a hülyeséget hogy Louis oda akarna tartozni?!!!!! legalább Louisnak van méltósága és megmondta amit gondol. És ha a wantednek ekkora problémája van a One Directionnel akkor ne a twitteren oltogassák egymást hanem szemtől szembe!!!!!!!!!!!.....
szerintem ez tök hülyeség és a Louis sokszor emlegeti őket (mert talán eddig tisztelte őket) akkor meg mi van Tom nagyon hülye hogy kitalálta ezt a hülyeséget hogy Louis oda akarna tartozni?!!!!! legalább Louisnak van méltósága és megmondta amit gondol. És ha a wantednek ekkora problémája van a One Directionnel akkor ne a twitteren oltogassák egymást hanem szemtől szembe!!!!!!!!!!!.....
2013. április 14. 13:11
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline |
Rosso
Én The wanted fan vagyok de nem szólom le az 1D-t sem mert minek.? azért mert TW-s vagyok nem kell feltétlenül gyűlölnöm a másik bandát...Egyikőjüknek sem adok igazat mert Tom és Louis is hibásak és gyerekesen viselkedtek.Csak azt nem értem hogy ebből mért kell ekkora cirkuszt csinálni.?? Most elég egyértelmű hogy az 1D fanok az 1D-t a TW fanok meg a TW-t fogják megvédeni..oké..ezzel nincs is semmi baj. Azzal van a probléma hogy közbe leírják a sz** véleményüket a másik bandáról hogy hogy utálják, és nem veszik észre hogy az a másiknak bántó lehet a kedvencére nézve..Tehát szerintem az ilyen "kedves" kis megjegyzéseket mindenki tartsa magában..Amúgy egy ilyen kis vita két rivalizáló bandától nem ritka tehát..nem kell ekkora ügyet csinálni belőle..zizuu-nak igaza van!Én sem szállok be a vitába hogy melyik bandának van igaza..
Forrás: http://starity.hu/magazin/36928-louis-tomlinson-tulertekelt-es-arrogans/#comment#ixzz2QR1PV9RS
Directoner vagyok, de teljesen igazat adok. Imádom az 1D-t de nekem semmi bajom a TW-dal. szeretem a zenéjüket. Mind a két fél gyerekesen viselkedett, de jót mosolyogtam rajtuk
Én The wanted fan vagyok de nem szólom le az 1D-t sem mert minek.? azért mert TW-s vagyok nem kell feltétlenül gyűlölnöm a másik bandát...Egyikőjüknek sem adok igazat mert Tom és Louis is hibásak és gyerekesen viselkedtek.Csak azt nem értem hogy ebből mért kell ekkora cirkuszt csinálni.?? Most elég egyértelmű hogy az 1D fanok az 1D-t a TW fanok meg a TW-t fogják megvédeni..oké..ezzel nincs is semmi baj. Azzal van a probléma hogy közbe leírják a sz** véleményüket a másik bandáról hogy hogy utálják, és nem veszik észre hogy az a másiknak bántó lehet a kedvencére nézve..Tehát szerintem az ilyen "kedves" kis megjegyzéseket mindenki tartsa magában..Amúgy egy ilyen kis vita két rivalizáló bandától nem ritka tehát..nem kell ekkora ügyet csinálni belőle..zizuu-nak igaza van!Én sem szállok be a vitába hogy melyik bandának van igaza..
Forrás: http://starity.hu/magazin/36928-louis-tomlinson-tulertekelt-es-arrogans/#comment#ixzz2QR1PV9RS
Directoner vagyok, de teljesen igazat adok. Imádom az 1D-t de nekem semmi bajom a TW-dal. szeretem a zenéjüket. Mind a két fél gyerekesen viselkedett, de jót mosolyogtam rajtuk
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.