Divergent / A beavatott (2014)
2014. március 08. 22:33
9 felhasználónak tetszik:
Lili 24,
Cintii,
Toxic,
chelseagirl18,
Lady Suzy,
duracell,
Bettyke94,
idone,
Minimanó94
2014. március 09. 09:17
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nem rég olvastam ki a könyvet, szóval nagyon várom már a filmet.
A bemutatók alapján nagyon jónak tűnik, és tetszenek a színészek is.
2014. augusztus 04. 00:50
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Na kérem szépen, végre erőt vettem magamon, és megnéztem a filmet. Habár kicsit hosszú, de csak a végén vettem észre, hogy mennyi idő telt el.
Úgy ültem neki, hogy magáról a történetről annyit tudtam, amit a hírekben és az előzetesben olvastam. Cseppet sem csalódtam a filmben, sőt. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Hunger games. Szépen felépítették, és itt nem volt olyan hiányérzetem, mint az előbb említett filmnél. Azt mondjuk a mai napig nem értem, miért kell minden filmben összejönni a főszereplőknek?
Mintha egy jó filmet anélkül nem tudnának eladni.
Várós a folytatás.
2014. augusztus 04. 12:41
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.08.04. 00:50)
Na kérem szépen, végre erőt vettem magamon, és megnéztem a filmet. Habár kicsit hosszú, de csak a végén vettem észre, hogy mennyi idő telt el.
Úgy ültem neki, hogy magáról a történetről annyit tudtam, amit a hírekben és az előzetesben olvastam. Cseppet sem csalódtam a filmben, sőt. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Hunger games. Szépen felépítették, és itt nem volt olyan hiányérzetem, mint az előbb említett filmnél. Azt mondjuk a mai napig nem értem, miért kell minden filmben összejönni a főszereplőknek?
Mintha egy jó filmet anélkül nem tudnának eladni.
Várós a folytatás.
Abban teljesen egyetértek, hogy jobb lett, mint a Hunger Games, én mondjuk azt a filmet annyira nem is szeretem. Egyszer láttam a részeket és elég is volt!
2014. augusztus 04. 15:09
Én is azon emberek táborát erősítem, akik még csak most jutottak el addig, hogy megnézzék. Azt kell mondjam, hogy nem csalódtam. Imádtam minden percét. A színészek zseniálisak, a látvány és a történet is kiváló. [A megnézése után rögtön neki is álltam a könyv olvasásának, sajnos még csak online formában, de hamarosan beszerzem valamelyik könyvesboltban.] Azt hiszem, még jó párszor megfogom nézni, és izgatottan várom a folytatást. Személy szerint nekem is sokkal jobban bejön, mint az Éhezők Viadala.
2014. augusztus 04. 21:45
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Igen csak nagyon jó film!
1 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997
2014. augusztus 08. 05:53
Természetesen ezt is nagyon szeretem jó film
Anya és én is nagyon szeretjük<33
Anya és én is nagyon szeretjük<33
2014. augusztus 10. 18:32
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Pár nap alatt kétszer is megnéztem a filmet. Egyszer feliratosan, egyszer pedig magyar szinkronnal. Szerintem nagyon jó film, egyáltalán nem okozott csalódást a könyv után. Szerintem is sokkal jobb, mint az Éhezők viadala. A szereplők szerintem mind el lettek találva. Nagyon várom a folytatást.
2015. március 21. 21:23
|
|
Alice_Jasper Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 190 Csatolások: 134 Azonosító: 202973 offline
|
Ez is a kedvenc filmjeim közé tartozik. Kétszer láttam ugyan, de akkor is nagyon tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.