Barbus87:
teljesen egyetértek veled..bár én is szeretem az 1D-ét azért valljuk be ez tényleg elég durva...én is az oviban érzem magam lassan
a wantedos fiúk legalább tudnak éreten viselkedni és tudják hol a határ
A Union J kibékítené a két rivális bandát
2013. június 04. 23:09
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline |
2013. június 05. 18:55
Hát, elnézve a mostani helyzetet őket senki sem tudná kibékíteni.
2013. június 08. 18:47
DirectionerJcatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 203353 offline |
nagyon édi a Union J-től,hogy kiakarják őket békíteni!!! ^^ <3 nagyon aranyosak :3 <3 imááádom őket <3 és a One Direction-t is!! <3 sztem a TW sokszor messzire megy,és olyanokat hoz föl,amik nem is oda illenek,csak hogy menők legyenek!!!!de nem ítélkezek róluk,mert nem nagyon ismerem őket....de amit látok,abból azt ítélem meg,h a TW nem bír csöndbe maradni,mert mindig bántanak,sértenek vkit,most legyen szó a 1D-ről...de másokat is!!! és ha nem hoznák fel,akkor nem lenne vita....oké a 1D-nek meg nem kéne vele foglalkozniuk..de most komolyan...ha titeket bántanának,akkor ti is megvédenétek magatokat!!!és valljuk be...ez az egész vita azért van,mert jobbak akarnak egymásnál lenni....a 1D is és a TW is!!!!és ha a TW nem veszekedne,akkor a 1D sem,mert a 1D-nek nincs miért,mert jobbak a TW-nél...ez saját vélemény,az h kit szeretünk,az már ízlés kérdése!!!!de most komolyan....ha belegondolunk,akkor egyértelmű,hogy jobbak akarnak egymásnál lenni,mert riválisok egymásnak...és ez inkább a TW-re igaz,mert kb.6 millió rajongójuk van a 1D-nek meg több,mint 12 millió...és a TW természetesen jobb akar lenni a 1-nél és ezért szitkozódik...!!!!ez így van,és most ezt nem azért mondom,mert Directioner vagyok,hanem mert ha belegondoltok,ez tényleg így van...én nem bántok senki,csak azt mondom,hogy a TW irig,és természetesen jobbak akarnak lenni 1D-nél,nekik a 1D rivális!!!és ezt most attól függetlenül mondom,hogy Directioner vagyok!!!és én ezt úgy ítélem meg,abból,amit látok!!!a Union J meg nagyon cuki,remélem sikerülni fog nekik!!! <3
2013. június 15. 18:19
Sikerülne is ez, de az 1D túl csökönyös ehhez...szamarak. De a TW sincsenek túl szép gesztusai, de én mindkét banda zenéjét elhallgatom....a 1Dnek két dalát, a TWnek 5dalát tartom hallgathatónak...de én inkább Beyonce-t, meg Bruno Marst hallgatok.
2013. június 29. 12:38
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline |
Zsanciii: miért lenne csökönyös?? attól még, hogy talán büszkék és nem bocsátanának meg olyanoknak akik hátba támadták őket attól még nem lesznek azok...se SZAMARAK!!
2013. június 29. 12:39
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline |
patríciaprincess:szerintem sem...:/
2013. június 29. 12:41
noncsi8horanúj tag |
Bianka98:ja az összes directioner...mint például én aki nem szólt rájuk egy szót se...összes igaz?
2013. július 08. 14:36
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
Zsanciii: Ilyet sose mondj! Ez nem igaz. Amúgy kinyírom a The Wanted-ot ha bántják az 1D-t.
2013. július 10. 10:44
rémélem kibékülnek .hajrá union j! Béküljenek ki.
2013. július 14. 13:07
Nagyon aranyos tőlük ez a gesztus és,ráadásul teljesen igazuk van!
2013. július 15. 19:52
Bogica1DTWUnionJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 206233 offline |
Szerintem aranyos tőlük, hogy ki akarják békíteni őket, de fölösleges fáradozás, a két bandának maguktól kell kibékülni ezt nem lehet erőltetni és nem is kell! De azért aranyos gesztus!!
2013. július 16. 18:48
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Szerintem rendes tőlük hogy ki akarják őket békíteni de ez a két banda dolga! Majd ők ezt megoldják egymást közt! Én The Wanted imádó vagyok de a One direction-t sem nézem le! Mert nekik is a zenéjük tök jó !Szóval ha ilyen szavazás lene akkor én mindkettőre szavaznék!
2013. július 18. 20:28
Szabó Szabina Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 204068 offline |
Ha ki akarnak békülni, akkor ki fognak maguktól is. Igazad van Gureka10. Csak ez velem pont fordítva van. Én 1D fan vagyok, de nem nézem le a másik bandát, hisz ők is tehetségesek.
2013. július 18. 20:42
Szabó Szabina Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 204068 offline |
Itt most nem arról van szó, hogy ki helyes meg ki nem! Itt a tehetségről van szó! Félreértés ne essék, 1D rajongó vagyok! De nem kéne piszkálni egymást. Vannak olyan elfogult Directionerek, hogy az már hihetetlen. Lehet, hogy van okuk utálni egymás, de lehet, hogy a népszerűségért vitáznak. Ezt csak ők tudhatják. Csak ha lenne eszük, akkor tisztelnék legalább egymás tehetségét! Mert mindkét bandának megvan a tehetsége az énekléshez. A fanoknak meg nem kéne a másik banda fanjait támadni, mert ez komolyan gyerekes! Kinek ez, kinek az! Pl: barátnőm nem szereti az 1D-t, de elismeri, hogy van tehetségük. Csak ehhez ész is kéne, tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.