Az idén 58. alkalommal megrendezett Eurovíziós Dalfesztivált a rendező Svédország szomszédja, a szintén skandináv Dánia nyerte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 19. 00:52
10 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Porcicca,
emilinda,
Adrianna,
Elody,
Törpemókus,
Lady Suzy,
Alexis_0504,
Blaze,
Fan-ily6889
2013. május 19. 00:53
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Grat Dániának!
és bízom benne h jövőre még ennél is jobbak leszünk
optimistán,emberek!!!
és bízom benne h jövőre még ennél is jobbak leszünk
optimistán,emberek!!!
2013. május 19. 00:57
Annyira örülök, hogy idén is az nyert, akit szerettem volna
Tak Danmark
Tak Danmark
2013. május 19. 00:57
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
A döntő előtt a barátaimmal beszélgettünk a versenyről, és mondtam, hogy Dánia nyer és Magyarország benne lesz a top 10-ben. Tényleg kellene lottóznom most már
Az első hely nem volt meglepő, viszont az, hogy Azerbajdzsánt és Ukrajnát ennyire szerették kicsit furcsa volt, szerintem egyáltalán nem voltak olyan jó dalok, de hát kinek mi.
Azt viszont végig tudtam, hogy Bonnie és a Cascada nem igazán esélyesek; általában az ilyen népszerű előadók hátul kullognak.
Gratulálok Alexnak, még úgyis, hogy nem igazán hittem a sikerében.
Az első hely nem volt meglepő, viszont az, hogy Azerbajdzsánt és Ukrajnát ennyire szerették kicsit furcsa volt, szerintem egyáltalán nem voltak olyan jó dalok, de hát kinek mi.
Azt viszont végig tudtam, hogy Bonnie és a Cascada nem igazán esélyesek; általában az ilyen népszerű előadók hátul kullognak.
Gratulálok Alexnak, még úgyis, hogy nem igazán hittem a sikerében.
2013. május 19. 01:01
El sem hiszem, hogy ennyi pontot szereztünk, és olyan országoktól is kaptunk pontot, akiktől nem nagyon szoktunk. Nagyon örülök neki!!! Az idei versenynél nem volt olyan érzésem, hogy csak politika az egész, és utálnak bennünket. Nagyon jó műsor volt, remélem legközelebb is ilyen lesz!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. május 19. 01:01
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline |
ByeAlex kellemes csalódás volt számomra...ez az Eurovízió nem kicsit botrány...pl Svájc már az elődöntőben kiesett, meg azért itt is volt jó pár "igazságtalanság"...de hát manapság mindent tudnak manipulálni...mindenesetre gratula Dániának!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. május 19. 01:02
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
A dánok száma idén az egyik kedvencem volt, Norvégia és persze Magyarország mellett, így örülök a győzelmének. Egyébként is egy végtelen szimpatikus csajsziról van szó, engem már azzal megfogott, hogy cipő nélkül énekelt és még a színfalak mögött is mezítláb rohangált. Nagyon aranyos volt.
Alexre pedig nagyon büszke vagyok, azért a 10. hely nemsemmi. Most legszívesebben az összes utálkozó képébe röhögnék.
Alexre pedig nagyon büszke vagyok, azért a 10. hely nemsemmi. Most legszívesebben az összes utálkozó képébe röhögnék.
2013. május 19. 01:10
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Alig vártam már a cikket Cinti!
El nem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok, hogy Dánia nyert idén, annyira de annyira de annyira megérdemelte Emmelie az első helyet! Idén az ő dala volt a legjobb, ennyi ideig egyébként nem is rajongtam Euroviziós dalért, mint idén, már Január vége óta rabja vagyok a dalnak, számomra megunhatatlan!
Az albumára is nagyon kíváncsi vagyok, egy rendkívül ígéretes tehetség egy kedves és tündéri lány, aki laza és elegáns egyben, egy igazi egyéniség! Alig várom, hogy jövőre is láthassuk!
Alexnek is szintén gratulálok és büszke vagyok rá. Megint őszintén kijelentem, nem támogattam az elején, hogy őt küldjük dalfesztiválra és a dalt továbbra sem szeretem annyira mert nem az én stílusom, de az elődöntőben és most is végig énekeltem és szurkoltam Neki, mert Magyar vagyok, és a Hazám az első.
Persze tiszta politika az egész, de az biztos, hogy népszerűek voltunk a külföldiek körében, alig várom már a jövő évi dalfesztivált!! Éljen Emmelie de Forest, a dánok gyöngyszeme!
El nem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok, hogy Dánia nyert idén, annyira de annyira de annyira megérdemelte Emmelie az első helyet! Idén az ő dala volt a legjobb, ennyi ideig egyébként nem is rajongtam Euroviziós dalért, mint idén, már Január vége óta rabja vagyok a dalnak, számomra megunhatatlan!
Az albumára is nagyon kíváncsi vagyok, egy rendkívül ígéretes tehetség egy kedves és tündéri lány, aki laza és elegáns egyben, egy igazi egyéniség! Alig várom, hogy jövőre is láthassuk!
Alexnek is szintén gratulálok és büszke vagyok rá. Megint őszintén kijelentem, nem támogattam az elején, hogy őt küldjük dalfesztiválra és a dalt továbbra sem szeretem annyira mert nem az én stílusom, de az elődöntőben és most is végig énekeltem és szurkoltam Neki, mert Magyar vagyok, és a Hazám az első.
Persze tiszta politika az egész, de az biztos, hogy népszerűek voltunk a külföldiek körében, alig várom már a jövő évi dalfesztivált!! Éljen Emmelie de Forest, a dánok gyöngyszeme!
2013. május 19. 01:14
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Alex hihetetlenül jó volt, örülök, hogy Dánia nyert mert ő is fantasztikus volt.
2013. május 19. 01:16
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Annyira lehengerlő ez a dal
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.