Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 19. 12:00
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline |
Én idegbajt kaptam egy kicsit, mert talán Dánia száma elég jó volt, hogy első legyen, de a mögötte lévő kettő top 3-as az minősíthetetlenül rossz volt, vááá. Azerbajdzsán te jó ég, arra, hogy szavazhattak ennyien, nem? A 10. helyet meg ByeAlex megérdemelte, a többihez viszonyítva még egy pár helyezéssel jobbat is talán!
2013. május 19. 12:06
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Még szép, hogy ő nyerte hisz' ott csak neki volt tehetsége.. ByeAlex meg.. -.-
2013. május 19. 12:10
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (BESTfans @ 2013.05.19. 11:52)
Hát az vén szatyor most láthatja mire ment ha az 1D küldték volna biztos magasabb helyezést érnek el
Az a "vén szatyor" már akkor sikereket ért el, amikor a One Direction tagjai még csak meg sem születtek. Valamint biztos büszke lenne rád az együttes, hogy ilyen szavakkal illetsz egy elismert énekesnőt; főleg, hogy az X-Factorban el is énekelték ennek a "vén szatyornak" az egyik számát. Gondolom nem véletlenül.
És nyugi, ahogy a Cascada, úgy a One Direction sem ért volna el jobb helyezést, itt általában nem a népszerű előadók végeznek elöl.
2013. május 19. 12:19
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline |
Nagyon megérdemelte ! Szerintem nála jobb senki sem volt . Oh BESTfans mi is Bonie Tyler ? Nem vén szatyor mikor fogod te elérni azt amit ő ? Soha . Ám akkor már a többi versenyzőt is értékeljem : Azeriek . Pont ott vannak ahol lenniük kell ; Ukránok Nagyon szépen dolgozotak gratulálok . Norvégok dala nekem nem tetszett . Oroszok megérdemelt helyezést kaptak . Görögök csak anyit hogy alcohol is free . Olaszokat kicsit elöbre vártam . Málta nagy meglepetés volt számomra de megérdemelték . Hollandok elöbb kellet volna legyenek . Magyarország hát szerintem megérdemelt . Moldva szerintem túl van értékelve de jó szám volt Belgák dalát még most is dudolom . Románia szerintem jó hely . Svédország nagy csalodás . Grúzok dalát téleg az írta aki Loreen ét ? F.oroszok szerintem jobbak voltak . Izland az top 10 . Örmények megfelelő helyezás . Egyesült.k szerintem nem értékelték Bonnit Észtek nem voltak a legjobbak szerintem . Németek óriási csalodás volt . Szerintem a dal is koppintott egy minimálisan . Litvánia jó hely. Franciák hááát nem gyöztek meg . Finneknél a dal ritmikája tetszik de a szövege nem . Spanyoloké kicsitt elöbre vártam . Íreknél legalább első tizbe benne kellet volna legyenek .
2013. május 19. 12:20
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline |
Örülök,hogy a dánok nyertek,megérdemelték. Nagyon jó dalt hoztak össze. Magyarországról nem beszélnék...nem értettem azt a 12 pontot. Várom már a 2014-es Eurovíziót
2013. május 19. 12:28
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline |
Gratula Alexnek,nem gondoltam volna hogy 10. helyezést ér el.
2013. május 19. 12:32
Gratulálok de Alex szerintem egyáltalán nem érdemelte meg , remélem nem fordul elő újra hogy őt küldik!
2013. május 19. 12:35
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Én egy kicsit szomorú vagyok, nem volt rossz produkció Emmelie előadása, színvonalas volt és a csajszi is aranyos, szép kedves stb., de voltak nála jobbak is. Bár a reakcióját nagyon bírtam, mikor kiderült, hogy megnyerte . Én nagyon drukkoltam Azerbajdzsánnak (magunkon kívül), általában nem a szívem csücskei, de most szerintem kitettek magukért, érdekes előadást láthattunk. Maga a dal is elnyerte a tetszésemet, valamint az énekesnek is kiváló hangja volt, és a srác az üvegben is aranyosan forgolódott . Ukrajna meg sok más ország lassú számai nem jöttek be különösebben, akár bárki el tud énekelni egy-egy ilyen dalt, kicsikét jobb hanggal, semmi érdekes nem volt bennük, maximum néha a látványvilág. Málta meg Görögország is aranyosak voltak, vidámak, meg lazák, de azért ennél többre is képesek lehettek volna. Alexet külön kiemelném, mert mikor kiderült, hogy ő megy, csak pislogtam, de nem sokára meg is kedveltem, már kívülről fújom a dalt, nagyon aranyos, pedig nem is szoktam figyelni a dalszövegére. Az előadásunk is tetszett, meg ezek szerint másoknak is. Elég meglepő, hogy Ausztriától egyetlenegy pontot sem kaptunk, még mondjuk a németek megtiszteltek minket max. összeggel . De mint tudjuk, ez végül is nem csak a tehetségről szól (sokak esetében egyáltalán nem), hanem inkább az országok közötti barátságról, meg a gazdasági helyzetről, politika, ami sajnos mindenhol ott van már. A belga fiú is aranyos volt, ahhoz képest, hogy fiatal, elég jó hangja van Na de hát Románia xD Eléggé meglepődtem csütörtökön. A svéd csávó sem volt éppen rossz, de szerintem a dal is túl egyszerű volt, meg a fiú sem volt még úgy hangilag érett, a fiatalsága miatt, Ericet eddig még senki nem tudta (számomra) fölülmúlni a svédek közül. Apropó, ő most is igazán aranyos volt és barátságos . Akik hátul végeztek, azok tényleg nem voltak egy nagy durranás, kiemelném Bonnie Tyler nénit (amúgy idősebb, mint a nagymamám xd), aki ugyebár, mint tudjuk elég rendesen túlértékelte magát ezek szerint, a népszerűségét illetően. Van egy olyan érzésem, hogy jövőre nem ő megy, nem is tudom, mit gondoltak. Írország nem volt vészes, inkább jó, mint rossz, de a szám végére eluntam magam. A cascadán viszont nagyon meglepődtek, imádom Natalie-t, már nagyon régóta hallgatom a formáció dalait, bár van ennél jobb számuk is, amit előadott a szőkeség, de szerintem megérdemelték volna, hogy úgy az első 12-be ott legyenek. A műsorvezető ruhái nem éppen tetszettek, olyan furcsa volt az a sok hatalmas szoknya meg minden, de amúgy Petrával nem volt baj. Nagy lelkesedéssel várom a 2014-es Eurovíziót
2013. május 19. 13:02
jagpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 151267 offline |
Csak gratulálni lehet ByeAlex-nek! Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép helyezést ér el! De örülök, hogy most az egyéniség is számított (a politikán kívül, persze)! A dala pedig tényleg fülbemászó!
A dán lánynak pedig szintén gratulálok! Bírtam a reakcióit!
A dán lánynak pedig szintén gratulálok! Bírtam a reakcióit!
2013. május 19. 13:03
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Gratulálok Alexnek. Emmelie nagyon jó volt.
2013. május 19. 13:04
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline |
Én nem igazán örülök neki, hogy Dánia nyert, mert hiába mutatták a csajt többször is, és a számát is hallottam többször is, egyszerűen még mindig nem emlékszem rá, mert olyan semleges volt nekem. Ha már olyan közel volt a győzelemhez, inkább nyert volna Azerbajdzsán, mert a jó a dal, a pasi hangja, maga a pasi, és a színpadi show is nagyon ötletes és látványos volt. Ukrajnára sem emlékszem. Sajnálom, hogy Írország, és Litvánia olyan hátul végzett, mert nekem ők is tetszettek. Grúziáról meg voltam győződve, hogy benne lesz a Top5-ben, mert jók voltak. Az olasz, a máltai, a svéd, és az örmény is produkció is tetszett. Nekik is örültem volna, ha benne lesznek az első 10-ben. Norvégiának gratulálok, ByeAlexnek is, hogy megmutatta a kételkedőnek, hogy még is volt helye az Eurovízión! Sajnálom viszont, hogy Belgium nem ért el jobb helyezést, mert ő az egyetlen aki igazán megragadt bennem. Amúgy Románia amilyen furcsa volt nekem, attól még tetszett. Idég sokkal jobb volt a felhozatal a daloknél, sokkal többen tetszettek, mint tavaly. Ez tényleg egy jó show volt. Az az érdekes, hogy amikor Németországnak (köszi a 12 pontot Mo-nak!), Spanyolo.-nak, és a többi olyan országnak, akik csak tegnap versenyeztek, mutatták a dalrészletüket, akkor nekem nem tetszettek, viszont amikor élőben adták elő, azok is jók voltak. Ja, és a pasifelhozatal is jó volt: Farid Mammadov, Marco Mengoni, Roberto Bellarosa (ő inkább aranyos), Cezar, Nodi Tatishvili, a Doriansos pasi, Andrius Pojavis, Ryan Dolan, Gianluca (ő is inkább aranyos), és néhány táncos, illetve vokalista is helyes volt.
2013. május 19. 13:11
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
hát igen most szerintem midnenki elszégyelheti magát aki itt szidta alex-et mert attól még hogy más az nem azt jelenti rossz hanem csak más jó értelembe amugy én gratulálok neki amugy a dánok télleg megérdemelték azt asz első helyet én a finneket meg a svédeket sajnálom mert őnekik szerintem top 10-be kellett volna lenni ...:/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.