Dánia nyerte az Eurovíziót
2013. május 19. 14:09
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Egy újabb sikeres Eurovízió zárult le a részemről.
Az előadókat én nem úgy értékeltem magamban + hallgattam, hogy már megint mi ez, és hogy milyen ratyi az egész. Igaz, tavaly sokkal jobbak voltak, no de ez kit izgat? Nem lehet minden évben tökéletes. Persze volt olyan, akiknek a hallgatásakor azt mondtam, mikor lesz már vége (Grúzia, Litvánia...), de összességében jó kis fesztivál volt, engem megnyert, az biztos.
Nagyon tetszett Emmelie, méltán nyerte meg a versenyt. A mezítlábas dán kiscsaj - így maradt meg. Továbbá nagyon szorítottam a holland Anouknak, és a román Cezarnak is, mert ismerjük be, ő is hatalmas egyéniség az operájával. És Alexnek gratula, örülök a tizedik helynek, remélem még sok hasonlóan szép helyezést fogunk elérni a következő Dalfesztiválokon. Az "Ég a liftet" nagyon sajnáltam, hogy csupán tizenhetedik lett, mert megérdemelte volna a második, akár az első helyet is. Az azeriek meg beindultak a Dalversenyre, évről évre jobbakat küldenek, idén nagyon tetszett a Hold Me.
Az előadókat én nem úgy értékeltem magamban + hallgattam, hogy már megint mi ez, és hogy milyen ratyi az egész. Igaz, tavaly sokkal jobbak voltak, no de ez kit izgat? Nem lehet minden évben tökéletes. Persze volt olyan, akiknek a hallgatásakor azt mondtam, mikor lesz már vége (Grúzia, Litvánia...), de összességében jó kis fesztivál volt, engem megnyert, az biztos.
Nagyon tetszett Emmelie, méltán nyerte meg a versenyt. A mezítlábas dán kiscsaj - így maradt meg. Továbbá nagyon szorítottam a holland Anouknak, és a román Cezarnak is, mert ismerjük be, ő is hatalmas egyéniség az operájával. És Alexnek gratula, örülök a tizedik helynek, remélem még sok hasonlóan szép helyezést fogunk elérni a következő Dalfesztiválokon. Az "Ég a liftet" nagyon sajnáltam, hogy csupán tizenhetedik lett, mert megérdemelte volna a második, akár az első helyet is. Az azeriek meg beindultak a Dalversenyre, évről évre jobbakat küldenek, idén nagyon tetszett a Hold Me.
2 felhasználónak tetszik:
Elody,
Fan-ily6889
2013. május 19. 14:15
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
Nem láttam az egész előadást, de azok közül mindenképp Emmelie volt a legjobb.Megérdemelte
2013. május 19. 14:23
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Tizedik??? Hogyan?? Pont akkor néztem bele az Eurovízióba, amikor Alex énekelt, és megmondom őszintén eddigi életem során ez volt az egyik legrosszabb hang és dal amit hallottam.
2013. május 19. 14:26
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
Na, nem csalódtam, megint gazdagéknak nyal az EU. Amúgy azért nem vészes a dal, de nem valami különleges... ennél még Lena elviselhetetlenül túljátszott akcentusa is jobb volt.
2013. május 19. 14:26
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (Elody @ 2013.05.19. 13:52)
Geldwäsche - ejtsd geldwase vagy geldwese, (az ä hang egy ilyen átmenet az a és e között)
tényleg hasonlít egy kicsit a kedvesemre, a németeknek is jó éjszakájuk lehetett tegnap
tényleg hasonlít egy kicsit a kedvesemre, a németeknek is jó éjszakájuk lehetett tegnap
Mivel nem vagyok németes, először nem esett le, hogy a németek miért adtak nekünk 12 pontot, de ha már ők adtak, akkor Ausztria miért nem? Gondolom ők is értik, vagy tévedek? Amúgy én kifejezetten örültem a 12 pontnak, szegény Lena nyávogott Malmönek, meg el is rontotta - Dánia helyett Norvégiát mondott, akiknek már adtak 7 pontot. Utána "Oh, sorry, oh, sorry". Tök aranyos volt.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. május 19. 14:34
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2013.05.19. 14:26)
Mivel nem vagyok németes, először nem esett le, hogy a németek miért adtak nekünk 12 pontot, de ha már ők adtak, akkor Ausztria miért nem? Gondolom ők is értik, vagy tévedek? Amúgy én kifejezetten örültem a 12 pontnak, szegény Lena nyávogott Malmönek, meg el is rontotta - Dánia helyett Norvégiát mondott, akiknek már adtak 7 pontot. Utána "Oh, sorry, oh, sorry". Tök aranyos volt.
Ausztrián meg Románián csodálkoztam, hogy nem kaptunk tőlük pontot. Mondjuk mi sem azoknak adtunk, akik nekünk adtak, szóval erről ennyit. Tudom, azon én is mosolyogtam xd
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. május 19. 14:49
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Nagyon-nagyon örülök neki, és hatalmas gratuláció a kislánynak! Amikor az első elődöntőben énekelt, utána szinte rögtön rákerestem a dalra, és nem tudom hányszor egymás után lejátszottam, annyira tetszett! El is játszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha ő nyerne. Érdekes, hogy tavaly Loreen is ilyen kategória volt nálam, erre megnyerte. Idén ugyanez volt.
Aztán eszembe jutott a Magdi, hogy 9. lett, és ekkor azt mondtam, hogy hm, Alex lehetne mondjuk a tizedik! Ennyi... Nagyon gratulálok neki - szerintem sokkal jobban énekelt tegnap, mint csütörtökön! Igenis büszkék lehetünk rá!
A briteknek és a spanyoloknak is drukkoltam, hát, számukra sajnos nem alakult valami jól, de ott voltak, és ez a fontos - én mindig ezt mondom. A finn kis csajszit sajnáltam, hogy hátul kullogott - tudom, nem volt olyan nagy cucc a dala, de én azt mondtam, hogy olyan kis h*lye, bolondos, hogy már majdhogynem jó... Egyébként aranyos volt.
Loreent pedig jó volt megint látni!
Aztán eszembe jutott a Magdi, hogy 9. lett, és ekkor azt mondtam, hogy hm, Alex lehetne mondjuk a tizedik! Ennyi... Nagyon gratulálok neki - szerintem sokkal jobban énekelt tegnap, mint csütörtökön! Igenis büszkék lehetünk rá!
A briteknek és a spanyoloknak is drukkoltam, hát, számukra sajnos nem alakult valami jól, de ott voltak, és ez a fontos - én mindig ezt mondom. A finn kis csajszit sajnáltam, hogy hátul kullogott - tudom, nem volt olyan nagy cucc a dala, de én azt mondtam, hogy olyan kis h*lye, bolondos, hogy már majdhogynem jó... Egyébként aranyos volt.
Loreent pedig jó volt megint látni!
2013. május 19. 14:59
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.05.19. 13:44)
Jolie_77: Nem sok értelme van, általában hátul végeznek a nemzetközileg ismert nevek. Plusz, ami előny, az hátrány is. Hiába kerülnek a döntőbe automatikusan, pont ez által csak egyszer tudják magukat megmutatni. Valószínűleg a szavazók úgy vannak vele, hogy egy már eleve ismert arcnak semmi szüksége arra, hogy megnyerje ezt a versenyt. Valahol ez így jó szerintem, bár sajnáltam Bonnie Tylert. Többre érdemes.
Szegényke, ő is hátul kullogott mindvégig, úgyhogy én is sajnáltam. Mondjuk azért kicsit érdekesen nézegettem jobbra-balra, amikor megtudtam, hogy ő képviseli a briteket - ennek ellenére drukkoltam neki, bár sejtettem, hogy nem sűrűn fog elöl végezni.
2013. május 19. 15:07
Északi-Lovagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 200538 offline |
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.05.19. 14:49)
A finn kis csajszit sajnáltam, hogy hátul kullogott - tudom, nem volt olyan nagy cucc a dala, de én azt mondtam, hogy olyan kis h*lye, bolondos, hogy már majdhogynem jó... Egyébként aranyos volt.
Krisztának kár volt műfajt váltania az eurovízióra …mert ő egyébként, hát hogy is fogalmazzam finoman, amolyan Maja Ivarsson „imitátor”, ha szabad így fogalmazni, (mert egyáltalán nem sértésnek szánom) …de ez a kétiperris ding-dongolás már alapból fatális hiba volt a részükről
2013. május 19. 15:31
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nagyon jó volt az egész Eurovízió, nekem Dánia tetszett a legjobban szóval örülök, hogy nyertek, de még Málta, Azerbajdzsán és Írország is jók voltak. nem is értem, szegény írek hogy kaphattak ilyen kevés pontot... és ByeAlex meg nagyon profi volt azthittem sokkal rosszabb helyezést érünk el, de a 10. hely nagyon jó :DDDDD
2013. május 19. 15:39
Alex nem szimpatikus, és a dala sem tetszett, de azért büszke vagyok Rá, mert tényleg, nagyon jó eredményt ért el Magyarországnak!: )
2013. május 19. 15:44
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
Gratulálok ByeAlexnak a 10.-dik helyért. Amúgy az első helyet szívem szerint a svédeknek adtam volna megint.
2013. május 19. 15:49
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Ezt nézzétek
Nem semmi anyuka, ahogy "énekli", hogy "Kedvesem, kedvesem.." : ) : D
Nem semmi anyuka, ahogy "énekli", hogy "Kedvesem, kedvesem.." : ) : D
Törpemókus,
Fan-ily6889
2013. május 19. 15:49
Jaj, nekem annyi kedvencem volt idén! Szerettem a kis máltai srácot, imádnivaló volt ahogy egész végig vigyorgott és jókedvű volt! Aztán az olasz Marco Mengoni Imádtam, ahogy egy szál öltönyben és egy mikrofonnal kiállt és persze a dal is remek volt! Az izlandi versenyzőt is imáádtam, olyan letisztult volt az egész és a hangja is fantasztikus ! Nagy kedvenc volt még a holland, a spanyol, a norvég és az ukrán csajszi is! És persze Emmelie, előre tudtam, hogy ő fog nyerni, nagyon szeretnivaló volt, ahogy kis mezítlábasan szaladgált az egész verseny alatt És nagyon tetszik a dala is.
Alexnek respect, már azért is mert bátran kiállt tizenegyezer ember elé és előadta ezt az amúgy igen kis vérszegény dalt. És 10. lett!! Én mondom, ha a nagy Radics Gigit küldjük ki feleennyi pontot se kapunk
Alexnek respect, már azért is mert bátran kiállt tizenegyezer ember elé és előadta ezt az amúgy igen kis vérszegény dalt. És 10. lett!! Én mondom, ha a nagy Radics Gigit küldjük ki feleennyi pontot se kapunk
nicol bellox,
hayley4
2013. május 19. 16:23
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Nekem az idei felhozatal gyenge volt, de a dán nagyon tetszett és gratulálok ByeAlexnek, mert fantasztikus volt a színpadon és a 10. helynek is örülök!!
2013. május 19. 16:26
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Én igazából attól a német 12 ponttól dobtam egy hátast, nagyon örültem neki. Hát a mi Alexünk meg 10. lett hát én többé egy rossz szót sem szólok rá!!!
2013. május 19. 16:37
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Hát ügyes volt, bár én ledöbbentem, hogy az embereknek ez tetszik!! Aliona Moon meg kevesebb szavazatot kapott, mint a Kedvesem???!!
Hát ez felháborító!! Aliona sokkal, de sokkal jobb volt, mint bárki más!! Gyönyörű hangja van, az alexnak meg szinte semmi! Hát most teljesen kivagyok borulva!!!!!!
Hát ez felháborító!! Aliona sokkal, de sokkal jobb volt, mint bárki más!! Gyönyörű hangja van, az alexnak meg szinte semmi! Hát most teljesen kivagyok borulva!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni